Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ustaları Tanıyalım 9 - Samwise Didier

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
bazı insanlar istedikleri seyleri istedikleri sekilde cizmedikleri zaman bayarlar. buyuk ihtimal samwise a bir manzara ciz deseniz sıkılacak fıkılacak usenecek ve cizmeyecektir. cizmek istedigi seyler daha cok bu ortacag balta kılıc kvga dogus tarzında ldugu icin kendini bu yonde gelistirmis olabilir. kimse de zorla ona git manzara ciz diemez. ha usta denemeyebilir. ama adam cizmek istedigi seyi aynen kagıda aktarabiliyor. ve oldukca da yaratıcı.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

tam hammerfall resmini görünce aaa bu adam warcraft tarzında çiziyo dicektim ki bi baktım bi soraki resimde şakkadanak wc3 resimleri konmuş...neyse...samwise başarılı bi amca...3rd Edition Monster Manual da da bi kaç resmi var yanlış hatırlamıyosam..ama esas bomba WoW da credits i açtığım zaman karşıma çıkandır ki listede Brom u görmüş bulunmaktayım...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil

[Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 11 Şubat 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vaay, burada bir samwise didier başlığı açılmış ve benim haberim olmamış! çok üzücü. Neyseki Nebuch bana haber vermeden internet cafe'lerden siteye girmişte(!) konuyu bulup uplamış.
Horace'ın da dediği gibi, belki ahım şahım bir çizim stili yok, ama gene de en çok saygı duyduğum ve kendime örnek aldığım bir çizer. diablo starcraft ve warcraft adı altındaki bir çok çalışmada çizimleri oldu, blizzard'a bir çok yeni çizer kazandırdı. Oyun severlere bir çok kahramanın detaylarını ve yaşamlarını sundu.
Bu ateşli Panda'nınofficial web sitesinde yaptığı tüm resimleri ve ortak çalıştığı insanların çizimlerine ulaşabilirsiniz.
Çok üzücüdür ki, uzun bir zamandır yeni çalışmalarını görememekteyiz....[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

• 18 yıl sonra ...

warcraft cok eski seri. metzen'in dandini sanatiyla basliyor olmasi lazim. tabii o zaman konseptle oyunda gordugun arasinda ucurum var. devir teslim warcraft 3'de. samwise abinin sanati icin ikonik en isabetli tabir olur. hem blizzard'i tasidi hem de blizzard onu biraz tasidi. onceki sayfadaki tartismayi doguran bu. fakat gunun sonunda hem blizzart sanati denince akla gelen, gelecek isim hem de son 20 senede tonla insanin ilgisini sanata cekmistir. 

Sosyal ağlarda paylaş

arcane, 11.11.2023 11:04 tarihinde dedi ki:

warcraft cok eski seri. metzen'in dandini sanatiyla basliyor olmasi lazim. tabii o zaman konseptle oyunda gordugun arasinda ucurum var. devir teslim warcraft 3'de. samwise abinin sanati icin ikonik en isabetli tabir olur. hem blizzard'i tasidi hem de blizzard onu biraz tasidi. onceki sayfadaki tartismayi doguran bu. fakat gunun sonunda hem blizzart sanati denince akla gelen, gelecek isim hem de son 20 senede tonla insanin ilgisini sanata cekmistir. 

Ben mi yanlis hatirliyorum diye baktim da:

The name "Warcraft" was proposed by Blizzard developer Sam Didier, and was chosen because "it sounded super cool", according to Blizzard co-founder Allen Adham, without any particular meaning attached to it.

His early work appeared in The Lost Vikings, Blackthorne, and Warcraft I. As well as continuing to contribute in-game and manual artwork, he took on increased responsibility in following Blizzard releases: he was a producer for The Death and Return of Superman and Justice League Task Force, an art director and producer for Warcraft II, an art director for Diablo, The Lost Vikings 2, StarCraft, Warcraft III, and Starcraft II, and a concept writer for Warcraft III: Reign of Chaos. As a voice actor, he performed in Warcraft III, World of Warcraft, and Heroes of the Storm. He was credited with additional contributions to Diablo II, Diablo III, and Overwatch.

Kaynak: Wikipedia

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...