Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'dan Ne Getirsem? / Nereleri Görsem?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam, 

Pazar öğlen New York'a gidiyorum. 1 hafta kadar Amerika'da olacağım. Son gün Boston'a geçeceğim 1 gün de orada olacağım.

Ne alınır, ne getirilir gelirken önerileriniz nelerdir?

Manhattan'da kalıcam, nereleri gezeyim göreyim? Nerede yiyip içeyim ?

Mesaj tarihi:

Bol bol hotdog ye, bol bol new yorkun bok kokusunu kokla.

Ben çok sevmemiştim newyork u. Çok karışık şehir. Klasik özgürlük heykeli, times meydanı gidersin. Empire state i görürsün. Central parka gidersin. Onun harici ben pek new yorkta kalmayı tercih etmediğimden gezmedim açıkçası.

Mesaj tarihi:

Böyle inanılmaz uzun zamanım olmayabilir toplantılardan dolayı, ama "ölmeden önce görülmesi gereken yerler" tarzı yerleri kaçırmak istemiyorum gitmişken.

iphone getirsem mi? Veya başka bir telefon ?

Mesaj tarihi:
8 saat önce, applev0dka dedi ki:

Selam, 

Pazar öğlen New York'a gidiyorum. 1 hafta kadar Amerika'da olacağım. Son gün Boston'a geçeceğim 1 gün de orada olacağım.

Ne alınır, ne getirilir gelirken önerileriniz nelerdir?

Manhattan'da kalıcam, nereleri gezeyim göreyim? Nerede yiyip içeyim ?

sansina havalar cok iyi su an, geldiginde gorusmek istersen pm le beni

*turist isi degil local isi gezdiririm.

Mesaj tarihi:

Telefonu falan bilmem de, Apple Watch düşünüyorsan mutlaka oradan al. Zira dünyada belirli özellikler sadece Amerika pazarına sunuldu (EKG gibi), biz türkiyede neredeyse 1.5 katı parasına alıyoruz ama yine de o özellik gelmiyor ?

Mesaj tarihi:
16 saat önce, roket adam dedi ki:

Telefonu falan bilmem de, Apple Watch düşünüyorsan mutlaka oradan al. Zira dünyada belirli özellikler sadece Amerika pazarına sunuldu (EKG gibi), biz türkiyede neredeyse 1.5 katı parasına alıyoruz ama yine de o özellik gelmiyor ?

AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH

• Yeni Oluştur...