Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 ilk 3 bölüm izledim güzel olmus baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Diziyi bitirdim, iyi geldi valla dostluk kardeşlik dünya barışı temalı kahraman filmleri-dizilerinden sonra. daha çok gore beklerdim ama her bölüm önü çıkan uyarılardan sonra, pek o kadar yoktu üzdü. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra yapsınlar şu gore muhabbetini kahraman film-dizilerinde artık, tek istediğim o şu hayattan fds kollar bacaklar beyinler fışkırsın yollara her bölümde. Dizinin tempo düşüyo ortalarında, ama konusu yüzünden eh olsun o kadar dert değil dedirtiyo. arada bir reklam arası verdirsede 2 günde bitirdim, fazla sıkmadı. puanım 8 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Ben de beğendim ya iyi baya dizi. Tempodan yana sıkıntı yok, konu zaten baya iyi, çekimdi oyunculuktu ortalama üstü güzel bi iş çıkarmışlar zaten. Ama asıl vurucu noktası watchmen benzeri setting, bu kadar super heronun olduğu dünyada niye super villian yok sorunu hızlıca cevaplıyor. Çıtır çerezlik diye başladım ama beklentimin baya üzerinde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 vay canına paticik bile beğendiyse denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 boys anilar... soytarilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 abi izlenmis ama cok yorum yok. demek ki harbi akmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Gayet başarılı bir oturuşta bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 50 dakika önce, dasaaa dedi ki: demek ki harbi akmiyor. akmıyor yazmadığın dizi görmedim bugüne kadar. anca damdan düşen parkurcu ruski videoları falan basitliğinde olacak herhalde siz yaşlıları eğlendirmesi için............, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 dizinin yine yer yer baside kaçtığı yerler olsa da eğlendiriyor, tv entertainment olarak gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 ahaha akmiyor geyigini goldbaren summonlansin diye yazmistim. adam geldi. evde aynaya bakip 3 kere akmiyor derseniz de adam geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 bu hizli kosanlar max giderken bizi slow-mo gormuyor mu, nasi birine carpabilir aklim almadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 ilk bolumu mu izledin sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 2 saat önce, Laorx dedi ki: bu hizli kosanlar max giderken bizi slow-mo gormuyor mu, nasi birine carpabilir aklim almadi bilimsel olarak düşüneceksek o kadar veriyi işlemesi için beynininde deli gibi hızlı çalışması lazım, e öyle bi adam zaten hayvan gibi zeki olacağı için koşmasına gerek bile kalmaz, osuruktan atom bombası imal eder mk. çizgi roman dalgası takma bunları kafana fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 2 saat önce, aquila dedi ki: ilk bolumu mu izledin sadece? fragmanı izlemiş belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Bitirdim diziyi 10 numara olmuş. Finali de şahane yapmışlar. Bir de homelander i oynayan adamın çok iyi degil mi oyunculuğu ya tebrik ettim. Cast genel olarak da baya başarılı olmuş zaten de bu adam a ekstra kredit verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 1 saat önce, Norak dedi ki: bu şerefsiz ne iyi oyuncuymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 herif duz dururken bile cok iyi rolde asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 8 saat önce, dasaaa dedi ki: evde aynaya bakip 3 kere akmiyor derseniz de adam geliyor. damarlarımda kan akmıyor... hep kolesterol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 2. sezon cekimlerin kasimda bitmesi bekleniyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Çok iyiydi valla, 2 günde bitirdim. Hiç sıkıldığım an olmadı, bir şekilde akıp gitti. Bence sonu da güzel bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 İlk bölümü izledim baya hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 On 29.07.2019 at 22:51, goldbären dedi ki: hep kolesterol bu supergucun en iyi kullanimi youtubeda yemek yeme kanali acmak yemeksepeti sponsorlu, gunde 45dk kebap ve baklava yiyerek 3-5 yila zengin bir gurme olursun, sirf fularlar icin ozel dolabin olur Lignum Vitae, arada kamerani alip restoran reviewlarina gidersin tamam iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 On 29.07.2019 at 02:44, dasaaa dedi ki: abi izlenmis ama cok yorum yok. demek ki harbi akmiyor. Otur izle bunu, binge yapacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar