Borlach Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 ninjayı paket ettiler lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 tom bombadil değil de helms deepe denk goblin raid. neyse dediğiniz gibi çıkar umarım çünkü mangadaki en iyi kısımdı şimdiye dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 water town bölümleri içerir tek olumlu tarafı, goblin slayer'ın ustasını daha erken görebilecek olmamızdır. onu ve verdiği eğitimin bir kısmını nasıl tasvir edecekler merek ediyorum.(tabi sansürlenmezse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/427/694/dc6.png Ya bunu seslendiren nedir abi nasıl akıllarına gelmiş böyle bir aksan vs falan askmndzcmzsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 mangada da her cümleyi üç ayrı balonla filan bitiriyor, çok merak ediyordum nasıl yapacaklar. iyi de yapmışlar ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 cidden son arc a geldiler hemen ya noluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 evet güzel bölümdü ama mangadaki mevcut arca geldiler, bir bölüm sonra mangayı yakalamış olacaklar. novel daha ileridedir umarım da orijinal, devamlı yapılamayacak sonla bitirmezler. goblin raidi atlayınca malzeme kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 çok fazla şey baltalandı herhalde? animenin bitmesini beklemeden mangayı bingeliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 en az 1 sezonluk dolu dolu malzemeyi es geçtiler. baya da iyi bölümlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 yani bu bittikten sonra ona geçerler mi bilmiyorum da bence mangadaki en iyi kısımdı, bu arc da iyi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 arc switch yaptılar yüksek ihtimal atladıkları arc tam anime sonu olucak kıvamda çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 bu bölümde çok önemli bir diyaloğu kesmişler. rahibe goblin slayer'a "akrabalarından birisi, karanlığa katılırsa, onu yok eder misin?" sorusunu sormuştu. goblin slayer benim hiç "yakınım kalmadı." tarzı bir cevap vermişti. şuanda bunun önemini açıklamak, yan hikayeleri okumamışlar için spolier'a girer, ama 1-2 bölüm sonra, bu sorunun önemi ortaya çıkar. yan hikayeye dair çocukken goblin slayer'ı kurtaran ve ona goblinleri öldürmeyi öğreten kişi de bir goblindi. eğitim bitince, yolları ayrıldı ama, bir sonraki karşılaşmalarının nasıl olacağı belirsiz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Sam said: https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/421/468/45a.jpg abi kapıyı açıp kapayan kişi niye open ve ya close diypor fdklgdlşfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 bayağı eski meme. (:P) https://knowyourmeme.com/memes/open-the-gate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 abi biliyorum eski olduğunu o zaman da sormuştu mcevap vermemişti kimse gene cevap yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Sen.soyleyince farkettim simdi ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 haydaa nolduk şimdi böyle yaw. baya bi soru işareti biriktiren bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 manganın yanında sönük kalmış bir bölümdü. eğer son arcıda böyle yapacaklarsa, hiç yapmasınlar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 ya işte animasyonda maalesef mangadaki o karelerin hissini pek veremediler maalesef. gene iyi tabii de işte biraz "kitabı daha iyiydi" dedirtiyor maalesef. manga şu noktadan 2 chapter filan ötede yalnız, bana sürpriz olacak galiba bundan sonrası. anime original kıytırık bir son olmasa bari. bölüm yalnız enstantane tam moria oldu. "they have a cave troll". (:P) https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/432/541/d69.jpg bölüm sonu ya arkadaş kanarya gözünü iyi güzel çidiniz de 2dk filan göstermek nedir anigif gibi yuh, bütçe mi bitti. gintama'daki "4 dk evin resmi üzerine konuşuyoruz bütçe bittiği için" geyiği geldi aklıma lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 bölüm sonu kanaryası bölüm sonu sahne değil zaten ya, orada normalde credit roll vermişler ama crunchyroll versiyonunda credit roll yerine kanarya gözünü sabitlemişler 2 dk boyunca o yüzden bir şey olacak mı acaba diye şapşal şapşal 2 dk boyunca kanarya gözüne baktık ahahahah. tv versiyon bu https://www.youtube.com/watch?v=sVWz9O4Qg3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 ahasdaszxcasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 moar leik crunchytroll. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Ya anime baya kötü de, kötülüğünün sebebi komünitenin sundugu sebeplerde değil. "Edgy, lüzumsuz gore" vs değil yani. tatsız kısmı çok küçük ümit ışıklarıyla ayakta tutuyolar insanları. İyi olucakmış gibi yaptıkları 15 saniye var her bölüm, 25 dakkayı o 15 saniye için izlemenin de alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 "this shall not stand" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 o değidle ben beğenerek izliyorum zaten mangayı falan okuyorum animeye de çok düşük beklentilerle başlamıştım bi berserk 2017 değil sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar