stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Ben yeni öğrendim, bileniniz vardır. Ara sıra haber sitelerine işte annesuver.com hacklendi bilmem kac milyon hesap şifresi sızdırıldı haberi olur geçer. Firefox da bu çalınan hesaplarin datalarini bi şekilde elde etmiş. Açılan sayfaya mail adresini yazıyorsunuz ve hangi tarihte hangi sayfadaki üyeliğinizin bilgileri çalınmış size gösteriyor. Mail adresim ile uye olduğum 17 sitedeki bilgilerim çalınmış benim. Tabii büyük siteler pek olmuyor genelde ama işte, dailymotion.com a koyduğun şifre ile gmail şifren aynı ise eğer geçmiş olsun, ele geçiren şifreyi gidip gmail de denerse login olur adam. 2008 yılında myspace.com dan gitmişim mesala asdf https://monitor.firefox.com
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 4 site, unreal engine, r2games, kickstarter ve bir anime forumu. esas tahmin ettiğim yerlerden birşey çıkmadı. ama esas önemli olan kritik şeyler başka bir hesabımda, onun başına birşey gelmemiş önemli olan.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 gmail şifrenle aynıysa gmailine giremez merak etme. Gmail o kadar salak değil =)
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 eski çöp mailim hon, ddo ve nexus tan yürütülmüş. diğerleri temiz gözüküyor
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 yani aynen gmail 50 tane soru soruyor farklı noktadan login olduğun zaman ama, işte k.kartının tanımlı olduğu amazon falan gibi siteler pek bir şey sorduğunu fark etmedim. şifre tutsun yeter.
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 blankmediagames, 000webhost ve dailymotion.
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 MySpace Neteller Heroes of Newerth Nexus Mods OwnedCore Lord of the Rings Online iMesh XSplit WildStar Dailymotion Gamerzplanet 000webhost Gamigo (bu ne mk) gelen vurmuş giden vurmuş bana
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 more varmış ya görmedim, 8 yermiş. heroes of namert, nexus mods, gamigo ve disqus ayrıca.
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 BlankMediaGames 8tracks WildStar Last.fm iMesh Zomato cok gerekli yerler degillerdi zaten.
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 tsitsi..cok zaman once uye oldugum bir mail adresim vardi..kayda deger bulmamislar demekki..birsey cikmadi.. ya da nasil bir otsam..hicbir mail adresimden birsey cikmadi..ya da butun mail adreslerimi su anda kendi ellerimle reklamcilara filan vermis oldum..
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Her hesabın şifresi farklı olunca kafana takmıyorsun.
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 password manager kullanmayan var mi? adblockerdan daha onemli nine gibi kalmayin lastpass gogo 8tracks Evony QuinStreet 000webhost BTC-E Kickstarter XSplit Adobe Heroes of Newerth Dropbox LinkedIn
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 sardalya said: password manager kullanmayan var mi? adblockerdan daha onemli nine gibi kalmayin lastpass gogo 8tracks Evony QuinStreet 000webhost BTC-E Kickstarter XSplit Adobe Heroes of Newerth Dropbox LinkedIn maalesef chrome'un sync problemleri var. Her zaman hatırlayamayabiliyor random ürettiği passları felan. Password storage'lar güzel ama ben onlara da güvenemiyorum.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Firefox olduğuna göre güvenle sorgulama yapılabilir: Apollo ClixSense Zomato 000webhost Bitly Dropbox LinkedIn Last.fm Neteller MySpace
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 browser eklentisi değil de şöyle de bişey vardı https://forum.paticik.com/read.php?5,7529192,page=1 oha her yere verdiğim gmeilim 6 yerden patlamış, esas isimsoyisim@gmail.com'uma bişey olmamış. iyiymiş la.
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Firefox bu bilgileri nasil edinmiş onu da merak etmeye başladım. Para basip hackleyenlerden mi aldi napti
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Public aciklaniyor bu breachlerin cogu sanirim
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 gmailim temiz, bin yıl öncesinden kalma eski 2 mail de toplasan 5 tane yerden patlamış. farklı şifre hepsi :D
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Dropbox abv ya... Hadi maili gectim sifreyi nasi kaptirirsin ya? Noob musunuz olm.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 maşallah her yerden ayrı dayak yemişim mortal online evony r2games imesh imgur nexus mods tumblr heroes of newerth last.fm myspace (lan ben buna ne ara kaydolmuşum?)
Öne çıkan mesajlar