zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 garip şeyler oluyor. bugün piastri alpine'da diye tweet atıldı sonra şu gelmiş piastri'den neler dönüyor acaba?
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 5 dakikalik research yaptim; Piastri 2023 icin as takim istese de, Alonso ve Ocon'u kesemedikleri icin yedek anlasmasi imzalamislar. Simdi Alonso beklenmedik sekilde "Ben kacar, bye" diye Aston Martin'e atlayinca, bunlar butun beyin hucrelerini kullanip "Aa bizim cocuk vardi, onu oturturuz arabaya seneye" diye press release yapmis. Piastri de "Kardes hayirdir? Bana sordunuz mu? Ben surmek istemiyorum belki" demis, McLaren'la gorusuyormus megersem pust. Bunu duyan Otmar Szafnauer de demis ki, "Kocum kapi gibi kontrat var elimizde 2023'un sonuna kadar, hatta belki 2024'e dogru devam eden, sen hayirdir?" Benim anladigim Alpine bakkal gibi yonetiliyor, gotunden haberi yok heriflerin.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Reddit'ten takip ettim ben de: Yedek anlasmasının sona erdiği tarih 31 Temmuz'muş; Alonso ise AM anlaşmasını 1 Ağustos'ta duyurmuş ve Alpine'in haberi yokmuş Aston Martin'e geçeceğinden. Bir yandan ise Alonso ile, Piastri'nin menejeri Mark Weber'in arası da baya iyiymiş. Komplo teorisi şu şekilde: Vettel'in emekli olacağı haberi Alonso'ya uçuyor (doğrudan söylemiştir herhalde, daha da iyi ahah). Alonso bir yandan Piastri'ye haber uçurup diğer yandan da Aston Martin ile anlaşmayı bağlıyor. Duyurusunu ise, opsiyon süresinin sona erdiği 31 Temmuz'dan sonra yapıyorlar. Piastri serbest kalıyor böylece sdfsds. Otmar ile Alonso hiç geçinemiyormuş falan zaten, Alonso resmen el plan dayamış Alpine'e. Şimdi Mclaren ile Piastri arasında anlaşma bekleniyor, olan da Ricciardo'ya oluyor bu durumda. Onun için de en mantıklı çözüm Alpine'e geri dönmek. 2 günde sezonluk drama oldu
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Tek sevemedigim takımdı reno. İyi oldu. Ocon için Alonso yu bir şekilde frenliyordu takım bence. Aston, Son yarışta baya baya hızlı görünüyordu. Biraz istikrarlı olurlarsa daha iyi olabilirler. Ayrıca Alonso ile takım daha da güçlenerek devam edecektir. Bence Vettel istenileni veremedi, zaten Vettel de okey e dönüyordu. Emekli olucak
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Yav alonso da iyi güzel halen hızlı pilot ama kardeşim yaş 40'ı geçmiş zaten tepe takımlara geçmen mümkün değil. Zirve de bırak işte, vettel,rai gibi şamar oğlanı olacağına hep böyle hırçın agresif hatırlayalım.
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 (düzenlendi) Adam senede 20-25mil $ para aliyor niye emekli olsun. Endorsementlar, reklamlar, vs dahil degil bu tutara. Ağustos 3, 2022 Gallant tarafından düzenlendi
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 emekli olan sanki para kazanamadığından mı emekli oluyor
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 alonso seviyor ya sürmeyi. derdinin yıllık 20milyon olacağını sanmıyorum.
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 On 31.07.2022 at 18:27, bLackcha0s dedi ki: is that possible Yalnız bu efsaneymiş ya ahah
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 2 saat önce, zipzip dedi ki: alonso seviyor ya sürmeyi. derdinin yıllık 20milyon olacağını sanmıyorum. Romantizm sağlığa ve profesyonelliğe zararlı arkadaşlar.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Alonso multi year contract istemiş, alpine yok deyince Alonso gider ayak güzel bi skmiş takımı. Hak ettiler bence fdsfds. Seneye Piastri yi McLaren'da izlemek daha keyifli olacak muhtemelen. F3'te ilk senesinde şamp, F2'de ilk senesinde şamp, çocuk da cevher var kötü Alpine'de sıkışmasın
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Albonda dassak geçmiş alpine ile. Takım albonla gelecek senede beraberiz diye açıklama yapmış, bırak saat sonra albon*Williams gelecek sene için benimle anlaştığı hakkında açıklama yapmış, doğrudur * diye
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 takımı cem'i takipten çıkarmış. cem'in de twitter'ında artık takımın adı yokmuş. gönderiyolar herhalde.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 fena başlamamıştı ama son yarışlarda çok kötüydü ya.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Cemin takım arkadaşı hayvan gibi sürmeye başladı son 5-6 yarışta, cem de form tutamadı bir türlü. Puan alamayan 2 pilottan biriydi sanırım. Tabi griddeki pilotların nerdeyse hepsinin cemden çok daha fazla alt serilerde tecrübesi var küçük yaşlardan itibaren. Umarım 1 sene daha yarışabilir.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2022 Sezon arası bitti nihayet. Bugün başlıyor, Ohh waii. Ferrari pit duvarini toparlayabildi mi acaba? Bu arada Cem e üzüldüm, oldukça ağır bir kaza atlattı. Sonrasında toparlayamadi, ayrıca ben yarislari izledim. Takım arkadaşi uzaya çıkacak perform göstermedi, tek pit stoplarla üst sıralarda yer aldı. F2 opening de Bölükbaşı görünce hypeleniyorduk, yazık oldu. Bı de oclar Cem in yerine kadın pilotla anlaşmışlar.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Ferrari pit duvarını enfes toplamış,dün q3 te leclerce yanlıs lastık taktılar.Adam yola cıkınca bu lastıkler ne dedı telsızden,pardon hata olmus dedıler.Hamılton redbulldan 2 sny yavas
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 beni koysalar ben bu hatalari yapmam ya
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 26 dakika önce, miyaw33 dedi ki: Ferrari pit duvarını enfes toplamış,dün q3 te leclerce yanlıs lastık taktılar.Adam yola cıkınca bu lastıkler ne dedı telsızden,pardon hata olmus dedıler.Hamılton redbulldan 2 sny yavas aynısını f1 manager'da yaptım magnussen'e ama ben evde oyun oynuyorum halşksgds adamlar o hatayı pistte yapıyolar inanılmaz ya. ikidir şunu fark ettim, ferrari bi boklar yiyip sonrasında yanlış bi şey yoktu diye asla takımda suç bulmuyolar. ola ki verstappen grid cezasıyla en arkadan başladığı yarışı 1. bitirirse versinler direkt kupayı, hiç gerek yok yarışmaya kalan yarışları
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 redbullar cok farkli bu sene adam 18 turda lider oldu
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 (düzenlendi) Of hayatımda böyle mallık görmedim. Leclerc en hızlı türü atsın diye son tur pite aldılar, çıkışta alonsonun arkasında çıktı. Adam anaavrat gitse yeridir. Son anda geçmiş alonsoyu:) beş saniye ceza yedi şimdide. Gene puan gitti Ağustos 28, 2022 miyaw33 tarafından düzenlendi
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Ferrari resmen hanzo vasıfsızlar topluluğu bir takım, bunlara sezon başında herkese 10sn fark atan araç versen yine şampiyon olamazlar.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2022 ilk 10 tur cok guzeldi. sonrasi ise cok siradan. alonso'nun bilmem kac yuz km hizla giderken hamilton'a ayar vermesi guldurdu. adam saglam cirkef, guzel laf cakiyor. eheh. ferrari strateji isini ai'a verse daha makul sonuclar cikabilir. o kadar kotuler.
Öne çıkan mesajlar