Aceace Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Dark vs mascio bekliyorum ya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Ruiz 1 ay yok. Rakiplere korku verecek Necip Roco tandemine hazır mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 roco da yok atiba necip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Necip'i transfermarkt'a bile stoper diye girmişler artık asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Şenor'a ve oldboyz destekçilerine göre çöptü bu da boktan ortalara kafa atamıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2019 arap ligi istatistigi vermen cok tatlis olmus abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Şenol Güneş, Avcı'ya enkaz bıraktı. Güzel zamanlar geçirttirdi bize tabii ki ama son sene zaten kafası takımda değildi. Üstüne Fenerbahçe derbisi ve sonrasında yönetimin yeterince arka çıkmaması da bugüne getirdi bizi. Fiko'ya sallamanız ok'de Avcı'ya biraz sabredin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 2 haftası kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 negredo'nun arap macerasi bana da manali bir istatistik gibi gelmiyor. lazim degil acikcasi zira bizde de atmaya, asistlemeye baslamisti. devamini getirecek gibi de gozukuyordu. fakat maasi her seye engel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Mükemmel bir qral penaltısı. İlk yarının sonunda da kırmızı kartı iç etti hakem. Lafa gelince ağlamaya devam edersiniz hakem diye sjfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Penalti penaltiydi ya. Asil orada mal gibi cekene sormak lazim onu. Cidden hani top Buraga gelecek gibi de degildi agir gerizakali olmak lazim. Obur pozisyonlari gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 32 dakika önce, Cthulhu dedi ki: Mükemmel bir qral penaltısı. İlk yarının sonunda da kırmızı kartı iç etti hakem. Lafa gelince ağlamaya devam edersiniz hakem diye sjfj ya bırakında küme düşmeyelim bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Şimdi geldim maçtan, vipten güzelce seyrettim, takım rezalet. Diyecek kelime yok ve öz güven de yerler bir olmuş. Yani diaby buysa, boyd 10 basar net buna. Şuanki performanstan ne değşir sakatlar dönünce vs ama şu halde ilk 6-7 hedef olmalı net şekilde, evet o kadar kötü takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 erken konustugumun farkindayim ama ne nkoudou ne de diaby ilk 11 malzemesi gibi durmuyor. malesef avci taraftar-baskan cekismesinde gunah kecisi olacak. fakat irfan can ortasahani yuruyerek geciyorsa bunu fikret orman uzerinden tartisamayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 dünkü son saniyeyle ilgili de şöyle bir kural varmış: Spoiler hakem bir devreyi tamamladıktan sonra dahi, var odası tarafından incelemeye çağırılırsa oyuncuları tekrar sahaya çağırıp karar değiştirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Her geçiş sancılı olur ki bizim gibi enkazdan bir şeyleri kurtarmaya çalışma süreci cidden sıkıntılı olur ama cidden Avcı'da biraz kendi denemeye çalıştığından taviz verip (çok vermeden) daha güvenli oynamayı tercih edebilir. bence zorlarsa her şekilde istediğini yapacak ama o kadar süreyi burada bulamayabilir. burası başakşehir değil cidden daha 4 maçta ağlamaya başlayan adamlar 8. maçta kafanı almak için arabana saldırır. Aynı tipler kalan 4 maçta 4 galibiyet gelse kralda yapar. Biraz tık daha güvenliye kaçıp oynatması şart. Gerçi Oğuzhan gelecek maçtan itibaren tam dönüyor. Kafasındakine daha yakın bir kadro ile çıkarsa sonunda daha istikrarlı sonuçlar gelmeye başlayacaktır. Sezon başından beri tam takım olarak hiçbir maça çıkamadık. Onunda etkisi büyük bu süreçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Maçtaydım oynanan futboldan ziyade Beşiktaş taraftarı olarak yine leşliğimizi gösterdik. Maç başından sonuna kadar "yönetim istifa" Biz de fikocu değiliz de bekleyin bir takım top oynasın ya. Serdar Bilgili'nin son sezonuna benziyor. Yine formasız çapulcu tipler sadece yönetim istifa diye bağırdılar. Demirören'in gelişine benzettim umarım sonu aynı olmaz. Takıma gelirsek Diaby ne iş yapar anlamadım çapraz boş olmasına rağmen yine kendini çizgiye atıyor. Q7'e laf ediyorduk en azından orta yapıyordu bunlar onu da beceremiyor. Atiba ve Gökhan Gönül uğraştı tüm maç. Belli ki bu sezon paraşütsüz ineriz fenerin geçen seneki durumuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Q7'e çizgi fetişisti diyordum ama Nkudu bundan beter çıktı valla. Adam çizginin üzerinde yürüdü bütün maç. Bir içeri geç be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 demirören lobisi muhtemelen. para yedirmişlerdir elebaşlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 21 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: Belli ki bu sezon paraşütsüz ineriz fenerin geçen seneki durumuna. daha beter olucaz diye geçen sezon diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 bu sene heyecanını ve ışığını kaybetti beşiktaş. şenol'un yerini avcı ismi dolduramadı en baştan. orhan ak mevzuları çok uzadı falan. demirören gibi boş tiplerin öne çıkması için uygun ortam var. sahada da başarı gelmez şu ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 zaten sıkıntı o, taraftarı o kadar çok boş gazlıyorlar ve oltaya geliyorlar ki bir şeylerin iyiye gitmesine engel olanlarda direkt taraftarlar. türk taraftar profili bu eyvallah ama bizdekiler bir tık daha tahammülsüz bu konuda. son 20 senede istikrarlı bir kupa başarısı olmaması etkisi tabii psikolojik olarak ama sabır edince neler olduğunu en azından bu jenerasyon yeni gördü, görmüş olması gerekirdi. taraftarın bu kafasıyla hiçbir bok olmaz. bir adım ileri gitmeyecek avcı'yı kovdursalar bile. yine taraftara kulağını kapayıp işini yapan adamlar gelmediği sürece bjk'nin burnu boktan çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 (düzenlendi) fikret istifa konuşması yapıyor :) ve evet bırakıyorum dedi. Eylül 24, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 haydaaa fiko erken bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 hello tupcu my old friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar