aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 xbox passle 5 liraya oynicaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 (düzenlendi) aquila'nın yazdığını görmemişim. bende direk gamepassten oynayacam. Ekim 22, 2019 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 5 lira mı? Tr sitesinden şimdi baktım 15 lira görünüyor? https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/pc-games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 7 saat önce, axedice dedi ki: Zeldayla falan karşılaştırmışlar tabi konsolcu oldukları için, ee çarpılmamışlar mı sonra? [ ● ] :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 @arcane koş review buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Coh başlıyo 10 dakikaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 16 saat önce, axedice dedi ki: 5 lira mı? Tr sitesinden şimdi baktım 15 lira görünüyor? https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/pc-games Bunlardan hangisini alınca gears of war veriyo 1 tanesi 5tl 1 tanesi 15tl Ve bu fiyatlar 1 aydan sonra yükselmeye mi basliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 (düzenlendi) https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass#join 5,90 / ay dediğine göre heralde bi süre daha devam eder? Emin değilim ama sanal kartla üye olup 6 lira limit tutmayı düşünüyorum ben, en azından süpriz yemeyiz. Bu arada GoW veren ultimate, ama ikisi de 5,90. Dandik olanı 14,90a vermiyorlar yani onun da fiyatını indirmişler. Ekim 23, 2019 axedice tarafından düzenlendi 5,90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 o gamepass ilk ay indirim yalnız tuzağı o. bir ayda bitirip bir daha dokunulmayacak bir oyun gibi gözükmüyor, o yüzden bana anlamlı gelmedi. hele "yama lazımmış dur bir ay yama bekleyeyim" dedirtirse gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 310 lirasi olan parasini verip alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 310 lira verilmez tabii de steam sale filan bekleriz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 2 sene sonra konusuruz abi o zaman asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Konuşuruz abi acelesi yok. Hele bir otursun iyice, bugları filan düzeltsinler, ne ekleyeceklerse eklesinler, o zamana kadar indirime de girer zaten oynarız işte. Kafamız rahat olur. Bir oyun çıkar çıkmaz mutlaka oynamalıyım zihniyetini anlayamıyorum zaten (Cyberpunk hariç, onu oynamazsam çatlarım : p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Cohh streaminden biraz izledim. Çok ortalama bir oyun gibi geldi ahım şahım birşeyleri yokmuş gibi, cezbetmedi. Hele gunplay rezalet bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 onun ustune az daha ekleyin rdr2 alirsiniz olm az bekleyin, en fazla 1 ay et yemezsiniz nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 seneye asgari ucrete denklicekler heralde oyun fiyatlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2019 regionı united states yapmadan açılmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 gene new vegasın aptal damage reduction sistemini kullanmışlar galiba of yarabbi off, yıl 2019 ffs. yüksek rpm heavy guns gene çöp olacak, skill ve perklerde de birşey yok düzelten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Fallout 76 ya devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 fallout4’ten alacakları tek şey vardı işte onu da almamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 obsidian yaptigi icin o sistemler, perkler vs seneye anca oturur asd 3 kere degisir hersey Steam hali cikana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 (düzenlendi) char yaratıyorum da hala, blocking sadece melee ile çalışmasaymış keşke ama neyse artık. bazı acayiplikler var skill/att sisteminde ama genel olarak iyi gibi. skillerin gruplarına en başlarda ortak puan verip hepsini yükseltebilmek çok akıllıca bir çözüm olmuş oyunun başını ve char yaratımını rahatlatmak için. Ekim 26, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 1 saat önce, Sam dedi ki: yüksek rpm heavy guns gene çöp olacak, skill ve perklerde de birşey yok düzelten. Perk varmış reduction düşüren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar