ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 yine de idare mahkemesine dava aç süresi geçmeden tekrar hakem hastanede incelesinler. belli dereceleri vardır belki o derecenin altındasındır. sana 1500 tl'ye falan mal olur genel olarak ama yine de bir umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 deadwoll said: Kamu Yönetimi çok sıkıntı bölüm bu arada, KPSS'siz iş olanağı yok gibi bir şey. İnsanlar neden okuyor çılgın gibi anlamıyorum. benim üni zamanı etrafımdaki tiplerin 95%i KPSS kasıyordu. Sanırım tek esprisi bu ya. KY oku KPSS ye gir fçasömdç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Llama said: hep sağlık raporunu kendim aldım hiç beni renk körü testine sokmadılar :/ aa bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 bb'ler de bende o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 deadwoll said: Abi deneyimliysen, mühendissen, spk lisansın ıvır zıvırın, 2-3 yabancı dilin varsa zaten bir şekilde yolunu bulursun ama konumuz escape. Kendi işini kurmaktan kastım da gidip büfe açmak, varsa altın bileziği, dükkan açıp esnaflık yapmak falan. 15 - 20 bin lira sermayeyle girip 6 - 12 ayda başa baş noktasına gelmeye bakacak işte. Yani senin arkadaşının kıstığı 3000 lirayı kazanmaya bakacak ilk başta :> senin dediğin gibi iş kurma işini ben de düşündüm ama uygun yer ve startup fikri gelmedi aklıma. büfe vs bunlar hep olan şeyler, güzel location bulursan iyi ama sağlam para harcamak gerekiyor. keşke yapabilsem ama bu konuda cesaretim yok pek. ya da elimden birinin tutması gerekiyor bilemedim. Belediyeler var bir kaç tanıdık bulabilirsem girebilirim giremezsem Kıbrıs'a yerleşmeyi düşünüyorum. Aynı parayı kazanırım belki yiine ama en azından yediğim içtiğim ucuz olur ve sosyal hayatı rahat yaşarım. ahmedinejad said: yine de idare mahkemesine dava aç süresi geçmeden tekrar hakem hastanede incelesinler. belli dereceleri vardır belki o derecenin altındasındır. sana 1500 tl'ye falan mal olur genel olarak ama yine de bir umut. yok abi sıfır olacak, o sayıları okuyacaksın. http://www.igh.com.tr/sites/default/files/paragraphs_slider/9.jpg mesela bu bende hiç yok. ne yazıyor burada hangi sayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 45 mi? yemin ediyorum yok ben göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 hafif bir kırmızılık var ortada 5 e benziyor hafif o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 selam bende renk körüyüm, zamanında ehliyet alırken sorun olmuştu rahat 5 hastane gezdim sağlık raporunu alana kadar. doktor biraz tüyo verdi son hastanede halloldu... sonradan ehliyette zorunluluk kalktı... polislik için falan önemli ya. ben pes oynarken renkler benzerse karşı takıma pas attığım çok oluyor sende arkadaşını vurursun akşam karanlığında kesin :D pilot olsam mı diyodum bi ara ona hiç niyetlenemedim bu kusur yüzüden. kızların ilgisini çekiyor muhabbette konusunu açarsan. aa bu ne renk pikii diye soruyorlar hemen muhabbet koyulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Off bastan desene Bugunden itibaren ben de renk koruyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 https://guzelresimler.info/content/photos/6002/bi/sasi-bak-sasir-stereogram-resimleri-569309f7a3fc0.PNG buna bakin bakam gorebilcek misiniz asdljfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 senko said: Off bastan desene Bugunden itibaren ben de renk koruyum pek dalga geçilecek bir şey yok abi ortada şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Senle dalga gecmiyorum yanlis anlama, elesso nun kizlar muahbbet acio demesine onlafim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 senko tam bir ayı çıktı ne biçim dalga geçiyor escape'le aç da kendi popona gül senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Gel beraber guleg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 senko said: Off bastan desene Bugunden itibaren ben de renk koruyum Ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 senko ne vicdansızsın ya sağlık konusunda dalga geçilir mi abi niye böyle yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 ayı oğlu ayının oğlu babası hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 elesso said: selam bende renk körüyüm, zamanında ehliyet alırken sorun olmuştu rahat 5 hastane gezdim sağlık raporunu alana kadar. doktor biraz tüyo verdi son hastanede halloldu... sonradan ehliyette zorunluluk kalktı... polislik için falan önemli ya. ben pes oynarken renkler benzerse karşı takıma pas attığım çok oluyor sende arkadaşını vurursun akşam karanlığında kesin :D pilot olsam mı diyodum bi ara ona hiç niyetlenemedim bu kusur yüzüden. kızların ilgisini çekiyor muhabbette konusunu açarsan. aa bu ne renk pikii diye soruyorlar hemen muhabbet koyulaşıyor. Renk körü olup pilot olan var arkadaşlar. Hatta bizzat tanıdığım var. Bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Onlarin seviyesi dusuktur bence. Senkoda cok insafsizmis dalga gecilecek konu mu bu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Cok ayip senko ya. Cocuk bu yuzden polis olup bizi coplayamadi, dalga gecilecek konu mu bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Saeros said: ayı oğlu ayının oğlu babası hariçDedesinin ne suçu vardı be? Ayrıca senko ayıp etmiş. Bence escape polis olamamasının verdiği üzüntüyü senko'yu coplayarak atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar