khalad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Çiğ mi yoksa pişirip mi yemiş ? O nasıl bir manyaklık seviyesi lan birde 19 yıl vermişler hapis. Taktir belgesi de verselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Raylen said: Red said: Instagramdan silme de psikolojisinin seri bir şekilde düzeldiğini takip edersin rahat rahat tjfnf üniversitedeyken "mutluluktan kırılıcaz inanılmaz sevimliyiz biz öyle değil mi" çiftlerini evlendikten sonra stalklamaktan keyif alıyorum ben, sosyopat mıyım neyim amk -alınan kilolar -tatile gidilen kiralık villaların, kendi evlerinden daha çok fotoğrafı olması -bir çocuğun futbol takımı formasıyla yüzlerce çirkin fotoğrafı -deri ceketli adam - tuvaletli kadın - türbanlı nine ile ayışığında sohbetler -ciks mekandaki fotoğrafın yorumlarında ortaya çıkan uzak akrabaya verilen kaçamak cevaplar -orasından burasından kırpılmış fotoğrafların etiketlenenlerde orjinal versiyonlarının çıkması iyide aga evlenmişsin evin var yuvan var mutlusun napcan anlamadım ki illa takla atarken mi resim cekip koyalım ben ekmek yapıyorum bu aralar ekmek resmi koyuyorum altınada garip anam çileli anam "oooo bize yok mu diye" yazıyo bi dahaki hafta 2 tane yapıp onlarada goturuyorum adfasdfad arada bi hanımla sacma bi aksiyona ya da eglenceli bi tatile cıkıyoruz onu koyuyoruz ne koycaz evde pijama ile cekirdek citleyip naruto izlerken mi resim koyalım evli adamın surekli dısarı cıkma dısarda bulunma ihtiyacı yok ki adı üstünde evli evi var yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Op'a hitaben :) Hem arada nostalji iyidir https://galeri.uludagsozluk.com/28/montla-sic_51601.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 150 mesajlık hukukumuz var bu topicte o yüzden bir update bırakayım :( bugün görüşelim her şeyi detaylıca konuşalım dedi görüştük. sonuç olarak yalan söyleyip aileyi de, depresyonu da, psikolojik sıkıntılarını da öne atmış resmen kendi köşeme çekileyim diye biberon gibi ağzıma vermiş. özet: kendi isteğiyle böyle davranmaya başlamış soğumuş. öyle bitti gitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 başka biri vardır onunla devam etmeye karar vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 masa said: başka biri vardır onunla devam etmeye karar vermiş İyi olacak desene sen de adama niye öyle diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 OP insallah 16 yasindasindir cunku bu kaziklari o yasta gogusleyip buyumen lazimdi neyse cok bi hasar yok oyna devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Her yaşta yenir abi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Khiran said: 150 mesajlık hukukumuz var bu topicte o yüzden bir update bırakayım :( bugün görüşelim her şeyi detaylıca konuşalım dedi görüştük. sonuç olarak yalan söyleyip aileyi de, depresyonu da, psikolojik sıkıntılarını da öne atmış resmen kendi köşeme çekileyim diye biberon gibi ağzıma vermiş. özet: kendi isteğiyle böyle davranmaya başlamış soğumuş. öyle bitti gitti işte. geçmiş olsun abi. o zaten senden uzun süre önce ayrılmış. sana da hesabı itelemiş kibarca. boşa goy goy yapmışız sayfalarca dsf kırkı çıkınca yeni ilişkiye başlar. sen de yasını tut sonra itliğe hergelileğe başla. git evsiz döv veya tinerciye sataş özgüvenin yerine gelir. bu arada merak ettim, kız son sınıfta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 normalde son sınıfta olması gerekiyordu ama dersleri kötü olduğu için geçe kaldı 1.5 senesi daha var. cidden öyle oldu kafasında çoktan bitirmiş aşmış her şeyi ama olan bana oldu o kadar güvenmeme falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Büyük sözü dinlesene. Demedik mi sana en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Khiran said: normalde son sınıfta olması gerekiyordu ama dersleri kötü olduğu için geçe kaldı 1.5 senesi daha var. cidden öyle oldu kafasında çoktan bitirmiş aşmış her şeyi ama olan bana oldu o kadar güvenmeme falan. son senede genellikle, iş hayatına atılacaksa ve senle sosyal statü atlayamamışsa şimdiye dek, zaten yol verekcekti, niye senle vakit kaybetsin sdf okul ortamında yeterli olabilir senle yaşadığı hayat ama sonrası için öyle düşünmemiştir büyük ihtimal. takvimi erkene almış olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Bunun tersini yasamistim universitede, Hazirlikta bi kizla takilmaya basladik, sonra bendeki cash flow potansiyelini gordu sanirim, dedi ki ya simdi biz ayrilalim, ben universite hayatini yasamak istiyorum biraz, 4. sinifta tekrar baslayip evlenelim. Tabi ne demek dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 o nasıl bir fantezi anlayışı lan 4 sene bekle ben bi takılıp gelicem adfmdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 potansiyelin acıga cıktı mı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 valla benimkisi de ailesi ile belli sikintilar yasiyor. abi kimse kusura bakmasin da sikerim haci ben, simdi alttan alip kiz isleri yoluna koymak icin destek verebilmesi icin yol gosteriyorum vs. ama cok fazla kasmayip "sakalini da kolunu da keserim sokullu" diyip orada kalmayip tasaklarini bile kesebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 dasaaa said: valla benimkisi de ailesi ile belli sikintilar yasiyor. abi kimse kusura bakmasin da sikerim haci ben, simdi alttan alip kiz isleri yoluna koymak icin destek verebilmesi icin yol gosteriyorum vs. ama cok fazla kasmayip "sakalini da kolunu da keserim sokullu" diyip orada kalmayip tasaklarini bile kesebilirim. abi kızın yaşına, ciddiyetine, sevgisine göre falan değişir de yolun sonu aynı kapıya çıkıyor sanırım. ben buradakileri dinlemeyip başımın dikine gittim üzüldüm. kızdan önce sen hazırla kendini ayrılığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 sakalımız yok ki sözümüz dinlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 ginaly said: Bunun tersini yasamistim universitede, Hazirlikta bi kizla takilmaya basladik, sonra bendeki cash flow potansiyelini gordu sanirim, dedi ki ya simdi biz ayrilalim, ben universite hayatini yasamak istiyorum biraz, 4. sinifta tekrar baslayip evlenelim. Tabi ne demek dedim ginaly performansina yakismadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 ginaly said: Bunun tersini yasamistim universitede, Hazirlikta bi kizla takilmaya basladik, sonra bendeki cash flow potansiyelini gordu sanirim, dedi ki ya simdi biz ayrilalim, ben universite hayatini yasamak istiyorum biraz, 4. sinifta tekrar baslayip evlenelim. Tabi ne demek dedim bu bana da oldu sadasfa bi süre bakınalım olmadı tekrar sevgili oluruz falan gibi bir şey dedi. ben de tabi çok mantıklı dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Khiran said: abi kızın yaşına, ciddiyetine, sevgisine göre falan değişir de yolun sonu aynı kapıya çıkıyor sanırım. ben buradakileri dinlemeyip başımın dikine gittim üzüldüm. kızdan önce sen hazırla kendini ayrılığa. geçmiş yazıları okumadım sonuç ayrılık herhalde ? e söyledik sakalımız da var halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 aynen abi maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 neyse ders olmuştur bundan sonra ki ilişkilerinde ona göre davranırsın. en kötü yanı ise uzunca bir süre kimseye güvenemeyecek olman. bu durum ilişkilerine olumsuz etkileyebilir ve belki de güzel şeyleri kaçırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Flassh said: potansiyelin acıga cıktı mı peki Yok ya fakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 WaNTeD said: ginaly said: Bunun tersini yasamistim universitede, Hazirlikta bi kizla takilmaya basladik, sonra bendeki cash flow potansiyelini gordu sanirim, dedi ki ya simdi biz ayrilalim, ben universite hayatini yasamak istiyorum biraz, 4. sinifta tekrar baslayip evlenelim. Tabi ne demek dedim ginaly performansina yakismadi Alacagimizi alip ciktik firmadan, iceride bakiye birakmadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar