Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 sky prodüksiyonu zaten, ingiliz tvsi. oyuncular da ingiliz ağırlıklı sanırım. ikinci bölüm de süperdi, stalker/fallout atmosferine soktu hepten gene ehu. son sahnede artık radaway basasım geldi ahah. o gayger hışırtısı o rusça anons ve tv yayınları gerçek bu arada, direkt almışlar youtubeda filan da var. DİKKAT! DİKKAT! YOLDAŞLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 radyasyondan koşarak gaçın comrades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 (düzenlendi) ... Mayıs 14, 2019 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 su iki bolum fena olmus,kendimi cernobilde gibi hissettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Benim hosuma gitti, sinematografi iyi. bi geoger counter alayim eve ya, nolur nolmaz, burada da skindirik bi rus yapimi santral var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 mk en kotusu biz de yapiyoruz boktan rus santralini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 15 saat önce, Silphatos dedi ki: rusça direkt post-apo dili abi, normalde beğenmiyor olabilirsiniz de metro ve stalker falan rusça+ing altyazıyla oynuyodum ben mesela asd. brit inglişden çok daha güzel olurdu ama bu seviye oynayacak sovyet oyuncu yok tabii o nedenle öneri iptal Kesinlikle. Hele doğu avrupa sosyalist dönem bilim kurgu sinemasını inceleyin bir ne cevherler var. Dizi muhteşem bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 4 saat önce, dasaaa dedi ki: mk en kotusu biz de yapiyoruz boktan rus santralini. yani yapabilirsin o sorun degil de, iste cok daha fazla kontrol unitesi olmasi lazim coreda. oyle iki boron iridyum rodla olcak is degil sdfg. bi de sanirim yeni nesillerde basinc kazani farkli bir sistematige ve cok daha fazla acil basinc dusuruculere sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Güzelmiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 rusca mnye mnye insan gerilmez abi. rusca duyunca vizirdayan cocuklari izlerken hissettigim "cok sevmli ama agzini kirsam da sussa keske" hissiyati yasaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 dizinin kotu taraflarindan birisi olmayan kadin karakterleri "ama kadinlar da olmali!" diye eklemesi. https://www.bustle.com/p/ulana-khomyuk-from-chernobyl-is-not-based-on-a-real-person-but-emily-watsons-character-is-important-all-the-same-17304139 abi 21.yy'a geldik. kadinlarin daha cok oldugu alanlar eger instagram ise "ama esit haklar vermeliyiz!" diye kasmanin cok da luzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 oo güzelmiş burdan yola çıkarak diziye sallayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 tam tersi olsaydi harbi tum sjw saldiriyor olurdu sanirim. eglenceli trollemelik yer ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 sdf aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 hay allah, ben esas bu sahne uydurmadır demiştim ama bunu baya benzer yapmışlar. tek fark oaly kazadan 6 ay sonra dumansız oluyor lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 vodka kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 2. bölüm bitti, bilim kurgu gibi ama gerçek konu. Çekirdek patlamış bunlar hala lay lay lom, kabullenemiyorlar bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 RMBK core nası patlar olm saçmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 atmosfere produksuyona ben de bayildim ama dizinin asil keyifi karakterlerin sirayla "RBMK reaktor cekirdegi patlar mi gerizekali" demeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Olayı ayrıntılı şekilde anlatınca 1 sayfa falan sürüyo, tabi nükleer mühendis bunu derse sopayı hakeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 yalnız bu olay araştırılıncaya kadar o tasarım hatasının farkında değiller, patlamayı nükleer addedip olmaz diyorlar herhalde. patlayan suyun şok ısınmasıyla oluşan buharın patlaması. yalnız esas yok artık bu kadar olmaz denecek bir sahne vardıysa o da gorbaçov’un masasını yumruklamaktı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 "legasov kinda forgot about gorbachev and the gulag" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 İlk bölümü izledim gerilim düzeyi çok iyiydi. İnşallah böyle devam eder. Bu olaydaki insanların tepkilerine şaşıranlara söylemek isterim ki, biz de Ergene havzasında nehirlere boşaltılan sanayi atıklarını yiyoruz. O da gayet yokmuş gibi davranıyoruz. Kanser yapıcı maddeler üzerine yapılan araştırmayı paylaşan Bülent Şık'a soruşturma açıldı. Ha onun sonuçları bu kadar hızlı görülmüyor ama aynı şey. Tek amaç büyüme olunca bazı şeyler göz ardı ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Bakıyorum da aranızda hala RMBK core nasıl patlar açıklayan olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar