Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sezon 17

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

16. sezon RoRG olunca dedim bari bi de LoN sezonu gorsek, adamlar cat diye koydu sdf

T16 ve item arama falan iyi olmus da tek tab'de ariyo galiba. Tab degistirdikce query'yi silmiyosa idare eder de keske her yerde arayaydi.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Torment 16 ya kadar çıkıyor 3 seviye daha eklenmiş, yenilikler var sayılır

Portraıt frame hoşuma gitti, wings bildik wings efeklemişler extra olarak.

Neanderthal tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

tamam ama etkin bir ghostum vakit kaybetmem derhal alt kata geçerim falan, bi 15dk gezdirin beni de sdf. 

bu arada oyun ilk çıkalı beri tam 7 sene olmuş be hey gidi. 15 mayısta çıkmıştı ama serverların yetmesi falan derken 16-17yi görmüştük. 

Mesaj tarihi:
On 21.05.2019 at 17:22, BioHazarD dedi ki:

gr 88 yaptim wizardla yetti bana, sonrasi ancient, primal, hede hodo grind ?

archon build mi? ben de kastım bunu biraz ama sıkıcı geldi ya

archon cooldown bitene kadar sürünüyosun

Mesaj tarihi:
On 27.05.2019 at 11:15, Saeros dedi ki:

archon build mi? ben de kastım bunu biraz ama sıkıcı geldi ya

archon cooldown bitene kadar sürünüyosun

archon evet, cesitli itemlarla perma yapabiliyosun ama buildin full potansiyeli icin biseyi 20 kere stacklemen lazim o downtime yaratiyor.

ben en cok dh multishot buildini seviyorum, no brain bam bam butun ekrana ok atmaca ? ama o da tikaniyor bi yerden sonra

Mesaj tarihi:
9 saat önce, samaella dedi ki:

allah bilir pussycore oynuyosunuzdur

trde hardcore büyük kerizlik. elektriği var interneti var. ha onu düşünüp hiç ölmeyecek gear giymek daha puss bence, ama yani herkesin fikri kendine............................................

Mesaj tarihi:

hardcore oynadığında hiç ölmeyeceğin bir build olduğunu mu düşünüyorsun abi sen? sdhfjdg bütün buildler glass cannon bir noktadan sonra. iki falan yersin yani.

oyunun tek zevkli tarafı hardcore zaten. softcore diablo 3 sezon 17 oynamak nedir. 3. sezonda bırakmış olmanız laızm softcore oynamayı komple.

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ben valla nekro ile ortalama 10 dakikada 1 öldüğüm için o yüreği  yiyemiyorum henüz.

ben iyiyim yumuşak yumuşak oynamakla sdfs

scorch tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

rift 50 den sonra falan yavaş yavaş eller terlemeye başlıyo ? nasıl öldüğünü anlamıyosun zaten lag olmasa da laaaps diye gömçürüyo. O kadar res, armor pasif zart zurt hepsi tatava valla axaszcxasdas monkla %85 falan dmg reduce gitsen de sıçtıranzi bir yerde.

O yüzden nasıl rift geldi vs vs önemli. Poison atan sinek vs varsa direkt kaç zaten. Rift guardian kötü gelirse de anında kaç. Öyle oluyo anca, yoksa ölüyorsun el mahkum.

• Yeni Oluştur...