Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 https://www.fongogo.com/Project/rock-fm-geri-donsun Böyle bir girişim başlatıldı. Pace Üniversitesi'ne kabul edilen şanslı 15 kişiden biri olunmadığı için pek kolay ulaşılamayacak o rakama ama çorbada tuzum olsun diyen çıkarsa katkıda bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 (düzenlendi) metni kim yazdiysa, baska birine falan okutsun veya 2. bir kere okusun. sanki whatsapp/msn mesajlarini arka arkaya yazmis gibi. VIRGUL. " , " Mayıs 13, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 100bin lira büyük paraymış rock camiası için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Büyük para ama toplanır bence. Eksen ile birlikte en çok dinlediğim radyo kanalıydı. Ben bi 100'lük ateşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Desteklerim ama Para toplanır, radyo açılır; uzun vadede reklam alamaz, sponsor bulamaz ise yine kapansın istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Radyo bandi ellerinde mi ki hala? Yillik kirasi milyon lira falandir abi 100k ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 olm o kadar karadeniz bilmemne sikiksokuk fm var. Yaparlar bir şekilde işte. Milyon falan değildir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, Esh dedi ki: Radyo bandi ellerinde mi ki hala? Yillik kirasi milyon lira falandir abi 100k ne? Bu sabah Arka Koltuk'ta anlattı. yeni frekans alalım abi niye rockfm istiyorsun diyorsunuz ama yeni frekanslar 1.5 milyon tl'den kiralanıyor imkansız o dedi. rockfm'in isim hakkını alan radyo ailesi işletemedi, araplara kiraladı bi ara ilahi falan çalıyordu ama onlarda bırakmış. frekans boşta duruyormuş. bunlarda gidip konuşmuşlar işte 100k TL verirseniz direkt sizin üstünüze geçiririz demişler. toplanırsa para yani kaldığı yerden devam edecek rockfm. ben şu program yapma paketinden alacaktım 10 tane satıyorlardı hemen tüketmişler. ateşlerim bi 100TL son günlere doğru dsfsda edit: bu arada olayı hatırlıyorum ben, bu rockfm'i özellikle almamışlardı bunların bulunduğu radyo ailesini daha büyük bir aile satın almıştı da rockfm'de o arada gitmişti. elemanlar kendileri işletmeye kasmışlardı ama becerememişlerdi sonra sie çekmişlerdi. yani 1.5 milyon tl'lik frekansı adamlar 100k TL'ye veriyor işte düşünün sadkjfsad şans durumu bayağı Mayıs 14, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 2 saat önce, lord_gorthaur dedi ki: Desteklerim ama Para toplanır, radyo açılır; uzun vadede reklam alamaz, sponsor bulamaz ise yine kapansın istemiyorum. En azından para iadesi var yürümezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 abi spotify radyo yapsinlar niye kasiyolar ki? iki seneye butun arabalarda airplay android auto falan da olcak. fm bile koymazlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Olmaz öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 "Offf altı bin lira lazım" ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Parayı cepleyip kendi aralarında parti yapçaklarmış, ne yeni radyosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 75.000tl toplamislar, bakalim nolcek. Başardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 winamptan yayınlasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 3 saat önce, Goering dedi ki: 75.000tl toplamislar, bakalim nolcek. Başardı son gun united media, kent fm vs. sahibi gelip eksik olan 17k kapamis herhalde basarisiz olup paralar geri gonderilmesin diye. o grup zaten alicakti ismini trende uymus oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 (düzenlendi) @reampage evet, oyle gozukuyor: yorumlarda dorock adina 5k falan da gordum. Ağustos 3, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar