roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Şimdi ben bir elektronik cihaz almak istiyorum Amazon'dan. Bana diyor ki: Price$129.00 AmazonGlobal Shipping+ $5.79 Estimated Import Fees Deposit+ $25.80 Ben bunu direkt ödüyorum, sonra gümrüğe takılma vs vs gibi bir olay oluyor mu? Yoksa tüm ödeyeceğim para kesin olarak bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 O, fazlaysa iade ediyor amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 vallah sen eğitilmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Bas gelsin sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 üzerine 20 dolarda devlete veriyorsun yurt dışından alışveriş yaptığın, doları yükselttiğin vatan hainliği yaptığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Peki iade etmek istersem nası oluyor, yapan var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 benim başıma 29$ lık üründe iade etme derdi geldi, yanlış model yollamışlardı. geri yollaması 30$ dan fazla tutacağı için ürünü bağışlayın birine paranızı iade ediyoruz dediler, iade ettiler. kısacası, kargoyu karşılıyorlar diye hatırlıyorum (son 1 senede değişmediyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 8 saat önce, serjuhan dedi ki: Bas gelsin sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Laptop alasim var. Tr de fiyatlar asiri ucuk. Amazondan 1 - 1.2k dolarlik bisey alsam diyorum. Totalde bana kaca gelir gumruktu vergiydi falan derken. Son zamanlarda alisveris yapmis olaniniz varmi. Tr de 11k eden laptop amazonda 1k dolar. Enayi gibi hissettirir adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 satıcısı amazon ve tr shipping varsa vergiler dahil fiyatı yazıyor orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 (düzenlendi) 7600 liraya geliyor mesela şu trendyolda indirimde 7800 lira. ha aynı alet vatanda 10 bin lira denk getirirsen ucuz bulursun. mesela rtx2070 liler 2400 dolara geliyor herşey dahil. tr de baktım fiyatlara o civarlarda 14-15-16 bin Kasım 10, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Peki us e giden biri orda alip laptop cantasinda getirse aradaki shipping ve tax olayini es gecebiliyomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 (düzenlendi) geçebilirsin 1040 dolara alırsın mağazadan, üstüne vergi iadesi bile alabilirsin belki. Kasım 10, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Glocalzone diye uygulama var. Yurtdışından gelen birini buluyorsun. Onda da getiren + glocalzone a komisyon veriyorsun. Tabi daha ucuza gelir heralde vergiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Biri alıp getirirse çok ucuza gelir, sadece ABD eyalete özel az bi vergi veriyorsun 80 dolar falan gibi. Ülkeye girerken de at bavula geç vergi falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 (düzenlendi) On 22.04.2019 at 13:33, roket adam dedi ki: Şimdi ben bir elektronik cihaz almak istiyorum Amazon'dan. Bana diyor ki: Price$129.00 AmazonGlobal Shipping+ $5.79 Estimated Import Fees Deposit+ $25.80 Ben bunu direkt ödüyorum, sonra gümrüğe takılma vs vs gibi bir olay oluyor mu? Yoksa tüm ödeyeceğim para kesin olarak bu mudur? Evet verecegin para bu kadar. 1 ay once laptop aldim amazon'dan. Alet 799 dolar + 198 dolar gumruk dediler odeme ekraninda. DHL tekrar vergi falan dedi, amazona yazdim hemen ben bunun vergisini zaten verdim diye, 15 dakika icinde gumrukten gecti alet. 997 dolar harici baska bir para vermedim yani. Toplam maliyeti Turkiyedeki muadillerinin indirimli fiyatlarindan 3-4 bin tl ucuza geldi. Kasım 10, 2019 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar