sostizm Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 ulen ne irregular bi dil yahu bu ingiliş. Longevity sözcüğü okunurken longiviti diye okunduğundan neredeyse emindim az önce xcom WOTC oynarken rebellion radio'da geçti aha dedim yanlış okudu, lonCEviti dedi kadın iyi mi. Hem de böyle ECEVİT der gibi. Doğrusu oymuş meğer. https://youglish.com/search/longevity sinir oldum aşşam aşşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 cahil dolu forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 1 günde cahil kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 bilmemek diil öğrenmemek ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 sostizm said: Longevity sözcüğü xcom WOTC oynarken rebellion radio'da geçti aha dedim yanlış okudu ama bu kendine güvene de hayranım. o ilk anda o kendini sorgulamıyo, 10'larca milyon dolara mal edilen AAA oyunda yanlış okuyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 geçen murder on the orient express izlerken murican: OH ARE YOU HERKÜLİİİS POİROT? herkül: NON, HERKÜL PUVARO! deyince oh olsun dedim ben de, bu ecnebi dillerinin al birini, vur ötekine. söylenmeyen harfleri yazmamızı engellediğin için tekrar teşekkürler atam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 şu iyi baya https://seyler.eksisozluk.com/ingilizcede-bazi-ozel-kelimelerin-okunuslari-icin-harika-ipuclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 caoimhe diye bi kadin var irlandali herkes ismini yanlis soyluyor toplanti boyunca bi ara duzeltiyodu herkesi sonra skerler diyip birakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 irlandali isimleri ayri bi dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 nasıl söyleniyormuş kadının ismi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Borastus said: şu iyi baya https://seyler.eksisozluk.com/ingilizcede-bazi-ozel-kelimelerin-okunuslari-icin-harika-ipuclari şunlara göre okumaya kalkarsam hiç bi kelimeyi okuyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 @flassh keyvha diye okunuyo kiyomi/konami diyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 caoimhe nasıl keyvha oluyor ya hahaha bunlarında bi gece de cahil kalması gerekiyormuş böyle dil mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Hwstj9FJHGg 2:40 kelt isimleri öyle böyle değil cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 longitude longevity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Fin said: caoimhe diye bi kadin var irlandali herkes ismini yanlis soyluyor toplanti boyunca bi ara duzeltiyodu herkesi sonra skerler diyip birakti. Ewan Mcgregor yuvin diye okunuyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Borastus said: şu iyi baya https://seyler.eksisozluk.com/ingilizcede-bazi-ozel-kelimelerin-okunuslari-icin-harika-ipuclari şöyle bi baktım da okunuyo gayet o okunmaz denen kelimeler comb derken KOM demiyosun koumb diye söyleniyor ama KOuMb gibi, u ile b çok ince çıkıyor. KOM desen direk anlamaz bence kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 yoo, onu senin kendi uydurman asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 aquila said: cahil dolu forum. Ben logout oldum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 aquila said: yoo, onu senin kendi uydurman asdf. blabla.com derken ki com ile comb'un telaffuzu aynı mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Çok uzun zamandır Tr'de ingilizce ders anlatıyorumkemikleşmiş birkaç ses hatasını paylaşayım - bu forumda da bunları yanlış okuyan vardır bence. Purchase / puchasing pörÇEYS Determine ditörMAYN certificate sörtifiKEYT ama bayaa böyle lost'daki Kate gibi capable kepEYBLE - içinde able to var ya ondan bunlar benim çok sık duyduklarım Bak mesela Candidate var bir de bunun iki hali de doğru kedidıt da desen olur kendideyt de desen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 hala atılmamış ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Allah başka dert vermesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 priest'i pırayst diye okuyanlar var, canımı en çok onlar sıkıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Rouge -> ruj Download -> dovlend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar