Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Baktım kimse açmamış yokluğumu aratmışınız he.. Solo Leveling manga summary: 10 years ago, after “the Gate” that connected the real world with the monster world opened, some of the ordinary, everyday people received the power to hunt monsters within the Gate. They are known as "Hunters". However, not all Hunters are powerful. My name is Sung Jin-Woo, an E-rank Hunter. I'm someone who has to risk his life in the lowliest of dungeons, the "World's Weakest". Having no skills whatsoever to display, I barely earned the required money by fighting in low-leveled dungeons… at least until I found a hidden dungeon with the hardest difficulty within the D-rank dungeons! In the end, as I was accepting death, I suddenly received a strange power, a quest log that only I could see, a secret to leveling up that only I know about! If I trained in accordance with my quests and hunted monsters, my level would rise. Changing from the weakest Hunter to the strongest S-rank Hunter! Genres : Action, Adventure, Fantasy, Shounen,Webtoon/Manhwa Alternative Names : 나 혼자만 레벨업 Manganelo : Solo Leveling Manga Readlightnovel : Solo Leveling Novel Muhtemelen manga yeterli gelmeyecek.. bu son senelerde "daha çok istiyorum lan" dedirten mangalardan birisi oldu benim için o yüzden direk novelede sardırdı Noblesse bittiğinden beri bunu takip ediyorum çogii bakmayan kızanlar bi baksın. Not: Alıştığımız için direk manga diyorum o manga değil la diye bi cesaretle atarlananın atarına gider yaparım ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 manga değil yalnız bu. kore yapımlarını sevmiyorum ben pek ya. lost gibi uzatıp saçmalıyorlar genelde. benim okuduklarım bu şekildeydi en azından. ilginç bi setting vereyim ama hikayenin temeli olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Kore Mangaları Manhwalar güzel oluyor ya, Gamer olsun, Tower of God olsun bayağı seviyorum. Asıl Çin Mangalarında Manhualarda bir sıkıntı var, narrative konusunda bayağı ilkel kalmışlar mı diyim (kaç milenyumluk kültür gerçi, ilkel demeyelim), stilleri/hikaye örgüleri mi bana ters geliyor bilmiyorum ama onlar bayıyor cidden. Solo levelinge de yeni başladım, bayağı sardı, ama çok az var hemen bitiyor. Hızlandırsınlar ve daha dolu çıkarsınlar pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Kore,Çin, Hong Kong ve Tayvan Mangası diyin geçin işte yahu Webtoon,Manhwa dır Manhua bizi gerer :p @Oce4n bende çoğunu sevmiyorum ama aradan sıyrılan bi kaç tane güzel var. @ShadowFury Hero? I Quit A Long Time Ago. var misal Çin Mangası(Manhua!) fena değil aslında sabaha ona da bi başlık açayım nasi "oo benim cultivation senin cultivationu geçti" aman "havenly osuruk body modunu aktif ettim" değilde daha çok onepunchman sitili bi yol çiziyor komedi yönü felan da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Telefonda okumalık yukardan aşağı gidenlerden şunlar var takip ettiğim beğenerek: Martial Legacy Skeleton Soldier bişi bişi, uzun bir adı var The Dungeon Master Solo Leveling Tower of God Gamer O değilde, geçen Kusuriya no Hitorigoto diye bir manga okudum, çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Kusuriya no Hitorigoto pek sevmedim ama Skeleton Soldier Couldn’t Protect the Dungeon Dungeon Master Gamer Martial Legacy bende takip ediyom Tower of God nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 manwhaları okumak zor ya kaydır kaydır tek panel tek panel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 MangaRock'tan takip edenler için PSA: Mangarock bayağı geriden upload ediyormuş, 40 küsür chapter filan var. Diğer kaynaklarda KissManga vs. 70 küsür chapter var. Source değiştirip onlardan biriyle takip edin. Ben yeni farkettim, benim gibi 30 chapter geriden gelenler varsa diye yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 manganelo dan takip ediyorum , gayet hos bir manwha. gergenin listesine ek olarak Hardcore Leveling Warrior , God of Martial Arts , Apotheosis , Star Martial God Technique , A returners magic.. , moshi fanren ve tales of demons and gods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 God of Martial Arts , Apotheosis , Star Martial God Technique ,. Şunlardan birini okuyunca sanki hepsini okumuş oluyorsun. Çinli arkadaş süper teknik buluyor, ci mi artıyor süper oluyor, overpovered takılıyor. Manhua ların temel problemi galiba tüm hikayeler aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Ben bunun tamamını okudum karakterler çok derin olmasada genel olarak okuması zevkliydi. Sadece sonu pek bana göre değildi. Başka tarzda bitse daha çok beğenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Nasıl ya? Solo Leveling mangası bitti mi? Nereden okuyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Bitmedi, devam ediyor. Webnovel bitti, resmi çevirisi de tamam: https://www.webnovel.com/book/12507348206677105/Only-I-level-up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Novelı okudum ben manwa o hızla sonsuza kadar sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 it's happening! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar