fresia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 podcastler de olur da daha çok direk program linki koyarsanız daha iyi şu an youtubedan karatay, sinan canan, oytun erbaş tv programlarını indirdim kulaklığı takıp dinliyorum yalnız bunlar bitince ne yapayım, ingilizce de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 https://www.youtube.com/channel/UCu2YgbMMO8MFl0fstOgMMBA :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 spotify podcast'lerine bir göz atabilirsin, eğer kullanıyorsan. Startalk, bbc earth, yale university press podcast gibi programlar güzel. yale university press podcast'e başlamadım, ama içerikler çok başarılı gözüküyor, tarih, politika, doğa alanlarında birçok konu, hatta "inside the human organ trade" gibi bir bölüm bile görüyorum şuan höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Ben duşta teke tek özel izliyorum duşta. Celal şengör oluyor zaten. Ahmet arslan lı bölümler de çok bilgilendirici. Programlar habertürkün kendi youtube kanalında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 teketek ozel abi cnnturk te gundem ozel var yine ilber hocali kesmezse tarihin arka odasi var murat bardakci mail okuyup adam hasladikca zevke de gelirsin hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Komodo said: Ben duşta teke tek özel izliyorum duşta. Celal şengör oluyor zaten. Ahmet arslan lı bölümler de çok bilgilendirici. Programlar habertürkün kendi youtube kanalında var. Ahmet Arslanli bolumleri o kadar cok seyrettim ki aha burda bunu diyecek aha burda gulecek fln demeye basladim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=uetFO7y8WPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Podcast dinlemek anca böyle kafa çalıştırmadan yapmak gereken işlerde mümkün oluyor benim için. Sevdiklerim: http://www.ottomanhistorypodcast.com/ https://www.youtube.com/channel/UCiqayZmXkk3YQ-FaukMrFNA https://www.bbc.co.uk/programmes/b006qykl/episodes/player Bu sonuncusu in our time tam benlik konsept, konsantre ve tempolu. Yani dediğim gibi kafa çalıştıracağın bir işse, bunlar pek uymaz. O zaman sana daha laga luga yapılan, 5 dk'snı kaçırsan bile kaldığın yerden devam edilen bir şeyler gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 tarih pek sarmıyor ya zaten akılda kaldığı kadarıyla, paticikte ekşide takılırken bile dinleyebilyorum, gazete okurken olmuyor ciddi boş vaktim var bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Bilim tarihini işliyolar daha çok, @senko ahmet arslanın virgül kullanması çok iyi, adama urfa şivesi geliyo virgül kullanırken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Ahaha bir de 3 kelimesinden biri "bilmem anlatabildim mi" adamin Ya keske su adamin derslerini fln video ya cekip koysalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 is yaparken kafam kaldirmiyor ama yemek yaparken falan lore diye bir podcast dinliyorum. korku soslu folklor ve tarihi hikayeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 senko said: Ahaha bir de 3 kelimesinden biri "bilmem anlatabildim mi" adamin Ya keske su adamin derslerini fln video ya cekip koysalar Var youtube'da seminerleri falan ama bir süre sonra loop'a almış gibi oluyor. En güzeli kitaplarını okumak. Ben Felsefeye Girişi'ni ve Antik Yunanda Felsefe serisini okudum/okuyorum. Bayağı keyifli. Yazı dili de televizyondaki konuşma şekline benziyor. Kitabı adamın kendi sesinden duyuyor gibi oluyorum okurken ssdjgfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 türk dersen teknoseyir teknoloji ve bilim teknoseyir haftalık teknoseyir oyun gündemi donanımhaber 2 si 1 (enis kirazoğlu hatrına dinlenir) yabancı edgy-twitch-drama cart curt vs isteyende scuffed podcast e bakabilir. joe rogan vs onları yazmıyorum biliyonuzdur ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 (düzenlendi) bir sürü dünya klasiği sesli kitap halinde. Akın Altan tarafından seslendiriliyor. muazzam bir kanal. özellikle Rus klasiklerini dinlemenizi tavsiye ederim şu örnek şu da tüm kanal Nisan 13, 2019 Caguar tarafından düzenlendi linkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 (düzenlendi) On 07.02.2019 at 14:10, fresia dedi ki: karatay, sinan canan, oytun erbaş bilimsel olduğunu iddia edip bu nitelikleri tartışılır kişiler. ben dinlememen yönünde tavsiyede bulunurdum yine de vakit ve keyif senin. bu örneklerden yola çıkarsak tıp / sinirbilimi ilgi alanın diye düşünüyorum. Nöroblog fena değil, spotify'da mevcut. felsefe önerilerine levent safalı'nın eğitimlerini de eklemenizi öneririm. Nisan 14, 2019 mardox tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 evrim ağacına bak youtubedan. spotify'da da podcastleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 (düzenlendi) On 07.02.2019 at 18:40, GONDARCENGIZ dedi ki: donanımhaber 2 si 1 (enis kirazoğlu hatrına dinlenir) kelin cahilliği ve çok bilmişliği. kısacası cahil özgüveni çok bayıyor ya. Bir ara Ntvspor'daki kırmızı çizgi için mehmet ayan'ın konuşmalarının çıkartıldığı editli versiyonu yapılıp youtube'a konuyordu sadsaf aynısı mesut için gerekli Nisan 14, 2019 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar