kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 satılmıştır bence çoktan ya satılmadıysa cidden ekran kartsız vs ortaklaşa girin alın. baggio'da birde malına kıymet veren tip var. toz bile yoktur kesin üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Aceace said: Fistan said: çocuğum olsa satardım bu pc için Soldakini satarım :) 2 sini vereyim takas ya da 3 ünü vereyim üste 10 lira alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Bacyo kedi kabul ediyo mudur acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 https://cdn.discordapp.com/attachments/307640055457906703/487229082904297473/unknown.png bu var bende bide üstüne en son miner kasasından çıkardığım rog strix 1080 oc'yi taktım öyle kullanıyorum. mantıklı bi upgrade olur mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 gereksiz olur ddr4 olsa upgrade olur da böyle gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Tarihi bilesenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 -------------ARAYA GİRİYORUM--------------- Bu teklifi Ace'e yaptım, öncelik onun ama buraya da yazayım. Bacyo'nun sisteminin 2. el gerçek değeri 5425 TL diye belirledim. Baggionun sistemini 4000 TL verip alıyorum, 1080'i çıkarıp 970 takıyorum (Temiz kullanılmış, casual gaming :) ) Baggio'nun sistemine 970 takılmış olarak değeri ise, bulabildiğim sahibinden.com daki uygun fiyatlar ile 3.775 TL. Sıfırlarına otuna bokuna bakmadım, güncel ilanlardaki 2. el fiyatlara baktım. BİZDE İSE Fiyat 3000 TL. Ne olmuş oluyor, ben kart upgrade i için 1650 TL yerine 1000 TL vermiş oluyorum. 970 takılmış BACYO sistemini alan arkadaş ise, 3775 TL lik sistemi 3000 TL ye alıyor. YANİ; BACYO Bey'in yarattığı 1425 TL'lik avantajı paylaşmış oluyoruz. WIN - WIN AÇTIM, BEKLİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Ekran karti ayri satilacak olursa ben de teklif verebilirim diyerek suyu bulandirayim heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Sevgili sipeys, öncelikle galericiye değil biniciye satmak istiyoruz efenim özel mesajda da söylediğim gibi, bu hain planlarınız beni derinden yaraladı. Neyse ki alıcılar arasında birinci sırada değilsiniz :p İkincisi ben sistemin değerini 5.500 olarak görmüyorum, Sahibinden'de ilan hala durduğuna göre gerçek ederi diyemeyebiliriz, ederi olsa satılmış olurdu :p Kassam beklesem 4.500-5.000 arasına gidebilirdi ama o da balta-free kapış gitme farkı olsun artık, Pati'ye kıyak. Hafta sonunu görmeyecek gibi cihaz, teşekkürler anti baltalar için. Herkeşe benden çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Esh said: goldbären said: bu mezarcılara pabuç bırakma gerekirse kendi içimizde değerlendiririz. Battlefieldda da icinde degerlendiriyolardi dun, gordum. bu geride kalmasin asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 neutrino said: Esh said: goldbären said: bu mezarcılara pabuç bırakma gerekirse kendi içimizde değerlendiririz. Battlefieldda da icinde degerlendiriyolardi dun, gordum. bu geride kalmasin asdasfasd esh'in böyle çıkışları çok kötü ya. vicdansızca giriyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Bekletmek zorunda kaldığım 2-3 arkadaştan özür dilerim, yurt dışında bir arkadaşımız parayı yollamakta sıkıntılar çekti de o yüzden oyalamış gibi oldum. Babalar gibi forum içi satılmıştır, teşekkürler ilginize ve anti baltalara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 kanka zor durumda olan varsa alırız kar koyup satarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 para keş trinkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Bi sayfa once tam dh tadi yakalanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 gizli yurt dışı lobisi götürdü kasayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Of geç kaldık desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar