Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 ps3 grafikleri çok eskidi ya, 2 kuşak öncesi. 20-30 yıl önce çevrilmiş filmleri 4K'ya uyarlayabiliyorsun da, PS3 oyunları için aynı şey olmuyor. Demon's Souls unutulmuş bir oyundu, ayrıca PS3'ün ilk çıkan oyunlarından olduğu için grafikleri de seriye göre çok geride kalıyor. Onu öne çıkarmak belki de bir Demon's Souls 2 görmek için güzel bir fırsat olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 23 saat önce, Sam dedi ki: eski oyunları oynamak isteyen de pc alıp emülatör yüklesin. -emülatöre indirdiğin rom'lar yasal olmuyor teknik olarak. -grafikler göz kanatabiliyor en hardcore fanboyunda bile -virgin archaic gameplay traditions vs chad comtemporary gaming trends -remake'lemek daha ucuz, "aynı" oyunu bi daha satmak varken =))) -betesta falot 1 ve 2'yi remekliyo desek billur tuz'la koşardın ;)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 bazı oyunlar gerçekten kayboluyor. windows 95 filan isteyip 320x200 oynanıyor sadece vs vs. trendsetter olmuş, genre icat etmiş oyunlar var neticede. bunlara remaster iyi oluyor. red alert geldi mesela, gayet de güzel oldu. ben hala soul reaver remake'i bekliyorum (gelmicek =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 15 dakika önce, Cokomantis dedi ki: -emülatöre indirdiğin rom'lar yasal olmuyor teknik olarak. -grafikler göz kanatabiliyor en hardcore fanboyunda bile -virgin archaic gameplay traditions vs chad comtemporary gaming trends -remake'lemek daha ucuz, "aynı" oyunu bi daha satmak varken =))) -betesta falot 1 ve 2'yi remekliyo desek billur tuz'la koşardın ;)))))) e yazdım zaten 10 yıllık değil de 25 yıllık ok diye. fo1-2 bugün yapmaya başlasalar 25 yılı geçer zaten çıkmadan. 10 yıllık oyuna abes, salonda duruyor hala ps3 ve demons souls diski. açarım 720p oynarım np. fo gibi 480p değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 he ok emulatör yüklesin deyince 5743982 yıllıkları da uçurdun sandım. "o kadar da" eski olmayan oyunlar remaster'lanınca update bedava gelmeli zaten ya. switch'e de çıkarıyoz ayağına bir sürü oyun remaster'landı, hemen hemen hepsi de bedeve update oldu steam'de (i'm looking at you dark souls >_>') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) 3. portal ekleyip zamanı da dahil eden mod, 2021'de çıkacakmış. fena değil. Kasım 10, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 başka bişeyler bekliyodum io'dan. ulan insan sıkılır ya senelerce aynı temadan yürü, yeni franchise diye yine aynı tema çıkar. nese müziği koyalım gameplay bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 bond'u stealth action yapmaya çalışmazlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2020 babil/pers temali, pharaoh gibi city builder: https://store.steampowered.com/app/1157220/Nebuchadnezzar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 oyun işinden sıkılan roket işine giriyor galiba er ya da geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 bunu daha önce izlemiştim ama buraya atmadım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 https://store.steampowered.com/app/1468400/Dreamhouse_The_Game/ - https://store.steampowered.com/app/967390/Chronos_Before_the_Ashes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 dreamhouse ilginç bir fikre benziyor da, bu tip evlerde kafama takılan konu temizlik mevzusu oluyor benim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2020 mmo demisler degisik bisi: https://store.steampowered.com/app/1152340/Book_of_Travels/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Introducing HITMAN 3 (Gameplay Trailer) [4K] of yeni hiç bişi yok ya direkt görev dlc'si gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 bir hobi olarak seyahat edip "ilginc" insanlari oldurmek asdlkfj oldu olacak YT kanali da acsin 47 stream etsin cinayetleri saka bi yana halen world of hitman world of assassination oynuyorum, super duper, bu da guzel olacaktir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) - - - - - Aralık 11, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 ooo liara değil mi ya o mass effectdeki yine mi Shepard a dönüyoruz acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 4 saat önce, Darksun dedi ki: ooo liara değil mi ya o mass effectdeki yine mi Shepard a dönüyoruz acep? Aşkım Liaram Gözleri gözlerime değince Kıyametim olurdu Ağlardım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Andromeda tutmadı herhalde uaehaheua aferin şöyle yola gelin. Kadroyu yine topluyoruz haydi bakalımmm. Save i de importlarım mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar