Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 ulan HER ŞEYİYLE ARK. allah kahretsin youtubedan bi video izledim, 2 npc ile konuşup gidip çalı çırpı ve yerden stone toplamaya başladı hemen level up yazdı, ui'ı açtı falan ABİ HER ŞEY ARK. sadece oyuna başlayınca kolunu kaşımıyo herhalde orası ark değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 bitkilerden lif toplama falan animasyon ses solda çıkan yazı birebir ya dsfsdf. gerçekten dlc oyun. ve halihazırda var olan oyunun texture editli versiyonunu bile çıkaramadı adamlar delayden. inanılmaz. gaming community'e her şey müstahak ya şu oyunu bile alırsa insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 e adamlar fiyatı ona göre koymuş işte ? DLC fiyatı yapmış gidip 60 dolar çekmemiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 edit: ARK 19$ Atlas 25$ daha pahalı. Ark DLC'si diye promote etsinler o zaman? Ark EA'da iken paralı DLC çıkaran adamlar bunlar. Hayattları scam. ARK hala bok gibi net code ve optimizasyona sahip bir oyun. Çok potansiyeli var yaptıkları işin, adam gibi arkasında duramayan fadıl tipli herifler. 4 kere delay ettiler oyunu, 2 saattir lirikler girmeye çalışıyor. ARK releasein aynısı, sadece az birazo optimizasyon etmişler, 1080'le 30 değil 60 fps alıyorsun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 ben arkın o fiyata çıktığını bilmiyordum sorry o zaman. zamanında ark oynamış/oynamaya çalışmıştım 5fps ile sdafa cidden harcanmış bir potansiyel oyun no mans sky gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Oce4n said: aha live oldu. türk lira fiyatlandırması var 41,5 lira şu an :D https://store.steampowered.com/app/834910/ATLAS/ sırf ucuz olduğu için alıyorum. 25 dolar olsaydı bize almazdım cidden. https://media.giphy.com/media/a0Lgc1JvbfS4o/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 https://clips.twitch.tv/IronicClearQuailRlyTho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 ben aldım streamerlar la oynamak eğlenceli 1-2- gün bile olsa 42 lira verilir ya günümüzde EA lar 50 - 80 $ . 8 $ ehh ver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 yine vurdular turnayı desene o zaman. serverlar bari gerçekten anlattıkları gibi "40.000" kişilik mi hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 yok şu an o kadar kişi yok ama bikaç kişi bulup birlikte kasınca zevkli ya baya. biraz lag var ama düne göre çok iyi durumda. millet birlik olmuş baya ne ara bu kadar toplanmış gavurlar anlamadım. arkın iyisi biraz daha contentli ve grafikler daha iyi. kıtlıktan hep bunlar. şu an eldeki en yeni en hype bu Birde şu anda türk streamer lar oyunda davet atıyorlar hızlı ögreniyorsun eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 https://prnt.sc/lym9rw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 AmoRPHouS said: https://clips.twitch.tv/IronicClearQuailRlyTho HAHJAHAHAHAHAH inanılmaz ya adamlar gerçekten DLC olarak tasarlayıp, season pass alanlara satamayacaklarını bildikleri için ayrı oyun olarak release edip ark menüsünü guide unutmuşlar sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 abi o gemi giderken üzerinde hareket ettiğinde kesin loss falan oluyodur ya, geri tepiyodur falan amaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 tepiyor zaten. ama oyunu oynadım baya. belli bir grupla oynuyorsanız keyifli oyun. eğlendiriyor. ilk doğduğunuz adadaki lag berbat. oynatmıyor neredeyse. level 200 yılanları yumruklayarak kesebiliyorsunuz. ilk raftımızı yaptık açıldık filan. 32 pingle oynamaya başladık. yan serverda (spawn olamıyosunuz bu adalarda.) ama yaratıklar da lag free oluyor :D lvl 1 sincap bile aşırı seri vurmaya başlayınca çok feci ölmeye başlıyorsunuz gerekli gear yoksa üstünüzde. sonuç olarak boş beleş vaktiniz varsa arkadaşlarınızla eğlenebileceğiniz bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 loss moss zevkli duruyor be ngl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 lvl 200 yılanı yumruklayip lvl 1 sincapa ölmek... Ben de bu heyecanı yaşamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Ya bu oyun piskopatlarından oyun oynanmıyorki. Demir balta yaptık tahta zırh yaptık ev yaptık onca ugrastık hadi biyerleri fetih edelim artık dedik 4 kişi. Adam plate zırh top tüfek tabanca uçan kanat taş kale yapmış bu nedir yahu. Yemiyor içmiyor uyumuyor mu bu adamlar. Kalenin önüne geldik mal gibi oha diye baktık adam bize kurşun harcamak istemedi herhalde stirin gidin dedi 😡 bi zevk verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 açlık ve kıtlık içinde gemimizi yatağımızı yapıp çıktık ilk seferinde. ilk geldiğimiz adanın her yeri claimlenmişti. adaya ayak basıp XP alalım diye atlar atlamaz kurşun yağmuruna tutulduk. tekrar canlanamadan teknedeki yatağı kırdılar. tüm emekler çöp oldu. tekrar tekne yaptık yatağı koyduk. teeee uzaklara gittik. tornadoların arasında reskill yiye yiye adanın tekine ayak bastık ama cyclopslar depar atarak üstünüze gelip kesiyor. yatağı parçalamazlarsa başka adalara yelken açarız biz gene. oyun kısmen eğlenceli benim için :D wow'da amelelik yapacağıma burada amelelik yapıyorum. bir şey kazanma hissi daha fazla burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Yok 2-3 kişi olunca gerçekten çok zevkli. Yapacak şey çok gerçekten. Birazda büyü ekleseler tadından yenmez content olarak. Beni bozan kendi çapında iyi bir zaman harcıyosun gtün kalkıyo ooo egoyu tatmin edeyim 1-2 sümüklüyle tşak geçiim diyosun bi bakıyon asıl sümüklü senmissin 😁😁😁 belkide oyunda hırs yaptıran bu. Aynı kale duvarına gidip fakir ama gururlu 4 sümüklü vardı moduna büründük. Saman topluyoruz 😜😜 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 sanırım oyun çok eğlenceli diyen arkadaşlar Ark oynamadılar, çünkü anlattığınız eğlence faktörü Ark'takinin aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Selam Arkadaşlar biz 3 kişiyiz. En büyük 3. Gemiyi tamamladık fakat tayfamız yok. Beraber oynamak isteyenler pm atarsa A9 freeporttan almaya geliriz ya da buluşuruz. Techizat ve zırhları verebiliriz. 3 katlı teraslı triplex hard wood evimizde ağırlarız 😁 Lvl atlama çok daha hızlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 komşularınız iyi heralde. bizim gemi her sabah geldiğimizde batmış oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Shellon mu batırıyorlar ? Bayaa zor o gemiyi batırmak bulaşmıyolar fazla. Cok fazla mühimmat harcamaları lazım. Etrafta o boyutta gemi yok. Birde bizimkinde 12 top var içinde biri vardır belki diye tırsıyor olabilirler 😁 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 bizim komşular manyak biraz :D 3 stone duvarı yıkıp bizim baseye girmişler gece mesela :D base gemi herşey patlamış sıfırız şu an :D biz de 3-4 kişiyiz. birleşebiliriz. dün ghost ship avlamıştık deneyim de var bizde baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar