Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 http://image.anichart.net/i/Winter.jpg mob psycho s2 yakusoku no neverland kaguya-sama domestic na kanojo dororo boogiepop reboot fate waver spin-off'u var ilgimi çeken.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Beklediklerim: Kaguya-sama Kakegurui Mob Psycho Tate no Yuusha Boogiepop Domestic na Kanojo Dororo, Kemurikusa, Lord El-Melloi, Tokushusen Asuka, Yakusoku no Neverland filan potansiyeli var diyelim. Ama bunlar haricinde pek ilgimi çeken pek bir şey olmadı.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Dororo Koyua No Kotobuki bunlara bakarim Piano no Mori Radiant'a devam. 2019 summer-fall gelse artik
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 domestik manitayı rage için izlerim kesin. mortis ile bitirmiştik mangasını shield hero mangası epey iyiydi. ona da bakarım boogiepop da kaçmaz
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Boogiepop and the Others Revisions Kakegurui XX Dororo Ikkitousen: West Wolves Lupin III: Goodbye Partner
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Xenus hayatta olmana sevindim. 2019 sana bol bol anime ve bereketli paralar getirir umarım.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 sağol masti. cümlemize abi inşallah
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Coinden sonra hentaiye sarman gozlerimi yasartti lan. Dogru yoldasin helal
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Pr43Sayk37s wow
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 bu sezon baya güzel filmler var izlerim hepsini.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 samaella said: boogiepop çizimlerini sevmedim be Sorun çizimlerden çok kurgu ve işleniş. Boogiepop Phantom'da tek bölümde anlatılıp geçilecek olaylar ilk 2 bölümde bir türlü bitmedi, uzattıkça uzatmışlar. Flashback ve şimdiki zaman ayrımını sağlayacak ayrımlar yoktu bu da bölümü yorucu hale getiriyordu. Boogiepop Phantom'da Boogiepop'u güneş altında herkesin gözü önünde görmezdik, burada ise tam aksine gece vakti görmüyoruz karakteri, Batman'ın gündüz vakti sokakta koşmasını görmek gibi oldu benim adıma. Boogiepop Phantom'da izleyici olaylar hakkında bağlantılar kurmaya ve teoriler kurmaya yönlendirilirken burada Kirima Nagi'yi tüm olan biteni izleyiciye Bilal'e anlatır gibi anlatan bir tip haline getirmişler. Hele hele 2. bölümde tek sahnede anca Boogiepop'u gösterdiler. Özetle Seiyuu'lardan yönetmene, karakter tasarımından senaristine dek her şeyin değişmiş olması olumsuz yansımış kesinlikle. Çok eleştirmek istemediğim yegane şeyler sanat yönetimi ve müzikler, ama diğer tüm elementler zayıf kalınca onlar da gerisini çok destekleyememiş. Yani 90'lar Anime'leri gibi yüzsüz suretler filan işin en önemsiz tarafı şu an. İleride toparlanır belki ama sonrasına çok beklenti yapmayacağım şahsen. "Boogiepop Phantom izleyin, o seri çok daha iyiydi" derdim ama o seri olayların sonrasını anlatıyor, öncesini değil.
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 boogiepopda ne oluyor anlamadım. karakterlerin hepsi birbirine benziyor. dropped. Tate no Yuusha no Nariagari güzel sanki. gene oyun dünyasına ışınlanma hikayesi. ama bu sefer noob olarak lul
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 mob psycho eneteresan başladı, gene güzel olacak gibi. :)
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 dororo'yu beğendim. mob'da yavaş başladı sanki.
samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Yakusoku no Neverland fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 potansiyeli var gibi ama inşallah owari no seraph gibi bişey olmaz. o çok tırttı droplamıştım.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Dororo ve Yakusoku no Neverland mükemmel (tu)
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Dororo'nun çizimleri bana PS Vita da oynadığım Muramasa yı anımsatıyor :D
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 samaella said: bugipopta ne oluyo aq anlamadım ya Wikipedia'daki Boogiepop entry'sine bak derdim ama şu an serinin başındayken oraya bakmak Neon Genesis Evangelion'u droplayıp hikayeyi EVA Geeks.org'dan okumaktan farksız olur. Seriyi bitir, anlayamadıysan Boogiepop Phantom'u izle. Hala anlamadıysan dediğim adrese bakarsın. DarkC1oud said: Dororo'nun çizimleri bana PS Vita da oynadığım Muramasa yı anımsatıyor :D Dororo serisi PS2 oyunu Blood Will Tell ile aynı hikayeye dayanmakta olup ikisinin de orijinali 1960'lardan aynı adlı bir Anime.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Kaede said: domestik manitayı rage için izlerim kesin. mortis ile bitirmiştik mangasını shield hero mangası epey iyiydi. ona da bakarım boogiepop da kaçmaz abi evet ya, ilk bölümü izledim de o hissiyat alamadım. Bu romance genre'sını ben anime ile yapamıyorum sanırım. Kimi no iru machi animesini izleyince de aynı şeyi hissetmiştim.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 fılmı var bunun fılmını ızlıyın https://www.youtube.com/watch?v=L3jnDAhD_5o
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 tate no yuusha no nariagari'yi beğendim. Güzel olucak gibi. bu arada kakegurui ile mob'un op'leri hayal kırıklığı resmen ya.
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 narumi pic related https://www.meme-arsenal.com/memes/c71fe81d32859a26f6f93daef2f16ea6.jpg karakuri baya trainwreck bi hal aldı https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/971/Sohardcore.jpg
Öne çıkan mesajlar