Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Karl Urban, Jennifer Esposito, Elisabeth Shue In a world where superheroes embrace the darker side of their massive celebrity and fame, THE BOYS centers on a group of vigilantes known informally as “The Boys,” who set out to take down corrupt superheroes with no more than their blue-collar grit and a willingness to fight dirty. THE BOYS is a fun and irreverent take on what happens when superheroes – who are as popular as celebrities, as influential as politicians and as revered as Gods – abuse their superpowers rather than use them for good. It’s the powerless against the super powerful as The Boys embark on a heroic quest to expose the truth about “The Seven,” and Vought – the multi-billion dollar conglomerate that manages these superheroes. 8 bolum, Temmuz sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 akar yada akacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 içinde karl urban olup da beni hayal kırıklığına uğratan tek bir yapım hatırlamıyorum ya. en kötüsü 6.5/10 falan oluyor izlediğine pişman olmuyorsun kjhsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 cizgi romani guzel idi bir yere kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 3 gune basliyor bu, ayrica 2. sezona yenilemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 son trailerda gelmis: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Ooo olaya ters açıdan bakmak. Güzel ters köşe konulu. Amazon'da pek boş olmuyor. Gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 marvelci dövme fantezisi, hoşuma gitti mm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Sana vigilante olsun, maskeni takip dayaga ciksan rahatlican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 maske taksam da benzersiz hatlarımdan hemen tanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 gelsin de izleyek, güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Güzel başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 sezon mu bölüm bölüm mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 sezon olarak çıktı. 8 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 4. bolumu bitirmek uzereyim olmus bu su ana kadar. yilin en iyilerinden olabilir kendi turunde bozmazsa. cizgi romanindaki kadar siddetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 2 bolum izledim simdilik, baya saglam olmus, guzel is yaparsa benzer dark/anti-hero dizileri de gelir arkasindan, dandik CW tayfasindan kurtuluruz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Son 4 bolum ilk 4 bolumden daha agir ve farkli gitsede guzel olmus. Cizgi romanini mi unuttum nedir farkli islendi sanki konu. izleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 neden malum sitelerde hep dandik kalite var, illa snopy mi izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 amazonun oyunu olabilir, jack ryan'dada benzer bisi olmustu cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 amazon primevideo trial aç beleş 7 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 1080p amazonrib bulunuyo ya, malum sitelerin dandik demek ki ben beğendim ilk bölümü, konu taze ama skriptteki ufak detaylar da taze. ayrıca production value marvel filmlerinden yüksek sdf. efektler cgi'lar falan, beYendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 5 bölüm gömdüm, tempo düştü dizinin. ilk 2 bölüm baya iyiydi. @DRaGoN_SLaYeR rarbg 27 cibigaytlık versiyon iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 hughie fazla gerzek ya, seyirciye anlatacaz diye bu kadar salak olunmaz ki. komikte de mi öyle acaba. neyse fularıma bulaşmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 9 saat önce, Silphatos dedi ki: amazon primevideo trial aç beleş 7 gün şunu yaptım, bitirdim diziyi fds Güzel dizi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar