Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Rıdvan bile “maç 1—0 biterse fener iyi üç tane yemedik der” diyo. Eren iyi iş yaparmış bu maç.
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Lan LAAAN!!! MAAARTIIIIN LIIINNNNEEEEESSSS
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Kimi boklasak gol atıyor. Belhanda çok kötü ya
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 belhanda şaka bir yana bugün çok iyi ya isteyince oluyormuş di mi şerefsiz seni
madcow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Jailson kacıncı kartlık faulunu yaptı artık yeter be.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 madcow said: Jailson kacıncı kartlık faulunu yaptı artık yeter be. ya allah aşkına feneri eziyorsunuz farka gidecek maç bırak zevkini çıkar, nedir bu sarı kart aşkı
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 şu beklerin, orta sonrası savuşturulan topa gelişine dışla vurdukları şutlar ayrı bi estetik gözüküyor ya.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 2 kez sakatlamalık girdi adam. Oyuncularım sakatlanmasın istiyorum. Gol atalım istiyorum. Eger kartları cıkartırsa daha zor tekme atar daha zor hızlı hucmumuzu keser.
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 tunch said: madcow said: Jailson kacıncı kartlık faulunu yaptı artık yeter be. ya allah aşkına feneri eziyorsunuz farka gidecek maç bırak zevkini çıkar, nedir bu sarı kart aşkı ne demek o ya? kart görmesi gereken kim varsa görecek abi. galatsaray da olsa görecek. 1 maçlık lig oynamıyoruz. belki diğer maçlar cezalı duruma düşecek ve puan kaybedecek ne biliyorsun?
madcow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Fırat napıyosun fırat? Savunma oyuncumuz sakat oyunu devam ettirdin hadi. Ustune bi de caldıgımız topa faul caldı. Alperin yaptıgı hareket kırmızı kart bu arada. Tabiki VAR a gidilmemis.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 madcow said: Fırat napıyosun fırat? Savunma oyuncumuz sakat oyunu devam ettirdin hadi. Ustune bi de caldıgımız topa faul caldı. Alperin yaptıgı hareket kırmızı kart bu arada. Tabiki VAR a gidilmemis. Lige denge getiriyor napsin
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Musleranin tertemiz pozisyonunu da vardan izliyor top gecmis gitmis
madcow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Bi de VAR ile bulsit penaltı calsın tam olsun. AHAHAHA sasırtmadı tabiki.
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 ne penaltısı pardon? top ayaktan çıkmadı mı abi ne alaka penaltı?
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Ehaha eyyama bak, penaltı verdi :D VAR sistemi sayesinde fenere benim saydığım üçüncü yalandan kıyak bu sezon. İlki ilk maçta Bursa maçındaki palavraydı.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Abi su penalti mi cidden ya. Baya sacma geldi bana
Öne çıkan mesajlar