applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Selam, Pazar öğlen New York'a gidiyorum. 1 hafta kadar Amerika'da olacağım. Son gün Boston'a geçeceğim 1 gün de orada olacağım. Ne alınır, ne getirilir gelirken önerileriniz nelerdir? Manhattan'da kalıcam, nereleri gezeyim göreyim? Nerede yiyip içeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 bacon+egg+cheese bagel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Ekran karti telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 ponpon kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 ben olsam dönmem manhattandan nabıcan türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Bol bol hotdog ye, bol bol new yorkun bok kokusunu kokla. Ben çok sevmemiştim newyork u. Çok karışık şehir. Klasik özgürlük heykeli, times meydanı gidersin. Empire state i görürsün. Central parka gidersin. Onun harici ben pek new yorkta kalmayı tercih etmediğimden gezmedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Böyle inanılmaz uzun zamanım olmayabilir toplantılardan dolayı, ama "ölmeden önce görülmesi gereken yerler" tarzı yerleri kaçırmak istemiyorum gitmişken. iphone getirsem mi? Veya başka bir telefon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 new yorker al bi tane hatıra. bi de ny times. metro bileti, kağıt kahve bardağı falan. bi de yerden buhar çıkan çıkmaz sokak görürsen foto çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 sunu gom iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 gitar al getir, iyi kar koyup satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 8 saat önce, applev0dka dedi ki: Selam, Pazar öğlen New York'a gidiyorum. 1 hafta kadar Amerika'da olacağım. Son gün Boston'a geçeceğim 1 gün de orada olacağım. Ne alınır, ne getirilir gelirken önerileriniz nelerdir? Manhattan'da kalıcam, nereleri gezeyim göreyim? Nerede yiyip içeyim ? sansina havalar cok iyi su an, geldiginde gorusmek istersen pm le beni *turist isi degil local isi gezdiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 laptop alinabilir gtx1060 li laptoplar 1000 dolar civarina dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Telefon getir olm sacmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 (düzenlendi) met i kesinlikle gez derim Mart 15, 2019 uk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Telefonu falan bilmem de, Apple Watch düşünüyorsan mutlaka oradan al. Zira dünyada belirli özellikler sadece Amerika pazarına sunuldu (EKG gibi), biz türkiyede neredeyse 1.5 katı parasına alıyoruz ama yine de o özellik gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 google pixel serisi getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Zaman bulabilirsem yazarim spompas Iphone disinda tel getirmek mantikli mi? Yoksa tel getirceksem iphone mu olmali. Apple watch mantikliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 16 saat önce, roket adam dedi ki: Telefonu falan bilmem de, Apple Watch düşünüyorsan mutlaka oradan al. Zira dünyada belirli özellikler sadece Amerika pazarına sunuldu (EKG gibi), biz türkiyede neredeyse 1.5 katı parasına alıyoruz ama yine de o özellik gelmiyor AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Calm your bitch tits down nigı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar