akirafes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 George R.R. Martin’in kısa romanından uyarlanan dizi, uzaylılarla temas kurmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkan sekiz bilim insanı ile bir telepati uzmanını anlatıyor. [video]https://www.youtube.com/watch?v=RCCwKzXho14?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Telepati gerçekten yapabiliyor mu yoksa telepati yaptiğini iddia eden akıl hastası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 dasaaa said: ilk sahnede baba kucaginda yatan cocugu gordum ve kapattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Nightflyers'ı on bölümlük dizi yapmaları ilginç. Hikaye o kadar uzun süreyi nasıl kaldırır bilemiyorum. Epey bir şeyler eklemiş olmaları lazım. İki saatlik bir film daha uygun olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Baba kiz sevgisi ile uzay zaman bir şeyler bükülecek herhalde yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Trailere baktım - bildiğin Event Horizon tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Komutan said: Nightflyers'ı on bölümlük dizi yapmaları ilginç. Hikaye o kadar uzun süreyi nasıl kaldırır bilemiyorum. Epey bir şeyler eklemiş olmaları lazım. İki saatlik bir film daha uygun olurdu. tek sezon olmayacak gibi gozukuyor. corc diyor ki showrunner elemanin hikayeyi ilk sezon sonrasinda devam ettirmek icin fikri var. traileri falan hic begenmedim. fakat sci-fi horror, bir alana bir bedava. mutlaka bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 altyazı bekliyoruz hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Diziboxta Ltyazi eklenmiş hali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Territory Studio ya yaptırılmış gemi ici koridor ve bir cok computer sahnesi. Bu adamlar o kadar uzman ki gemiye bir görsel vucut vermişler. Avengers,ghost in the shell , ex machina blade runner bu stüdyonun eserleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 miyaw33 said: Diziboxta Ltyazi eklenmiş hali var ben sitelerden izlemeyi sevmiyorum. illa görüntü kalitesi veya sesinde kalitesizlik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Dboxdan Izledim ilk 3 bolumu fena degil ama Prometheus crew malliginda bir ekibin dunyayi kurtarma adina secilmis olabilitesi sacmaligini göz ardina atamiyorum. Zor olmasa gerek.. dunyayi kurtarmak adina alien irka yanasmak da neyin nesi anlamis degilim, hayirlisi, anlatirlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Scalanova said: Dboxdan Izledim ilk 3 bolumu fena degil ama Prometheus crew malliginda bir ekibin dunyayi kurtarma adina secilmis olabilitesi sacmaligini göz ardina atamiyorum. Zor olmasa gerek.. dunyayi kurtarmak adina alien irka yanasmak da neyin nesi anlamis degilim, hayirlisi, anlatirlar belki. Orijinal hikayede yapılan gereksiz bir değişiklik sonucu ortaya çıkan bir mantık hatası söz konusu sanırım. Kitapta dünyayı kurtarmaları gibi bir şey söz konusu değil. İnsanlar bir sürü sisteme yayılmışlar ve bir sürü faklı uygarlıkla karşılaşmışlar. Yeni bir ırkla temas kurmalarının insanlık adına kritik bir önemi yok; iyi bir bütçe ile yapılan bir araştırma gezisi sadece. Haliyle ekiptekilerin eksiklikleri de saçma durmuyor. Ama işte film yapınca insanlığın son umudu diye gaz vemişler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 ha yok, su ana kadar anladigim anca europadayiz, bir seyler ters gitmis, bunun cozumunu de tesaduf eseri kesif ettikleri bir diger cok guclu irktan yardim istemekte buluyorlar ve bu amacla yolculuk basladi ama secilen crew :) olmaz ki ya coz zor olmasa gerek mantik cercevesinde ilerletebilmek. hayir diger alien guruhuna gerekli tum sinyalleride gondermisiz tik yok karsi taraftan bir de yuz yuze tanisalim istedik kahve icmeye gidiyoruz sanki. ortam fena degil hadi oyuncularda eh diyelim ama en buyuk sorunum dunyayi kurtarmaya ya da bir baska sebeple dunya disina gonderdigimiz gruplarin daha ehil, daha secilmis olmasini bekliyor gonul. agir spoiler ha birde geminin icinde kaptanin annesinin benligi var ve sanirim deli herkesi olduruyor falan. abi bu neden? ne alaka? cok guzel bir sekilde toplarlarmi bilemem o zaman super olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 fena değil Gereksiz olaylar uzuyor sonra biz ne yapıyor lan diyip sonlandırıyorlar gibi geliyor. Beklentiye sokup her olayı salak salak bitirmelerine rağmen gideri var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 syfy yıllarca bilimkurgu yapıp bu kadar vasat olmayı nasıl beceriyor hala anlamıyorum. daha önce ki yaptıklarından hiç mi bir şey öğrenmmiyorlar. bu kadar vasat olmak gerçekten çaba gerektirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 expanse vardı yahu ama salaklar iptal ettiler. Amazon saolsun kurtardı sonrasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Scalanova said: agir spoiler ha birde geminin icinde kaptanin annesinin benligi var ve sanirim deli herkesi olduruyor falan. abi bu neden? ne alaka? cok guzel bir sekilde toplarlarmi bilemem o zaman super olabilir. spoiler ya işte okadar uzak mesafeye gidiyoruz çeşitli zorluklar çıkaralım demişler de hakkaten kadının zihnini sokacak başka yer bulamamışlar. bu arada kaptanın normal haline pek bir güldüm.syfy epic olacak hikayeleri mahvetmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 george martin yahu siz ne yapıyorsunuz dememiş mi bu davarlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Netflixe gelmiş başladım fena değil ya. Bu konseptte bütün dizileri tüketmiştim iyi oldu Normalde siyahi hatun merakin yoktur da bu dizideki değişik bir sey dkdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Red said: Netflixe gelmiş başladım fena değil ya. Bu konseptte bütün dizileri tüketmiştim iyi oldu Normalde siyahi hatun merakin yoktur da bu dizideki değişik bir sey dkdj Normaldir genleri ile oynanmış nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Cok kotuydu be. Yeni baslayanlar sonradan acilir belki diye devam ediyorlarsa etmesinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 İlk sezon 6/10. İkinci sezon gelmez ise genel 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Bir hata ettim, buna başladım ben de. Başta "Niye bu kadar yeriliyo ya, Event Horizon dizisi işte ne güsel" diyodum. Başladık artık diye ite kaka 8. bölümü bitirdim, 9'u açmaya elim gitmedi dün. Başlarda da fena başlamıyo aslında, ama 4. bölümden falan sonra giderek saçmalıyo, giderek daha kopuklaşıyo, sonunda da "eeeh" deyip geçiliyo. Kitabı da bu kadar kötü mü acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 iptal ettilerdi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar