Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sofra Şarabı Tavsiyesi?


photographer

Öne çıkan mesajlar

alkolü "zevk" için nasıl içiyorlar, ben o damak tadına erişemedim daha. o kadar da güvenirim damağıma.

alkolü KAFA YAPSIN amacı dışında neden içiyorsunuz?
sarhoş olmak istiyorsanız alkol oranı 2 biraya eşdeğer şarabı neden içiyorsunuz?

zira rakı dışında herhangi bir yemekle iyi giden bir alkollü içki yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rakı bence yemeklik bişi değil , peynir ve varsa haydari + kavun, fazlası zarar...

zevk için alkol içmelik 10 ayrı senaryo yazabilirim

misal sıcak yaz günü gölgeye geçip buzlu bardakta bira içmek

çok yorucu iş günü sonrası küvette viski hüpletmek

güzel manitayla 2 şişe şarap sarhoşu olmak


gayet de zevkli, ki içebilen bi adam değilim, şu forumda en kolay sarhoş olan insan olabilirim



TLDR: HAKSIZSIN
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben rakıyı çok başka seviyorum, yemeklerde iyi oluyor. belki de bana öyle geliyor bilemedim.


Jeeztro said:

öeh
fçöamsdçöams

adam öptü attı şarap ekspertizlerini falan

ne bileyim nerden başlayayım



istediğin yerden başla farketmez.
tüm dünyayı gezen, alkol içmeyi seven ve yemekten anlamayan adamlar "şarap ekspertizi" oluyor. yemekten biraz anlasa gurme olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gir bir Macrocenter'a veya Metro'ya Vivino'yu indir uygulama oradan çek fotoğrafını beğendiğini al yorumları okuyup. Fiyat/Performans açısından yerli şaraplar kaldı bir tek, Allure Dry Rose veya K of Kapadokya'nın Emir güzel bence yemekle. Tabii balık veya tavukla gider bunlar. Kırmızı etle ben genelde rakı içtiğim için kırmızı tavsiye edemeyeceğim yemeklik, çok hakim değilim, bir tek Lucien Arkas'ın Consensus'una sardım şu ara, Arkas müşteri olduğu için her ay beleş geliyor birkaç şişe fakat sanırım çok ucuz bir şarap değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

yok ben rakıyı çok başka seviyorum, yemeklerde iyi oluyor. belki de bana öyle geliyor bilemedim.


Jeeztro said:

öeh
fçöamsdçöams

adam öptü attı şarap ekspertizlerini falan

ne bileyim nerden başlayayım



istediğin yerden başla farketmez.
tüm dünyayı gezen, alkol içmeyi seven ve yemekten anlamayan adamlar "şarap ekspertizi" oluyor. yemekten biraz anlasa gurme olacak.


Vedat milör gibi bir adam yaşıyor senin ülkende
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İsteyen istediği ile içki-yemek kombinasyonu yapar, benim dedem kuru fasulyeyle rakı içerdi sjdfsdjf

ABD'de Bourbon ile steak, Meksikalı adam casserole ile tekila götürür yani. Ben gördüm en azından, ne kadar yaygın bilmiyorum. Misal benim damak tadım acı ve bol baharatlı yemeklere göre olduğu ve yemek yaptığım zaman genelde böyle şeyleri tercih ettiğim için en çok soğuk bira seviyorum yemekle. Zaten Avrupa'nın belli bölgeleri harici yemekle en çok tüketilen içki biradır. Bira müptelası eleman var bir tane bizim işyerinde, o da asla yemekle veya yemekten sonra içemez, şişiyor herif.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...