Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 aldım sonra gameplay gördükten sonra refund bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 oynadim bugun, pek bi meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 galiba ilk oyunu oynayanlar için pek bir cazibesi yok. ben pas geçmiştim ilkini, belki ondan 'fena' görünmedi betalarda gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 İlk oyunda yaklaşık 300 saatim var, bunu da herhalde oynarım baya. İlk oyuna göre olumlu yönde değişiklikler var ama ilk oyunu sevmeyeni geri getirecek tek şey Div 1'e kıyasla Div 2'deki endgame opsiyonları olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 (düzenlendi) Abi söylemiştim yine söylüyorum 1. oyunu bitiren iki tane net şey var; 1.Hilenin dibe vurması. 9 yaşındaki gözlüklü çocuk bile yapabiliyordu. Koruma falan yoktu. Şimdi easy cheat var ama ondanda ümitli değilim. Apex de easy cheat kullanıyor ama 30bin kişilik ban dalgası yedi. Rahatça bypass etmişler. 2.Glitch ve dup item gibi şeylerdi. netlimiter kullanarak dup item mi basılır ya.. endgame contect çoğu oyundan yine iyiydi. Düzgün çalışsaydı eğer. Mart 12, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 easy cheat, hile yapmanı engellemiyor, adamların hile yapanı bulup loglamasını sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 (düzenlendi) 27 dakika önce, -Bonesoul- söyledi: easy cheat, hile yapmanı engellemiyor, adamların hile yapanı bulup loglamasını sağlıyor. O daha kötüymüş. Hileyi basıyor, seni oyundan soğuttuktan 3 ay sonra ban wave geliyor. Oyun içi şikayet şeysi de eklenmeli. İlk oyunda yoktu. 2. oyunun betasında var mıydı bilmiyorum. Hilecilerin ismi 3485734985734987 şeklindeydi önceki oyunda, adını kağıda not edip öyle ticket alman lazımdı ve haliyle imkansızdı o sürede onu not etmen. ingame click ile ticket olsun.. Bu arada easy cheat, pc de illegal uygulama var ise oyunu hiç açmıyor. Yani ön engelleme mevcut aslında ama kolayca bypass ediliyor sanırım. Benimde başıma geldi div 2 betada. Asus e.kartı veya anakart kullanıyorsanız eğer, ışıkları yönetebilmek için Asus Aurosync yazılımını kullanmanız gerekiyor. Bu yazılım windows hizmetlerinde aurosync diye bir şey çalıştırıyor haliyle.. Easy cheat bunu hile olarak algılayıp seni oyuna sokmuyor. (hiç bir hata vermiyor. sadece donup kalıyor easy cheat. sonra loglarından görüyorsun çözene kadar anam ağladı) Oyuna girmeden önce hizmetlerden asus aurosync disable etmen gerekli.. Bu da ayrı bir saçmalık. Ben yaşıyorum bu sorunu. Reddit de falan da var konusu. 2018'in başlarında belirtilmiş bu sorun. Hala bir güncelleme almamış Başına böyle bir sorun gelen var ise disable etsin asus servisini. Mart 12, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Cheat, bug, glitch oluyor çoğu oyunda önemli olan hızlıca aksiyon alıp, ekonomiyi piç etmeden engellemeleri. Div 1'de çok başaramamışlardı bunu, biz bile gidip DZ'de rank kasmıştık glitch sayesinde, hiç ban falan da gelmedi. Tech ve Open Beta'da da vardı wallhack işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 (düzenlendi) bir oyunda ekonomi ve pvp gibi bir sistem var ise hile kaçınılmaz zaten. Bound item olsun, pvp olmasın hile falan olmuyor. Mart 12, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 14 saat önce, pattisliborek dedi ki: Ultimate zenginler başladı, biz beklemedeyiz. Şu anda ilginç bir şekilde sadece ultimate edition için %32 indirim var. Üzerine bir de Ubisoft token kullanarak %20 indirim alırsan standard edition'dan daha ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 knox ile iki betasını da oynadık ama forum kapalıyken soruşturamadık kimler alacak diye. şimdilik rafa kaldırdık doğrusu çünkü conflictte sıkıntılar var, 3’e 4 maçı başlatıyor, afkları atmıyor filan. o parayı verince çıldırtır. atmosfer de ilk oyundan sonra zayıf kaldı maalesef. belki ileride indirimde, oynayan insanlar da varsa. 4 kişi takım olmadan pek esprisi olmaz çünkü ne pvp ne pve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Div1'in ortamı daha iyi idi bana göre. Div2 inde endgame i iyi duruyor. Her halukarda şimdilik almaktan vazgeçtim. Div1 e devam ederim arada canım sıkılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 (düzenlendi) Arkadaşlar, sizde benim gibi amd işlemci veya e.kartı ile bu oyunu elde ettiyseniz ve hala kodunuz gelmediyse soğuk su içebilirsiniz. AMD hala kod almayanlar kişilerin kodları ya sahte ya da ticari amaçlı olduğu için göndermedik diye saçma sapan bir açıklama yapmış reddit'de. Gerçek bu değil tabi, sıçtık batırdık diyemiyorlar. İnsanlar isyanda. Ticket atın diyorlar. Ticket'a da 15 günde cevap geliyor. (daha önce denendi) Mart 15, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Guru-Laghima ekleyin stronghold raid falan hak getire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 oynayan yok mu. yeni başlayan falan. dün bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 2 saat önce, stormeagle dedi ki: oynayan yok mu. yeni başlayan falan. dün bugün? Biz oynuyoruz abi gelsene discord a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 14 dakika önce, HarveyQuinn dedi ki: Biz oynuyoruz abi gelsene discord a ilk defa discord kurdum pc'e. çözme aşamasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 arkadaş kodu ekledi uplaye başladım bende. atmosferi sevdim ya sokakta filan eğlenceli ama hep npc dövülen shooter nereya kadar bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 yakında hep npc tarafından dövülen shootera döneceği için bence sorun yok ilerlemeye devam et sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 eee hiç yorum yok mu oynayanlardan? metacritic skoru filan iyi, ilk oyun o kadar bombalandıktan sonra şaşırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 oyun baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 daha endgame'e gelmedim, 10 saat falan oynadım campaign'den memnunum. hikaye çok tıraş ama mekanlar ve ilerleme hissi güzel. oyun çok kolay değil, dikkatsiz oynarsanız çok çabuk indiriyorlar. endgame'de bakalım nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 @Sam Ilk oyuna göre dünya daha dolu beta oynamissindir onda fark etmemistim mapte sürekli bir aksiyon, her yer loot, görev, settlement, Control Point, arada sokak arasi cikan npc ve bounty görevi vermesi falan cok hos olmus. Ben de endgame e gelmedim henüz suanki hali keyifli leveling bitmesin diye yavas ilerliyorum umarim ilerisi de tatmin eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 (düzenlendi) end game de çok süpriz şeyler var. tam bitti diyorsunuz bir DLC kadar daha şey çıkıyor. 35 saat oldu gelemedim end e gerçi yaptıklarınızın bi farklısını yapıyorsunuz ama sonuç olarak bitmiyor yani. hala şu stronghold farm döngüsüne giremedim. dark zone a fırsat bile gelmedi. bitmeyen oyun yapmışlar. Mart 21, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar