kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Kayserispor'un 17 yaşındaki oyuncusu Emre Demir Barcelona'ya transfer oldu. 2 milyon euro bonservis ve bonuslar 2027 yılına kadar anlaşma 400 milyon euro serbest kalma bedeli https://www.ntv.com.tr/spor/kayserisporlu-emre-demir-barcelonaya-transfer-oldu,v1ekyxNpk0e4Ncol01ox7w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 enes ünal gibi olmaz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 ya bu exxen ne bela platformdur şampiyonlar ligi özetlerini bile kendi platformunda veriyor.aynısını bein de yapıyor ama en azından sitesinden izleyebiliyorsun, acun'un kendi sitelerinde bile yok özetler.youtube daki özetlerde saçma sapan özetler. şöyle bir site buldum burada tüm özetleri yayınlıyorlar ilgilenen olursa. https://highlightssoccerhd.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 hoofoot varken başka yere bakmam bile öyle söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 On 24.09.2021 at 09:11, Aiko dedi ki: enes ünal gibi olmaz inş bu çocuk enes gibi olmaz ya ciddi yetenekli. Enes özellikle gençlik döneminde yaşıtlarıyla fizik olarak baya ilerdeydi. emre bence gerekli ilgiyle baya baya iyi işler yapar. barcelona a da oynar demiyorum ama 2 tık gelişimle kafa altı takımlarda oynayacak yeteneğe sahip net şekilde. Fenerin 16 yaşındaki arda da buna benzer. biraz fizik 2 tık mental gelişim direkt yıldız futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 araplar sonunda newcastle ı 300m sterline almış.prens salman için çıtır perez parası https://www.ntvspor.net/futbol/newcastle-united-rekor-bedelle-satildi-615f3b2dc6598ce740aded4a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Liverpool Atletico maci cok iyi basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Manu - Liv maçı efsaneydi, çoook lezzetliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Ballon d’Or 2021 ödülünün sahibi Messiiiiiiiiii .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 adama ödül verecekler diye yeni dallar oluşturdular. Ballon d'or müthiş saçmaladı. Lewandowskinin hakkıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 messi naapmış ki bu sene? çok saçma ya allaan süt oğlanı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 bu ballon d'or 2 senelik olarak verildi diye biliyorum. Messi copa americayı argentina ile de kazandı ya onun da etkisi var muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 bu sene bile vermiyorsan gerçekten ne zaman vereceksin lewandowskiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Hakan ın golü .. https://youtu.be/v4tqzXazPz8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 roma ne leşmiş yav yoksa inter mi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Dün gece M. City neler yapmış ya, prömiyer ligde maç kaçırmamaya çalışıyorum bi gece erken bayıldım içinden geçmişler Leeds in fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 KDB fena geri döndü. Her ne kadar man city'de kişisel bazda çok iyi performanslar izlesek de, hakikaten eksikliği hissediliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 (düzenlendi) chelsea lpool maçını izlerken yıllardır merak ettiğim soru tekrar kafama girdi, chelsea taraftarı ne diye bağırıyor nette bir türlü bulamadım ya? bravo chelsea gibi bir şey arka arkaya sürekli söylüyorlar. fifa 09'dan beri falan anlamaya çalışıyorum asdafasdf genelde gazlamak için söylüyorlar belki ordan anlarsınız, KARTAGOLGOLGOL gibi Ocak 2, 2022 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 blue veya blues'lu bir şeydir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Bi ara sadece CHELSEA CHELSEA CHELSEA diye bağırıyorlardı onu yakaladım sadece lül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 WEST LONDON BLUE olley diye bağırıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 BLUE WAFFLE, BLUE WAFFLE OLEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 allah kahretsin buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar