roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 aracın arka stoplarını kapsayan bir modifikasyon düşünüyorum ancak yaptıracağım özel servis şöyle bir not düşmüş: "Montaj sırasında ön Elektrik ünitesine hat çekilip programlamaları fabrikasyon olarak yapılır.". bu tarz bir hareketin riski var mıdır ve nedir?
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 cümleden hiçbir şey anlaşılmıyor servise açıklamalarını istesen iyi olur
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Selam, Adamlar ulvi bir olaymış gibi lanse edip para mı çakıyorlar anlamadım? Nasıl bir mod ki hat çekilmesi icap ediyor anlamadım?!? Saygılar.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 olm beyaz yaka adam mod yapmaz arabaya, yapma etme.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 On 01.05.2019 at 01:33, Fistan dedi ki: cümleden hiçbir şey anlaşılmıyor servise açıklamalarını istesen iyi olur Anlaşılmasın da çok zor bişi yapıyoruz sansınlar diye öyle demiş servis
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Arka stop farların değişimi yav. Baya basit bi işlem aslında ama niyeyse hat çektircez diyor. Mevcut elektrik hattı yetersiz oluyor herhalde.
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Selam, Abi nasıl bir aydınlatma ile yükleneceksin ki sisteme??? Hele LED aydınlatma kullanırsan hepten hikaye olur bu hat işi. Detayları ver, tartışalım. Saygılar.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 (düzenlendi) Bagaj kapağı altı kayar led + bagaj altından örtü kaldırır gibi bakan siyah sticker kombosu yapacak sanırım Mayıs 2, 2019 ginaly tarafından düzenlendi
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Bu: https://www.enderelektronik.com.tr/led-stop-seti-audi-a3.html
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Dinamik sinyal olduğu için muhtemelen bu hattı çekecekler, mevcut sigortalar bu şekilde çalışmıyor olabilir. Hat çekmenin de herhangi bir zararı olmaz normalde, bilen biri yapıyor ise. Programlama dediği şey de kendi taktığı sigortanın programlamasıdır, normal ECU ayarlarına müdahale etmez herhalde diye düşünüyorum ama bunların hepsi risk tabi özel serviste. Aracın garantisi varsa ve bu işlemi yetkili serviste yaptırmıyorsan garanti kaybına sebep olabilir, onu bir araştır derim.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Abi o kayan sinyaller acaip apaçi işi ya. Orjinalinin o şekilde olması farkettirmiyo apaçiligini.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 ben seviyorum da en cok mustang e yakisiyo. zaten onunla cikti sanirim
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 yani ne bileyim üst seri veya yeni kasada olan bir şeyi alt seriye takıyorsun sanırım. takma abi boşa masraf bu devirde yau. seni tanımlayan şey araban değil, çevre mühendisliğin ve kılışdan keskin imza yetkilerindir...
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 vay be adam 4bin liralik fener takiyo arabaya.
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Mmm fasa fiso beyaz yaka dertleri.. üst segmente 40k verecegime ayni goruntuyu 3kya hallederim. Sirket pikniklerinden donuste ust segment zannederler, kim bilecek sdf
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 bir beyaz yaka kekoluğu arka stop modifikasyonu diyecektim
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 adamcağız bir şey sormuş hemen yargılıyorsunuz, hemen herkesin kendi personası için ödün verdiği şeyler var ve hasdhadhaasda şaka lan şaka. beyaz a3 alıp farları titanyum elit paket yapmaya kasıyor, tabi ki vuracaksınız.
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Dengeli vurun ama melih basganim diye şikayet etmesin
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Selam, Bastır parayı ve mutlu ol abi :) Tesisat için gerekirse pazarlık yap. Saygılar.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Ahahahah herkes gömmüş. Abi ben aldığım zaman valla billa özel siparişle geliyordu bu paket + motor + opsiyon kombinasyonu, 3 ay bekleme imkanım yoktu. Araba zaten sıfır yenisini de almam aşırı saçma oluyor dedim bari aklımda kalan bi iki bir şeyi yaptırayım. Led arka farları çok beğeniyorum, güzel bir renk kombinasyonuyla çok temiz duruyor. Yoksa alt paket alıp x görünüm yapmak genellikle inanılmaz çakma duruyor kesinlikle katılıyorum. Bu konuda audi sahiplerinde "a4 alıp s4 görünümü yapma" gibi çok çakma tripler var, 1.6 tdi'ın arkasına RS3 sticker'ı falan yapıştırıyorlar. Çok ayıp.
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Selam, Üst pakette combo şeklinde sunulan bir özelliği katmanın kötü bir yanı yok. Sahte S/RS serileri veya boş ikinci çift egzozdan çok daha mantıklı bir yaklaşım Saygılar.
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 On 09.05.2019 at 16:33, roket adam dedi ki: Led arka farları çok beğeniyorum, güzel bir renk kombinasyonuyla çok temiz duruyor. aklıma geldi de aracı başkasına kullandırıp arkasından seyrederek mi keyif alacaksın
Öne çıkan mesajlar