Gallant Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Adamant rail in attack skilline zeus alinca ortalik bayram yerine donuyor, ayni sekilde Dionysus attack skill i de adamant rail ile cok iyi calisiyor (Birde upgrade edersen, boss fightlarda hp yi mum gibi eritiyor). Kisacasi boktan silah yok oyunda, yanlis/sanssiz kombinasyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Katiliyorum ya, bu ne boyle diyecegin silah/aspect uzerine oyle bi boon kombinasyonu ya da hammer upgrade geliyo ki faceroll yapmaya basliyosun. Deneme amacli Rama aspect aldim bow icin, Aphrodite attack boon'u geldi ama silah o kadar yavas ki Elysium'a guc bela geldim, derken split attack upg geldi hammer'dan, tek seferde 3 ok firlatiyosun falan, power shot atmasan bile tek backstab'de indiremedigi adam yok falan, run bi anda costu, dd bile harcamadan kestim Hades'i sonrasinda. Bu arada soyle bi video var cok eglenceli dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 2 saat önce, applev0dka dedi ki: oyunda boktan silah yok, yanlış/şanssız boon combinasyonları var diyebilirim. adamant rail'e special skiilini 3 kere üst üste atmanı sağlayan bir hammer upgrade aldığında çok fantastik hale bürünüyor, veya specialini 5 tane atmanı sağlayan. bunların üzerine special dmg bonus veren boonları koyduğunda hem keyifli hem de kolay olabiliyor. Dün chaos shield ile bitirdim. bull rush üzerine special attığında 3 kalkan fırlatıyor. bir de buna "dash içindeyken special atarsan hızlanır" boonu aldım. rush-dash-special ile saniyeler içinde odaları temizledim çok keyifliydi. ya evet o rail'le special 5 tane atan geldi, bende ona abandım diğer boonları çok rahat bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 1 saat önce, Kojiroh dedi ki: Katiliyorum ya, bu ne boyle diyecegin silah/aspect uzerine oyle bi boon kombinasyonu ya da hammer upgrade geliyo ki faceroll yapmaya basliyosun. Deneme amacli Rama aspect aldim bow icin, Aphrodite attack boon'u geldi ama silah o kadar yavas ki Elysium'a guc bela geldim, derken split attack upg geldi hammer'dan, tek seferde 3 ok firlatiyosun falan, power shot atmasan bile tek backstab'de indiremedigi adam yok falan, run bi anda costu, dd bile harcamadan kestim Hades'i sonrasinda. Bu arada soyle bi video var cok eglenceli dsfg Geçen bowda split attack geldi, bide specialı guide eden bow aldım. Hatta üzerine doom + afro duo su yaptım. Yani bossları çok güzel kesiyorum falan ama dash+attack tam beceremiorm sanırım ondan zorlandım epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Devam oyunu duyuruldu. Direkt alirim. https://www.supergiantgames.com/blog/hades2-announced/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Cuzdani direk atarim. Gerci engine belli, format belli, 2 senede anca early access seviyesine gelmisler enteresan. Benim beklentim Supergiant in baska bir proje ile gelmesiydi de neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 2021’de baslamislar calismaya. Erken erisimi daha cok feedback toplamak icin kullaniyorlar sanirim, teknik acidan cok basariliydi hades 1.0. Gec gelmesi sorun degil detayli ve kaliteli olacaksa yine. Bir de müzikler için bile alinir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Technical test same same but different havasi verdi. Oyun gayet stabil, gameplay de ufak tefek degisikler var, art biraz daha detayli gibi, ama gerisi 3 asagi 5 yukari ayni. Cizimler son versiyon degil, early access suresince degisiklik gostericektir, ama mevcut hali Hades'teki versiyonuna gore oturmayan tanrilar var. Early Access bir kac ay icinde cikar, o zaman diger mekanikleri de goruruz. Ama su an itibariyle Hades 1 den cok farkli bisi cikacagi gozukmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 yine ışık ve renk patlamalarından hiçbişey göremeyip ölüyor muyuz, yoksa soulsçu gibi frame-perfect dodge'lar basabiliyor muyuz? cevabı biliyorum ama ibrelik olsun diye sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Bu sefer environmental kill le agacin 30 metre arkasindaki elemani indiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Ilki cok basariliydi, bambaska bi oyun olmasina gerek yok. Guzel yeni silahlar, yeni boon’lar, saglam bi hikaye yeterli. Goty/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2024 goty'ye yetmez abi, no way. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Hades 2 early access şimdiden Hades 1 den daha fazla content var diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 soundtrack te çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Down & Up diye 2 rota var run a baslarken. Otomatik olarak oradan 2x content geliyordur. God sayilari ayni (hatta Hades 1 den az simdilik, early access suresince eklenir). Familiar olayi guzel gozukuyor. Tahminim 1 sene early accesste kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Ilk oyunda da early accesste hic dokunmamistim, bunda da oyle yapacagim. Guzelce cilalasinlar, bitirsinler baslarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2024 hadesin sonu varmış yahu bayadır oynamıyordum, bir açtım son chapterda kalmışım zaten hızlıdan temizleyip hadesin yanına girdim, geç yiğidim bu seferlik bendensin dedi anasını aldık geldik underworlde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 O sondan sonra da devam edebiliyorsun, hikaye ufak ufak ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar