Harvey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 (düzenlendi) Şubat 4, 2025 Harvey tarafından düzenlendi 2
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 valla güzel duruyor ama hadi bakalım. galactus'u ilk defa düzgün yaptılarsa o bile kafi.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Marvel evrenini yakından takip eden arkadaşlar Cpt Marvel harcanmış gibi hissettim 2 filmide izledim çok sıradan kalmamış mı hero ? diğer çocuk filmini hiç çekilmemiş gibi yazıyorum kafama, 2 film üzerinden konuşuyorum şuan.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 ben ilkini beğenmiştim yine fena değildi de ikinci facia. bir de shang chi vardı ben onu beğenmiştim ama oda yalan oldu sanırım devamı gelmeyecek. son dönem film ve dizileri zaten kötü de beni en çok üzen antman olmuştu, baya umutluydum o filmden. film evrenine bir reset şart şu çoklu evren olayı baya bok etti
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 (düzenlendi) captain marvel ve the marvels var, hangi filmleri kastettiğini anlamadım. ilk marvel standalone iyiydi bence ama marvels biraz fazla dağınık, üç karaktere tek filmi paylaştırma fikri yanlış olmuş. birini seven öbürünü de sever diye mi düşünmüşler bilmiyorum da ancak dizi formatında olabilirdi o fikir. eski spiderman 3'teki sorun gibi. multiverse'den ziyade ana sıkıntı büyük karakterleri emekli edip minor karakterleri başrole çekmeye başlamak oldu. bir de bunları taşıyabilecek oyuncular değiller geneli, casting yaparken "bu minor 10 yıl xp toplar jön olur" diye mi düşündüler yoksa o kadar uzun plan yapılmadı mı bilmiyorum ama dönüp dolaşıp rdj'i geri getirmek bunun itirafı bence. tek filmde villain olarak getirdikleri büyük oyuncuları ana kahraman olarak ekleseler jude law veya christian bale gibi, ama onları da çoklu filme ikna edemezlerdi herhalde. şu anda franchise taşıttırmaya çalıştıkları oyuncular çoğu dizilerde yan karakter tierde maalesef. ha bir de işte lc waikiki ekolünün cıvıtması var, esas o düşürdü kaliteyi. "ragnarok gişe yaptı artık böyle yapıyoruz" demeyeceklerdi. en kötü filmlerin hepsi öyle forspoken trailer tier. https://knowyourmeme.com/memes/if-it-was-written-by-joss-whedon https://knowyourmeme.com/memes/marvel-one-liners-so-that-just-happened https://knowyourmeme.com/memes/millennial-writing Şubat 4, 2025 Sam tarafından düzenlendi 1 1
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 (düzenlendi) buradan tüm seriyi kronolojik olarak tekrar izlemeye başladımda https://marvelcinematicuniverse.fandom.com/tr/wiki/İzleme_Sırası Capt Marvelin güç scalasının diğerlerinden çok ötede olduğunu sanıyordum. cpt marvel film serisinin yapım kalitesindenmi yoksa bu kadından dolayımı bilemedim. belkide filmlerde cpt marvelin çok güçlü olmasını istememiş de olabilirler. @Sam evet açıklamarına katılıyorum soru işaretleri açıklanmış doldu saolasın Seride bir sürü leş tier yapım var kesinlikle. Cpt marvel ilk film güzeldi diğer ikisi beklentinin baya altında kalmış. Şubat 4, 2025 GreenPeace77 tarafından düzenlendi eksik açıklama
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 diğer ikisi dediğin hangisi onu anlamadım işte, cpt marvel ve the marvels var cpt marvel'ın başrolde olduğu. bir de endgame'de var takım üyesi olarak. "diğer ikisi" dediklerinin birisi the marvels ise öbürü hangisi? yani güç skalasında üst tier'de zaten endgame'de ve kendi filminde gördük. ama ilk 5 dk'de "herkesi dövdüm film bitti" dememek için beyin yıkama, kozmik olaylarla meşguliyet, quantum eşleşme vs birşeyler buluyorlar her defasında. kriptonit meselesi gibi. ama bu diğer karakterlerin başından devamlı geçen birşey zaten. hulk hulk olamadı kaç film boyunca. thor çekici kırıldı gitti balta yaptı, demir adam kalbine şarapnel gidiyor diye kaç film uğraştı vs çoğunun gücünü kısıtlayan sorunları oldu. avengers assemble kısmında ancak gördük çoğunun gerçek gücünü. orada da cpt marvel geldi tek attı thanos'un gemisine, sonra solo kapıştı thanos ile. ama team-up filminde kimseye sololattırmazlar 10 yıllık arc villain'i, herkes çorbaya tuzunu katar sonra işte biri kendini feda etti filan o noktada hikayede sonuç ne verilmek istendiyse o olur power level değil de. yoksa hulk ile capn marvel'ın yumruk manyağı yapması lazım düz dövüşte. infinity gauntlet deniyor işte ne isterse yapıyor diye o noktada düz dövüş değil tabi. marvel'ın eskiden katalogu vardı 1'den 10'a çeşitli özelliklerini skorlayan karakterlerin ama mcu için yapılmışı var mı bilmiyorum. 1
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2025 Ms Marvel dizisi karıştı araya. çok karmaşık sırada uzun aralarla izledimki seriyi onun için dedim çocuk filmi gibi diye. güç hiyerarşisi yapmışlar
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2025 Harvey, 04.02.2025 16:02 tarihinde dedi ki: sarışın bebeye ısınamadım hiç. filmde de görmek lazım tabi.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2025 Sue Storm çizgi romanlarda da çizgi filmlerde de çok alımlı ve güzel bir görüntüye sahip olurdu. burada o çizim tarzındaki havayı sağlayacak birisini seçmişler.
progamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2025 Brave New World'u seyrettim bugün. Winter Soldier kadar iyi değil ama Ant Man 3, Marvels kadar kötü de değil. Black Widow seviyesinde olmuş tam sdf Öyle ortalama bir film olmuş. tam 7/10 luk film. Filmin en büyük problemi Spoiler Filmi winter soldier gibi conspiracy thriller temasında yapmak istemişler. Fakat sıkıntı filmde takip ettikleri çözmeye çalıştıkları komployu, twisti zaten bütün fragmanlarında, posterlerinde gösterdiler. Red Hulk act 3 sürpriz finali filmde ama direk reklamını onla yapıp bütün sahnelerini fragmana koydukları için boş olmuş biraz film. Sonucu bildiğimiz için o kadar build up boşa gidiyor. Winter Soldier reklamlarında Shield aslında Hydra diye göstermeleri gibi bir şey olmuş. Reklamcılar bitirmişler yani filmi sdf 1
Öne çıkan mesajlar