Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 teaser measer yeter ya, oyunu cikarin artik sdf ölmeden bi oynayak sunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Çıkmadı mı? İndirmedim gerçi ama geçen almıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 early access olarak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Baldur's Gate 3'ten ziyade Divinity 3 şeklindeydi bu, hâlâ da öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2022 Ben başladım biraz oynayıp bıraktım. Aşırı yavaş ilerliyo bu oyunlar ya, eskiden de böyleydi de ben mi sabırlıydım yoksa bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2022 yavas ilerlesin zaten, sindire sindire oynanilacak bir oyun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2022 O kadar ömrümüz kalmadı kardeşş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Agustos ayinda cikiyormus: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Go for the eyes boo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Seslendiren aynı kişi olacak mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 olmazsa tadı olmaz. dragonspear için aynı adam seslendirmiş diye hatırlıyorum. bunda da olması lazım. bi de baya genç duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 (düzenlendi) bg sonrasi baya uzun bir sure heykel olarak kaliyor cunku 80 sene petrified, lol. wild magic falan derken canlaniyor tekrar. idw cizgiromanlari var sirayla giden official, Legends of Baldur's Gate, Shadows of the Vampire, Frost Giant's Fury, Evil at Baldur's Gate, Infernal Tides, her biri 5'er sayiydi sanirsam. Aralık 9, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 eski oyunlarda da sesi tipi 35-45 duruyodu, bunda çok daha genç duruyor o manada dedim. neyse minsc ve boo kurtaramaz oyunu kötüyse, harikulade 1 reveal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Aynen ben de Minsc ne arıyor diye baktım, öyleymiş. Aerie'yi ve Viconia'yı da görür müyüz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 valla su haliyle bg'den cok neverwinter mmo expansionu gibi duruyor, rogue trader gibi duzgunce izometrik temiz gameplay verseler cok daha iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 bu cizgiromanlar infernal tides sonrasi da devam ediyormus, Mindbreaker var 5 sayi daha, prequel to Baldur's Gate III demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Ben sadece oyunların sunduğu kadarını biliyorum gerçekten bunun öyle aralarda geçen olaylarla ilgili kitap comics filan var mı? Bu bizim arkadaş neden taş kesilmiş hiç bilmiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 bg2 sonrasinda murder in baldur's gate diye birsey vardi onceden. sonra official bilgi bu var: https://dnd.wizards.com/lore/minsc onun sonrasi iste cizgiroman serisi yazdigim yukarda, Legends of Baldur's Gate'den basliyor, 6 farkli cizgiroman sirayla herbiri 5 sayi. Arada bir yerlerde Descent into Avernus oluyor gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 3 saat önce, GERGE dedi ki: Aynen ben de Minsc ne arıyor diye baktım, öyleymiş. Aerie'yi ve Viconia'yı da görür müyüz acaba? Aerie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Aerie ilk waifu olarak ömrüm boyunca unutamayacağım bir kaç karakterden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Ya simdi wikiye baktim yillar sonra, ne kadar yer etmis oyun hafizamda. Jan jansen, jaheira, korgan falan hepsini hatirladim tekrar. O zamanlar yarim yamalak ingilizcemle nasil sozlukten baka baka oynuyordum sffd Guzel nostalji oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 viconia ve edwin tabii ki, keldorn da cok aglatmisti. anomen caimyr miydi silahla cosuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Edwin simdiye lich falan olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Best leaders also follow.. Spoiler tipini sktğm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar