Astronom Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Merhaba, Aslında pazar alanına yazacaktım ihtiyaç sonuçta, sonra burayı gördüm ve buraya yazıyım dedim. İzmir'de yaşıyorum ve çevremde Opera, Tiyatro gibi etkinliklere gidebileceğim kimse yok ne yazık ki. Yirmibeş yaşındayım eğer sizlerin arasında da bu tür etkinliklere gidecek arkadaşı olmayıp da gitmek isteyen mütevazı arkadaşlar varsa mesaj yoluyla bana ulaşabilirler. Öyle bir kalabalık arayışında değilim bunu da belirtmek gerek, İki ya da Üç kişi makuldür 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 e iki üç kişi anca tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Kadın mısın o önemli bir indikatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 sinema olur bazen adam bulamıyorum.. opera da fasil saydan öteye gidemicem herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 tek git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 ya kardeşim bile bunu diyor da ben yapamıyorum o işi tek konser falan yaptım da sinema ya bi türlü o şekil adapte olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 bence de tam aksine sinema ya da tiyatroya tek gidilir ama konserde yemez. opera'yı konumlandıramadım. öyle ki kesme işaretiyle falan ayırdım. o kadar yabancı bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 konserine bagli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 niye kimse yazmamış, düşüyor mu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Gerçekten sevdiğin konsere tek gidiliyor, etrafından kopup müzikte eriyorsun. Ama öyle olmadı mı elde bira etrafı kesip kafa sallıyorsun, o zevksiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Nerdeyse her boka tek gidiom Alıştım artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 senko said: Nerdeyse her boka tek gidiom Alıştım artik. seksi sen tek başına yapan adamsın zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Konsere tek gidilmez bence de diğerlerine gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 ne ?? sex tek basina yapilmiyor mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Tinder yükle orda ise yarar belki jazz belgesel opera seven bayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Kadınsan ben eşlik edebilirim. Erkeksen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 kodumun öküzleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 meriç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Fistan said: tek git fistan alışıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar