Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14


Saeros

Öne çıkan mesajlar

@df
bir gün "kuzey marmara raceway" veya herhangi bir yolda saniyede 55m yaparken burası almanya değil tr olduğundan kontrolün dışında bir şey gelişir, tepki süren çok dar kaldığından "kemer taktık bir şey olmaz" diye yola çıktığın ailen zarar görürse nasıl hesaplaşırsın kendinle? çok düşük ihtimal bunlar ama alışkanlık haline getirirsen hayatında belki bir kere başına gelecek şey hayatını değiştiriyor. hadi 200le de gitmene gerek yok ki 60la yapacağın havayastıklı kazada da boyun fıtığı falan başlayabiliyor. illa ölürsün demiyorum yani. muhtemelen genel zamanda o kadar agresif sürücü değilsindir ama limana yetişmene sevinmekten çok bununla böbürlenmişsin gibi geldi ona takıldım zaten.

@Saeros
vibes ne lan vibne değiliz!!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim onume basibos “tay” cikti otoyolda. Durdugumda burun burunaydik.

Kuzey Marmarayi her gun kullaniyorum, ara sira spor moda alip gaza abaniyorum onu da inkar etmiyorum ama yaptigim seyin dogru oldugunu da soyleyemem.

Ayda en az 2000km falan yol yapiyorum, surekli uzun yola gidip geliyorum. Alman otobanlarina da hakim sayilirim, Kuzey Marmara diger otoyollarimizdan cok daha iyi, hani karsiniza tay cikmaz muhtemelen ama sira bekleyen 60 tane tas ocagi kamyonunun defalarca virajli cikis ve girisleri kapattigina sahit oldum, tir/kamyon lastikleri, o araclardan dusen garip nesneler falan cikiyor karsima tek tuk. Bir kac kez geri geri giden kekolarla karsilastigim da oldu yola girerken. O yuzden baska ulkelerle kiyaslamamak ve dikkatli olmak lazim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haci konuyu uzatmaya gerek yok. adinin "kaza" olmasinin bir sebebi var nihayetinde.

hesaplanmis, planlanmis, onceden randevu alinmis bir durum degil sonucta.
buna gore "cok deli gibi hizliydim, ayni anda cok sayida tusa basiyordum" falan demek 2000li yillari animsatiyor bana biraz...

 

sunu da biliyorum ki ben ne desem, adam ayni sekilde surmeye devam edecek. o sebeple kasmaya da cok da gerek yoktu. neden yaptim bilmiyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman, 05.07.2023 12:17 tarihinde dedi ki:

yurtdisinda olmanin verdigi rahatlik var bazilarinda ama pek umursamiyorum yine de tesekkurler hassasiyetin icin 

ulkeye gelince olum dovusune gideriz beraber. gelince malafat kokteyli atarim. 

pascalnouman, 05.07.2023 12:17 tarihinde dedi ki:

macson blue line mis la arki aradim git tutuncuye bak diye saolsun kirmadi beni

bu arada ne iyi arkadaslarin var yaw.

Sam tarafından düzenlendi
karikatür paylaşmıyoruz
  • Like 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Annem rahat verse günlerce ayıma sarılıp uyumak ve ağlamak istiyorum. Ameliyata girmek istemiyorum. İğne görmek istemiyorum artık. Şimdi aylarca spora ara verince kazandığım esneklik başa dönecek.
Acilen saçmalamamı dinleyecek bir sevgiliye ihtiyacım var. Ancak kullanılınca daha beter oluyorum. Bu yüzden içime atacağıma siz dinleyin dedim.

  • Tesekkurler 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...