Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ön elektrik ünitesine hat çektirme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

aracın arka stoplarını kapsayan bir modifikasyon düşünüyorum ancak yaptıracağım özel servis şöyle bir not düşmüş: "Montaj sırasında ön Elektrik ünitesine hat çekilip programlamaları fabrikasyon olarak yapılır.". bu tarz bir hareketin riski var mıdır ve nedir?

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bagaj kapağı altı kayar led + bagaj altından örtü kaldırır gibi bakan siyah sticker kombosu yapacak sanırım ?

ginaly tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Dinamik sinyal olduğu için muhtemelen bu hattı çekecekler, mevcut sigortalar bu şekilde çalışmıyor olabilir.

Hat çekmenin de herhangi bir zararı olmaz normalde, bilen biri yapıyor ise. Programlama dediği şey de kendi taktığı sigortanın programlamasıdır, normal ECU ayarlarına müdahale etmez herhalde diye düşünüyorum ama bunların hepsi risk tabi özel serviste. Aracın garantisi varsa ve bu işlemi yetkili serviste yaptırmıyorsan garanti kaybına sebep olabilir, onu bir araştır derim.

Mesaj tarihi:

yani ne bileyim üst seri veya yeni kasada olan bir şeyi alt seriye takıyorsun sanırım. takma abi boşa masraf bu devirde yau. seni tanımlayan şey araban değil, çevre mühendisliğin ve kılışdan keskin imza yetkilerindir...

Mesaj tarihi:

adamcağız bir şey sormuş hemen yargılıyorsunuz, hemen herkesin kendi personası için ödün verdiği şeyler var ve hasdhadhaasda şaka lan şaka. beyaz a3 alıp farları titanyum elit paket yapmaya kasıyor, tabi ki vuracaksınız.

Mesaj tarihi:

Ahahahah herkes gömmüş. Abi ben aldığım zaman valla billa özel siparişle geliyordu bu paket + motor + opsiyon kombinasyonu, 3 ay bekleme imkanım yoktu. Araba zaten sıfır yenisini de almam aşırı saçma oluyor dedim bari aklımda kalan bi iki bir şeyi yaptırayım. Led arka farları çok beğeniyorum, güzel bir renk kombinasyonuyla çok temiz duruyor. 

Yoksa alt paket alıp x görünüm yapmak genellikle inanılmaz çakma duruyor kesinlikle katılıyorum. Bu konuda audi sahiplerinde "a4 alıp s4 görünümü yapma" gibi çok çakma tripler var, 1.6 tdi'ın arkasına RS3 sticker'ı falan yapıştırıyorlar. Çok ayıp.

Mesaj tarihi:
On 09.05.2019 at 16:33, roket adam dedi ki:

Led arka farları çok beğeniyorum, güzel bir renk kombinasyonuyla çok temiz duruyor. 

aklıma geldi de aracı başkasına kullandırıp arkasından seyrederek mi keyif alacaksın

• Yeni Oluştur...