GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 simulasyonlar teori üzerine yapıldı, bu gerçek fotosu daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Evren komple simülasyon değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 abi kırmızıysa etrafı demek ki uzayda sürtünme var. sürtünme yüzünden kırmızı renk ortaya çıkarıyor donen cisimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Gösterilen resim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 optik teleskopla ceksinler yiyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 hepimizi yutacak şeyi gördük ne mutlu bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Zügürt işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 bugun de herkes astrofizik uzmani heralde, begenmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 huawei p30 fln daha iyi ceker bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 oraya gidersek çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Ben begendim. Daha once tespit edilemiyordu. Kıçımızdan kara delik hayal ediyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 sürekli bakınca foto hareketleniyor tılsımlı efsunlu bişi olmasın sonucta ilk defa görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 saat yönünde döndüğü anlaşıldı dedi türk olan daha neolsun kara delik selamın aleyküm mü desin size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 ben uzmanı değilim de sen beğenmediğimizi beğenmediğin için uzmanısın sanırım aqu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Çığır açıldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 3 dakika önce, Mal dedi ki: saat yönünde döndüğü anlaşıldı dedi türk olan daha neolsun kara delik selamın aleyküm mü desin size nerden baktigina gore degisen bisey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 arkasından bakılabillir mi kara deliğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 sorunu anlamadim ciddi sorduysan daha acik sorarsan cevaplayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 raftaki kitaplari devirerek paradoxlar yaratip, sevgi ile insanligi kurtarabilecek miyiz simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 şimdi nasıldır kim bilir bu karadelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 hala karadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 maymundan nerelere geldik lan helal olsun insanoğluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 5 dakika önce, WaNTeD dedi ki: sorunu anlamadim ciddi sorduysan daha acik sorarsan cevaplayayim ciddi sordum. şurda da sorulmuş tartışılmış. tam okumadım ama bilinmiyor tabi çeşitli görüşler var heralde. https://www.quora.com/What-is-there-on-the-back-side-of-a-black-hole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 dünya uzayı ele geçirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Bilgi cok garip birsey ya. Cidden bilgi ozgurlestirir lafi cok dogru. Hayir dusunuyorum mesela dunyada tonla insan var (biz dahil) en ufak fikrimiz yok bircok konuyla ilgili. Her ne kadar bu forum yine nispeten merakli kisilerden olussa da insan ne kadar bos yasadigimizi sorgulamiyor degil. Bilgi anlaminda o kadar ciddi fark var ki insanlar arasinda sasiriyorum bazen - fiziksel farklar bu kadar fazla degil cunku. Ama cevre, ortam, egitim ne kadar da etkiliyor insanin gelisimini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar