goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 ben de onu demek istedim hala yeldeğirmeni kafası... aşın artık bu ortadoğu zihniyetini ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 1 saat önce, DoGMeaT dedi ki: Garson konusunda da abi maksat Kafam karışmasın , amsalak adamım ben ,gerek yok strese işyerinde güzel kız görünce aklın şaşacak kadar amsalaksan evlenmeseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 mcdonalt yiyoruz diye rafine damak zevkiniz yok diye dolanıyordun vurayım azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 biraz olculu vurun be abilerim, valla forum gebermesin , 2 paylasim yapayim community feeling olsun istedim, denyoluk duvarina tosladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 bana göre de burda etekli kızlar var aklım şaşar demek çok denyoca abi. napacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 abi sen cozmussun olayi , herkes senin kdar guru degil iste, bravo saygiyla egiliyorum deger yargilarinin onunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 (düzenlendi) amsalağım kafam karışır demeseydin bi sıkıntı yoktu ya kendin bozdun işleri. olabilir pis gelebilir ortam, profesyonel bi yerde çalışmak var böyle tiplerin oldugu yerde çalışmak var. ne kadar da anlayışlıyım oysa. Ocak 11, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 (düzenlendi) en pro restoranda da calistim , mutfagi dogasi geregi kurumsallik pek olmuyor,herkes habire goygoy muhabbet pesinde, shift bitince beraber partileniyor fln, hep oyle. abi kesin kafam karisir , kesin her gelene kosarim demiyorum,ama korkuyorum iste, o risklere girmek istemiyorum. daha once yedigim haltlar ve yaptigim hatalardan ders cikarmaya calisiyorum ne yapayim. Hayat zor iste,modamod yasanamiyor,`guzel kadinlardan hoslanilmayacak,hoslanma!` diyince beyin beni dinlemiyor, spontan bir insanim ve dunyevi seyleri seviyorum ha evlenmeseydin demek ama haksizlik,bol keseden atmak. Cok seviyorum hatunu,6 milyar kisi icersinde baska evlenebilecegim kimse yok bence. O yuzden kendimce onlem almaya calisiyorum ne yapim sap mi yutim hergun evden cikmadan Ocak 11, 2020 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Öyle bi şifre seçmişim ki aradan 15 yıl geçti hala unutmadım. Yılda bir bakayım unutmuş muyum diyorum ve unutmamışım. Geçen biri bana metrobüste sen paticik’teki ivy değil misin dedi. Yanımda arkadaşım vardı ehe ehe dedim ve konuyu kapattım. Nickini de soramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 bendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 dogmeat ortadoğulu gibi excuse sayma lan, kayacaksan kay kendini ikna etmişsin bile bu bahanelere. yapınca da evlilik sevmek başka ponpa başka diye kandıracaksın kendini, o kadar belli ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Ben unumu eledim ,eleğide astım Önümüzdeki seksleri,artık gençlere bıraktım Ben cahil bir mal mıyım,gül karımı aldatayım ? Aşık gibi vurup saza,size sırrımı anlatayım Seks dedidigin nedirki, ben çavuşu tokatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Öff. Valla karını bulup göstereceğim bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 gold üstad yine tespit strike critlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 gelin itiraf edelim herkesin aklına kötü düşünceler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 gold'u yalayasım geliyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 tuzludur bence. yalamadan önce suya batır beklesin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 2 saat önce, ivy dedi ki: Öff. Valla karını bulup göstereceğim bunları Sen önce paticik arkadaslarina selam vermeyi öğren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 doktora gidiyorum sinüzit diyo diğeri yok grip virüsü diyo başkasına gidiyorum sinüzit diyo tomografi çekildik en sonunda sinüzit falan yokmuş lan niye sinüzit diyon o zaman ezbere tahlil mi konur yavşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 sinuzit gibi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 olabilir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 tomografi ağır olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 kulakları tıkanmış bass geçmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 3 kredi kartına toplam 15k borcum var. ayda 4k yatırıyorum üzerime bir şey almadan gerçekten üzerime veya eve bir şey almadan çarçur edip bitiriyorum. Borç kapanmıyor, kredi kartlarının limitleri dolu olduğu için de kıyafet vs alamıyorum homeless gibi geziyorum. Son çare kredi çekip, her şeyi toparlamak. Para biriktirme gibi umudum da yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar