ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 Pıt girişini geçer geçmez sc gelmiş kacirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 netflix icin bicilmis kaftan. adamlar senaryo yazsa bu kadar olayli, kiran kirana ve sansasyonel bir sezon planlayamazlardi. kazalarin etkileri, f1 yonetiminin etkileri, sochi norris yarisi, baku'de son anda verstappen'in teker patlamasi ile duvara girmesi, hamilton ile kazalari (kafasina lastik surtup, aklini alirim yapmasi) vs. acaip bir sezon oldu. hicbir seyi normal degildi sezonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 yeni sezon başladı. yeni araçlar farklı baya. ferrari geri döndü gibi. henüz erken ama ilk yarışta double yaptılar. araçlar birbirlerine yakın gidiyor büyük kopmalar yok gibi. fia istediğini yapabilmiş gibi göründü değişikliklerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 sezonun 2. yarışı.. yine çok heyecanlı, son tura kadar tekerlek tekerleğe mücadele vardı. yeni araçlar oldukça hızlı fakat dayanıklılık sorunları var. son 10 turda pite sürünerek gelen araçlar oluyor. daha çok yeni, pek çok güncelleme gelecek gibi. artık ferrari döndü diyebiliriz, bugün de podyumdalardı 2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 pite gelmeleri tekerleklerin dayanmamasi degil mi araclar cok hirpaliyor sanki iki yaristir gordugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 abi her frende, gövde yere yapışınca alt koruma sanayide profil kesermiş gibi kıvılcım çıkartıyor, ben mi ilk defa görüyorum bu böyle miydi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 (düzenlendi) frende değil hızlandıkça yere yakınlaşıyor araçlar ondan sürtüyor alt taraf, red bull’un aracı da baya yakın yere diğerlerine göre en çok onda gördüm son 2 yarışta. Mart 28, 2022 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 mercedes çok tuhaf yahu, kaç yıllık supremacyden sonra zıplama sorununu çözemeyen tek takım bunlar kaldı pitte hata yapıyorlar bariz araçta bir şeyler hatalı gibi. bakalım 3-5 yarış içinde çözebilecekler mi. araçların birbirinden anında kopmaması çok güzel olmuş ama bariz ferrari redbull üstünlüğü var mercedes de araya kaynarsa süper bir yıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 diğerleri de çözmüş görünmüyor dünkü yarışa bakarsak, red bull aracı alçaltarak baya azaltmış ama onlarda kerblerde aracın altını dağıtma riskini yaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 23 dakika önce, Dynun dedi ki: abi her frende, gövde yere yapışınca alt koruma sanayide profil kesermiş gibi kıvılcım çıkartıyor, ben mi ilk defa görüyorum bu böyle miydi hep yok 40 yıl sonra ilk kez böyle. F1 yine zemin etkisine döndü. Önceki yıllarda kanat yapılarından dolayı kirli hava arkadaki aracın yere basma kuvvetini düşürüyordu o yüzden geçişler imkansızlaşıyordu. Bu yıl araç tasarımlarını değiştirdiler, kanat yapıları vs değişti o nedenle arkadaki araca artık kirli hava gitmiyor, araçlar yere çok yapışmaya başladı böyle de kıvılcım çıkıyor. Dalgalanma etkisi diyorlar da epey tartışılıyor şu an güvenlik nedeni ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 beyin blenderdan cikmis gibi olacak sezon sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 kıvılcım olayı şov. eskiden yere çok basan araçlarda çıkardı seyirciler de baya seviyo zaten. 3 4 sene önce araçların altına kıvılcım çıksın diye parça koydular yere basınca fren bölgelerinde kıvılcım çıkıyo işte ama bilerek yapılan bişi. bu sene çıkmadı geçen senelerde de vardı kıvılcım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Latifi kolsuzu son anda kaza yapmasa bi Leclerc Verso geçişi daha izleyecektik muhtemelen. Ferrari-Redbull, Haas-Mercedes-Alfa Romeo çekişmeleri güzel gidiyor bence şimdilik. Mercedes de sezonun yarısında ilk 5'i yakalarsa iyice çekişme olur tadından yenmez, şu aralar aldıkları puanlar da aşırı önemli olacak araç olarak gelişirlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 araclarin yakin yakina yarismasi icin yapilmis yenilikler ise yaramis. heyecanli bir sezon olacak gibi. midfield 1-2-3-4'ten daha cekismeli olacak kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 hamıltonun tüm yarıs sarı bayrak bekleyıp sarı bayrak cıkınca pıt yolunun kapanması efsaneydı, puro sevsem o anda yakardım bır keyıf purosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 @miyaw33 sen de mi anti lewis ırççı değilim ama bilemedim bi mericlik var adamda. aaahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Valla ırkçılıkla en ufak alakam yok, konu tamamen ağlayıp sizlamasi. Her yarış aglayip sızlıyor, sonunda harbiden aglatiyorlar. Ben bu sene sainz kazansın diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 cok umudum olmasa dahi perez'in iyi dereceler elde etmesini isterim sanirim. bu arada drs olayini bakalim diger yarislar sonrasinda degistirecekler mi? sanirim en dogrusu kimi pistte drs sayisini azaltmak veya kisaltmak olacaktir. fakat su andaki duruma gore arabalarin aero paketleri tam oturmadan drs kaldirmak zor gibi duruyor. bir de onceden Alıntı netflix icin bicilmis kaftan. adamlar senaryo yazsa bu kadar olayli, kiran kirana ve sansasyonel bir sezon planlayamazlardi. kazalarin etkileri, f1 yonetiminin etkileri, sochi norris yarisi, baku'de son anda verstappen'in teker patlamasi ile duvara girmesi, hamilton ile kazalari (kafasina lastik surtup, aklini alirim yapmasi) vs. acaip bir sezon oldu. hicbir seyi normal degildi sezonun demistim. abi dts sicmis guzelim sezonun icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Bana kalırsa drs arkadaki araclar için ta tüm pistte açık olmalı,yada drs nokta sayıları 1-2 den 5-6 ya cıkarılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 sureli DRS hakki olsun veya araclarin, atiyorum tum yaris boyunca toplamda 10 dakika acabilsinler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 (düzenlendi) saat farkı ferrari yine 1 sırada ? yarın sabah 8 de gp. fak Nisan 9, 2022 vivavale tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 geçen hafta yoktu yarış. bu hafta da sabah 8'de. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 ferrari döndü diyebiliriz artık. yeni model araçlarda en iyi hazırlığı yapan takım, pilotları da oldukça iyi leclerc kazandı gpyi. perezim aztekim 2. bitirdi portakal kaldı. zaaa 3yıldız strateji yapmıyosa bu sene takımlarda 3.lüğü zorlar gibi çözemediler yunuslamayı. genel olarak cekismeli geciyor yarislar, zevkli. redbull dayaniklilik sorununu cozemezse ferrari supurecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 bu sene arabalar(tip olarak) da yarışlar da çok güzel ya. redbull'dan öte mercedes şu problemi neyse çözüp katılsa redbull ve ferrari'ye daha güzel olur. hamilton'ı salla da russell bebesi tepelere oynasın çok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Miami sıcağına ilk defa çıkıyor araçlar. 15 dk ya başlıyor yarış. İlk çizgi kırmızıların, ardından redbulllar var. Zevkli yarış olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar