Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 seni dusunuyorum inan. esi aksam uyurken oyun oynayamayan bir adammissin gibi bir izlenim olusturdun cunku. videoyu bulursan sabaha kadar oyun oynayacakmissin ya, e zaten esin uyuyacak, sabaha kadar oyna iste :D sakayla karisik takiliyorum... ama .. ama si var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 si mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 massosoit said: valla o göt yok bende. 2 gün zaten iznim var hafta da. Bu 3. gün için. Dwarf Fortress tekrardan sardım, ona oturucam 2 gün oyun oynama iznin mi var yoksa çalışmadığın 2 günde mi oyun oynamaya vakit bulabiliyosun? ilki için reaction image koleksiyonumu karıştırmaya başladım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Hafta da 2 gün sabaha kadar ne istersem o haltı yiyebiliyorum. Pazar hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 aquila said: haci sen reklami birak, kaybettigin baska seyleri ara bence. Ahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 keşke açıklama yazmayıp arkadaşla iddiaya girdik deseydin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 aquila said: haci sen reklami birak, kaybettigin baska seyleri ara bence. ağır olmuş... bu arada öle bi reklam var mı yok mu diye mi iddiaya girildi? veya reklamın içeriğiyle ilgil imi? çünkü öle bi reklam olduğu bariz bir şekilde belli, ekşi'de itüsözlük'te falan başlıkları vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 hatun çamura yatmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Sucuk maret olunca dayanamaz yumurta. Bu reklam hep aklımda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 massosoit said: Hafta da 2 gün sabaha kadar ne istersem o haltı yiyebiliyorum. Pazar hariç Haftada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 massosoit said: Hafta da 2 gün sabaha kadar ne istersem o haltı yiyebiliyorum. Pazar hariç Pavyon dahil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 fenn said: Sucuk maret olunca dayanamaz yumurta. Bu reklam hep aklımda kaldı Dolmuşta sucuk yapılan bi reklam vardı omu bu. Dolmuşlu reklam aklıma gelince bile canım sucuk istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Tam hatırlamıyorum reklamı ama sloganı aklımda kalmış. Kabataslak aradım nette yok reklamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 massosoit said: Beyler karımla iddaaya girdim. Bu 2000 lerin başındaydı sanırım, "onu yeme beni yee" diye bağrışan sosislerin, salamların olduğu bir reklam vardı. Ama reklamla ilgili internette hiçbir delil bulamıyorum. Vidyosuna ihtiyacım var. O öyle bi reklam olmadığını, ben ise olduğunu söylüyorum. O kazanırsa ben para kaybedicem. Ben kazanırsam bu gece sabaha kadar oyun oynayabilicem. Bi el atın, bulamadım bi türlü. Bu reklami bulursan buraya koy lutfen sozu herkes biliyor da cikis noktasi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 maretler, çılgın şeyler diyordu adam sosisler onu yeme beni ye dedikten sonra. galiba sosisleri seslendiren okan bayülgen, çılgın şeyler diyen de sungun babacan. bu isimleri atıyor olabilirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 google da aratınca bu konu çıktı aslfjnalsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar