Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 beni ismen oblivion knight cezbetti de datacenter'lar hepsinin aynı yerde mi bilmiyorum, bize yakın gösterdiği bir yer olursa orayı tercih edelim. oyun gene herşeye online'dan bakıyorsa ping yüksek olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 telefondan bildirim geldi oyun geldi indirebilirsiniz diye. 1.6 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 pc de niye 27gb bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 (düzenlendi) pc’ye özel ultra settings olacakmış, onun içindir herhalde. ayrıca mobilde oyunlar genelde önce base appi indirip sonra onun üzerinden esas dosyaları şirketten çekiyor appstore yerine. herhalde store ilave bedel tahsil ediyordur data için. herkes bir gaben değil. Haziran 1, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Yok update edece daha, ios da 3gb plus 13 mu ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 (düzenlendi) Disk Space Requirement: 3.3GB (with patch of additional 9.5GB) buymus android de benzer Haziran 1, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Oyundayim oblivion knight da actim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 mobile daha önce mi açmışlar? haydaa. neyse tablete de yükleyeyim de onda oynamayı düşünmüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Muthis ya.. Mmorpg gibi. Skeleton king down, biriyle grup oldum falan. cok basarili su ana kadar. level 20 oldum max level sanirim 60, ondan sonrasi pay to win e donmese bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 ne guzel oynuyordum ya, download etmesi gerekiyor resourcelari ve serverler full herhalde inanilmaz yavas geliyor. cepten oynanmaz vs diye dusunmeyin inanilmaz iyi. 6.1 iphone 12 deyim cok rahat oynaniyor. buyuk ekran daha iyi olabilir tabii. pro max aldirtmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 (düzenlendi) 9gb patch dedi ipad icin, ilk install'dan sonra hangi sunucudasiniz ve crossplatform-play var mi? Haziran 1, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Hahahah virusü salmışlar herkese, end game kısmı baya p2w diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 (düzenlendi) 58 dakika önce, Scalanova dedi ki: ne guzel oynuyordum ya, download etmesi gerekiyor resourcelari ve serverler full herhalde inanilmaz yavas geliyor. cepten oynanmaz vs diye dusunmeyin inanilmaz iyi. 6.1 iphone 12 deyim cok rahat oynaniyor. buyuk ekran daha iyi olabilir tabii. pro max aldirtmasa bari 2 tane tick var download menusunde, onlari tick'le wait time : 7 min Fara diye bir instance'a atti sectirmedi ???? Haziran 1, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Şu eventte early april fools sorusunu soran arkadaş da gizli gizli indirip oynuyor mu acaba shdjffa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 30sn baktim, kapayip sildim keske izleseymisim hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Cekik gozlu elemanin failinden sonra takip etmemistim supriz oldu. Hatir icin bile denerim, pc versiyonu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Sunucu neresi yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 oblivion knight’ta başladı kanuni ben onu önerince, isterseniz orada oynayalım. fark yok herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 sadece 4 server var su an. herhalde yarin acilacak digerleri, su an kirmizi oblivion, ama cat diye giriliyor. fark oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 battlenet hesaba login olayım dedim telefonda hesap sayfasında queue var uaehuaehuhuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 vazgeçtim tabletten şunu bile becerememişler. yarın pc'de başlarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 2 saat önce, Goering dedi ki: 30sn baktim, kapayip sildim keske izleseymisim hahahah al benden de o kadar. D4 beklemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 takilma buna bence. oynamak istiyorsan oyna accountu herhangi bir zamanda baglayabiliyorsun birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 48 dakika önce, Sam dedi ki: vazgeçtim tabletten şunu bile becerememişler. yarın pc'de başlarım artık. ben 2 account denedim, 2. sinde 4. denemede oldu arada gercek hatayi gosterdi, region uyusmuyor fln tarzi -neyse iyi ki denememissin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar