madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Maicon nagatomoyu da bozdu, Maicon savunmayı mahvetmis durumda suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 genc oyuncu fetisistleri nipplelarini oksuyor, ozan normal bir adam iste 2-3 milyon euro bonservis eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Abi Maicon inanilmaz kotu bir adam ya. Hep boyleydi zaten ilk Ostersunds macindan beri de yapacak birsey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Sotto said: Raylen said: abi çok kötü hakem fransız olmasa veya adamların konoplanka dışında eli ayağı düzgün bir tane adamı daha olsa 30. dk 2-0dı herseyi gectim de hakemin fransiz olmasinin alakasini cozemedim. ilk yarıda gs lehine baya karar verdi ve öyle devam ediyor bize proclayan nadir hakemlerden birisi gelmiş bu akşam hatta ilk dakikalardaki pozisyonda arkada da herkes penaltı yazmış ve adam fransız, hani gs fransız takımı falan bahattin dayıyla maç keyfi yaşattın sotto sağol hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Ya hoca, rodrigues i bi 10 dakka sag kanada yollasana, surekli aynı dayagı atıp duruyorlar. Biraz da onlar reaksiyon gostersinler bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 dassani yiyim hakem amca beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Yaşasın VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 belhanda 2 ataktir nasil kaybediyor kornere neden olan topu da o kaybetmisti kornerden sonraki atagimizi da gormeyen kordur furtboldan anlamiyordur aha yedik kaybettigi topta golu aynen gecen hafta ligteki gibi cok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Muslera attiydi ki yan hakem kurtardi maca bak cok acayip girmiyor top sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 abi ahahah bal akıyor her yerimizden bu maçta 1 puan alabilirsek mucize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 HAHAHAHAHHAHDASDFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Abi o pozisyonun belhanda ile bir alakası yok. Bir kisi bile bosa pasa cıkamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Rewendor said: Yaşasın VAR Var yok ki macta. Olsa penalti vardi ilk yarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 bariz ofsayttı ya oh iyi ki VARsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Abi bayaaaaa geç vermediler mi ofsaytı? Böyle rahat bi 30 saniye falan. Ahali ŞL'de VAR YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 madcow said: Abi o pozisyonun belhanda ile bir alakası yok. Bir kisi bile bosa pasa cıkamıyor. yorumcu da diyor kaptirmamasi lazim 2 kisi ileri cikarken diyor ( o da farketmis helal olsun) ben izlemedim pozisyonu genis ama eminim bu bedevinin hatasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Raylen said: Sotto said: Raylen said: abi çok kötü hakem fransız olmasa veya adamların konoplanka dışında eli ayağı düzgün bir tane adamı daha olsa 30. dk 2-0dı herseyi gectim de hakemin fransiz olmasinin alakasini cozemedim. ilk yarıda gs lehine baya karar verdi ve öyle devam ediyor bize proclayan nadir hakemlerden birisi gelmiş bu akşam hatta ilk dakikalardaki pozisyonda arkada da herkes penaltı yazmış ve adam fransız, hani gs fransız takımı falan bahattin dayıyla maç keyfi yaşattın sotto sağol hahahah GS fransiz takimi nedir kardes? Salak salak seyler yazip durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 abi whatsappdan herkes küfür edip maçı kapattığını yazdı, hakem golü iptal etti dedik şimdi herkes geri döndü hahahfdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 saka gibi bir gece hahahaha bence selcuk iyi :+1: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 sotto pms misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 sardalya said: madcow said: Abi o pozisyonun belhanda ile bir alakası yok. Bir kisi bile bosa pasa cıkamıyor. yorumcu da diyor kaptirmamasi lazim 2 kisi ileri cikarken diyor ( o da farketmis helal olsun) ben izlemedim pozisyonu genis ama eminim bu bedevinin hatasidir.Belhandanın cevresine 3 kisi basana kadar bir kisi kanada cıkamıyor, bir kisi pasa acılamıyor. Hadi ileri atamadı yana atacak biri de kendini gosteremiyor. Sonra belhanda top kaybetti kırmızı kart gorduk, belhanda kaleden 80 metre uzakta top kaptırdı gol pozisyonu verdik. Bunlar yalan dolan isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Madem yok neden adı YOK değil VAR o zaman? Var yoksa bi saat naptı hakem karar verene kadar o da komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Aramızdaki fark surda eren baskı yaparken belli oluyor. Biz baskı yapınca adamlar 4 pas opsiyonu yaratıyorlar. Biz baskı yiynce kaleci dahil 2 opsiyon yaratıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Salke eziyor Beraberlik iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Bu takim nasil 15. Bundesligada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar