Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atlas (Ark+Sea of Thieves)


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Ark'ın yaratıcılarından, yeni unfinished bug-fest mmo'muz hayırlı olsun.

https://www.rockpapershotgun.com/2018/12/07/ark-survival-evolved-creators-announce-atlas-a-pirate-survival-mmo/?fbclid=IwAR3WXHuEf4XzrGCKp8h-vITa7HnGF6pUHl0A4rSVDDCUlF_lwHVjz9weoTA

https://www.youtube.com/watch?time_continue=79&v=7ObI3AWabGM


yani trailer'lar hep güzel gözüküyor, Ark da baya sağlam gözüküyordu, güzel de oyundu aslında da o buglar, netcode hataları falan hiçbir zaman gitmedi. aynıları bunda da olacak muhtemelen ve yine harika bir potansiyel cashleri grableyip çöplüğe doğru gidecek.

Kılıç sallıcaz, animasyon tamamlanmadan repeat edecek, hit detectionda sıkıntı olacak, sana 5 metre uzakta gözüken adam aslında dibinde sana vuruyo olacak falan filan öeah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Oyun dün geri sayım yapıyordu kendi sitesinden release için. Gece 2 de geri sayım bitti. Extended gameplay traileri ile 21'inde açılıyoruz diye twit attılar.
https://twitter.com/sailtheatlas/status/1075533117044285441

Delay duyurusu için gerisayım yaptı adamlar. Mal gibi beklettiler insanları boşuna :D

extended trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=miwYMiEUYiA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi biz oyuncular olarak earlyaccess'e dur diyemedik. Sıkıntıdan ne kadar earlyaccess hedö hödö varsa girdik. Hype kurbanı olduk. Hayır akıllanan bi kesim var ama büyük bir kesimde akıllanmadı bu sebeble bu adamlar bi güzel hala scam atıyorlar la daha ellerindeki oyunu adam edemeden yardır yardır başka oyun cıkarıyor firmalar. Parayı alıp güm yok oluyorlar yada 2 - 3 sene earlyaccess diye yedirip geçiyorlar...Mis gibi la
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/E9WDEEbnZbqNHnEATGT9T.jpg

oyunun harita buymuş (:P)


oyun 40bin kişiyi kaldıracak dedikleri olay da bu heralde.
her bir adayı bir server olarak düşünmüşlerdir. 15*15 lik harita var.ada başına 200 max düşer kafasıyla hareket ettiler kesin.

ama tek adaya 10k kişi gelince nasıl patlayacaklar göreceğiz :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek adaya 10k kişi sorunuyla ilgili hani bi açıklama var. "aynı anda çok kişinin tek bi yerde toplanmasını istemeyiz, bu yüzden bi clusterdaki player sayısı belli bi seviyenin üstüne çıkmaya başlayınca hurricaneler tornadolar falan başlayacak orada, böylece yeni oyuncuların gelmesi engellenecek, varolanlar da ya survive edecek ya kaçacak ya da ölecek" gibisinden bi sistemden bahsediyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...