masa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Hayat boyu sadece 10 kelime söyleyebileceksiniz. Bunlar hangi kelimeler olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 memcük göster. bence yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 a b c d e f g h i j yeter kelime ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 ne diye garbage varken konu dışına açılmış bu başlık şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 post kasılabilsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Is post kasma still a thing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 3 kelime yeter, https://www.youtube.com/watch?v=Bf6WoGYuEdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 nane şekeri bu ne bahane şahaneyim şahane bundan sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 I love you I löve you Do you love me yes I do Yes I do joker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 sostizm said: Is post kasma still a thing? almış tabi rozetleri, sonra "Is pist kismi still i thing" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Hala 20k mesajı olmayanları banlamak lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 -Deno- said: Hala 20k mesajı olmayanları banlamak lazım ya. almış tabi rozetleri, sonra "hili 20k misiji ilmiyinliri binlimik lizim yi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 love, this is infrared museum of injured I can't move Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 eregorn said: -Deno- said: Hala 20k mesajı olmayanları banlamak lazım ya. almış tabi rozetleri, sonra "hili 20k misiji ilmiyinliri binlimik lizim yi" Bir üstteki mesajı alıntılayamazsın, banlanman için topic'i açıyorum moderasyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Send nudes imam hatipler kapatilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 miy miy miy -Deno- said: eregorn said: -Deno- said: Hala 20k mesajı olmayanları banlamak lazım ya. almış tabi rozetleri, sonra "hili 20k misiji ilmiyinliri binlimik lizim yi" Bir üstteki mesajı alıntılayamazsın, banlanman için topic'i açıyorum moderasyonda. çoh bilion sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Dayınla evlendiririm olm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 masa said: Hayat boyu sadece 10 kelime söyleyebileceksiniz. Bunlar hangi kelimeler olurdu? -Deno- said: Dayınla evlendiririm olm seni. Böyle kalmasın abi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 razzRaziel said: ne diye garbage varken konu dışına açılmış bu başlık şimdi İlk garbagea açacaktım sonra kimse ciddiye almaz diye konu dışına açmaya karar verdim. Konu neden taşınmış anlam veremedim. İş güzar bir mod konumu sabote etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Al, ver, gel, git, istemek, istememek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 olur olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Başka? Böyle birşey istiyor olmamın sebebi şu. Beyin hasarı yaşayıp konuşma becerisini kaybeden insanlarla çalışıyorum. Konuşma becerilerini tekrardan kazandırmaya çalışıyorum. Fakat bazılarında hasarın boyutu çok fazla ve eskisi gibi konuşma ihtimalleri çok düşük. Bir kelimenin nasıl söyleneceğini öğretmek aylar sürebiliyor. Mesela 5 ay boyunca sadece "anne" demeyi öğrenme üzerine çalışmak zorunda kalınabiliyor. Böyle hastalar için hayatı 10 kelime belirleyip sadece bunlar üzerine çalışmayı planlıyorum. Evet ve Hayır çok kilit kelimeler mesela. Herkes 10 kelime söylerse bir fikir oluşur diye tahmin ediyorum. Konumu garbagea taşıyanın da allah belasını versin. Benim kelimelerim: evet hayır kim ne zaman nasıl dün bugün yarın alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 alo ne lan alo ne evet desin telwfona nolcak 10 kelime konuşuyon o kelimelerden biri ALO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 adam ciddi bi konu icin sormus editledim simdi dalga gecmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar