Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 https://us.diablo3.com/en/blog/22976066 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 hadi bakalım gelsin de başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 16. sezon RoRG olunca dedim bari bi de LoN sezonu gorsek, adamlar cat diye koydu sdf T16 ve item arama falan iyi olmus da tek tab'de ariyo galiba. Tab degistirdikce query'yi silmiyosa idare eder de keske her yerde arayaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) Torment 16 ya kadar çıkıyor 3 seviye daha eklenmiş, yenilikler var sayılır Portraıt frame hoşuma gitti, wings bildik wings efeklemişler extra olarak. Mayıs 11, 2019 Neanderthal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Bir bakayım dedim ne varmış yeni diye, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 @Sufilerin kapısında el açarım yine ABİ BAF ABİ BAF ABİ BAFİLEYİN BENİ adamlarda nasıl bir hile varsa 6 saat sonra gr100 yapıyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 hilemiz bira+discord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 aynen bende ne kadar erken baslarsam baslayayim sufi her zaman benim asla ulasamadigim bir seviyede oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 tamam ama etkin bir ghostum vakit kaybetmem derhal alt kata geçerim falan, bi 15dk gezdirin beni de sdf. bu arada oyun ilk çıkalı beri tam 7 sene olmuş be hey gidi. 15 mayısta çıkmıştı ama serverların yetmesi falan derken 16-17yi görmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 aksam 5'de açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 tr saatiyle daha geçtir ya, acelesi ne, birileri gr100 yapar hale gelsin, sonra bakarım...,., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 gr 88 yaptim wizardla yetti bana, sonrasi ancient, primal, hede hodo grind :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 oyun ne güzel eğlendiriyor ya. bir de o kadar güzel optimizasyon yapmışlar ki antika bilgisayarımda bile sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 On 21.05.2019 at 17:22, BioHazarD dedi ki: gr 88 yaptim wizardla yetti bana, sonrasi ancient, primal, hede hodo grind archon build mi? ben de kastım bunu biraz ama sıkıcı geldi ya archon cooldown bitene kadar sürünüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 monk'un wave of light buildi ne tatlı olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 allah bilir pussycore oynuyosunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 On 27.05.2019 at 11:15, Saeros dedi ki: archon build mi? ben de kastım bunu biraz ama sıkıcı geldi ya archon cooldown bitene kadar sürünüyosun archon evet, cesitli itemlarla perma yapabiliyosun ama buildin full potansiyeli icin biseyi 20 kere stacklemen lazim o downtime yaratiyor. ben en cok dh multishot buildini seviyorum, no brain bam bam butun ekrana ok atmaca ama o da tikaniyor bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 9 saat önce, samaella dedi ki: allah bilir pussycore oynuyosunuzdur trde hardcore büyük kerizlik. elektriği var interneti var. ha onu düşünüp hiç ölmeyecek gear giymek daha puss bence, ama yani herkesin fikri kendine............................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 hardcore oynadığında hiç ölmeyeceğin bir build olduğunu mu düşünüyorsun abi sen? sdhfjdg bütün buildler glass cannon bir noktadan sonra. iki falan yersin yani. oyunun tek zevkli tarafı hardcore zaten. softcore diablo 3 sezon 17 oynamak nedir. 3. sezonda bırakmış olmanız laızm softcore oynamayı komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 (düzenlendi) ben valla nekro ile ortalama 10 dakikada 1 öldüğüm için o yüreği yiyemiyorum henüz. ben iyiyim yumuşak yumuşak oynamakla sdfs Ağustos 2, 2019 scorch tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 rift 50 den sonra falan yavaş yavaş eller terlemeye başlıyo nasıl öldüğünü anlamıyosun zaten lag olmasa da laaaps diye gömçürüyo. O kadar res, armor pasif zart zurt hepsi tatava valla axaszcxasdas monkla %85 falan dmg reduce gitsen de sıçtıranzi bir yerde. O yüzden nasıl rift geldi vs vs önemli. Poison atan sinek vs varsa direkt kaç zaten. Rift guardian kötü gelirse de anında kaç. Öyle oluyo anca, yoksa ölüyorsun el mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar