Aceace Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Ya mezarcılık diil üüf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 1080- bi ekran kartı olan herhangi biri alıp halihazırdaki ekran kartını ve bu kasanın diğer parçalarını satsa kara geçer, öyle iyi fiyat. hatta 1070'li halimle uğraşsam mı dedim ama kapital yok. tatile gittim, telefon aldım, bi de sviç aldım, kartım bitik, 2-3 ay ona gömücem bütün parayı. biri alsın şunu pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Kriz yok diyenlere bu topik gostermek lazım Para yok millette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 nakit yok bende de, kaçmaz fırsattı :(. Lazım da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 alıcı icin çok iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 iyi fiyatmış baya pc'm biraz daha kötü olsa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 hala satılmamış olması kredi kartına taksit yapılmadığı içindir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 fiyat çogiyi yeğenim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 @kermit Ayyyyyynen o yüzden. Yalnız lütfen şu konuyu uplamayı bırakın... Patinin dehlizlerinde kaybolsun. Ben günü gelince Baggio'yu ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 forum dışına satılmıştır ilginize teşekkürler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Kasayı dağıtırsa ekran kartı bende. Sulanan olursa da halı gibi silkerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 kermit said: hala satılmamış olması kredi kartına taksit yapılmadığı içindir muhtemelen nerden bildin lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 açlıktan nefesiniz kokuyo pis fakirler. kredi kartınız olmadan yaşayamayacaksınız nerdeyse sefiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 gökalp naber lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 napalım vurduralım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Arkadaşım..... UPLAMAYIN LAN!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Karını döv ve bunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Ya da önce bunu al, sonra karın bir şey demezse bile yine de döv, gözdağı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 çocuğum olsa satardım bu pc için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 ekran kartsız kaça verirsin? yada ekran kartını almak isteyenle ortaklaşa girişelim ben ekran kartı hariç kısmı alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 ayrı ayrı 3er bin olur sana uyanığa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 mokoko said: ekran kartsız kaça verirsin? yada ekran kartını almak isteyenle ortaklaşa girişelim ben ekran kartı hariç kısmı alayım? harbi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Baggio daha cevap yazmamış. Muhtemelen fenerbahçe 15. Diye fazla bakmıyor buralara fjjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Fistan said: çocuğum olsa satardım bu pc için Soldakini satarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 bende ztn 1080 var ama geri kalan komponentler çok eski. mantıklı olur mu diye bi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar