pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 oh be. sonunda sonunda. https://www.youtube.com/watch?v=bgmExTsSqmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 rocksteady oldugundan emin miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 ne güzel gözüküyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 avalanche diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Ulan tövbe bismillah ne güzel gözüküyor lan bu? Müzikler falan bi goosebumps verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Kotu goruntude bile leziz gozukuyordu. Hadi inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 dumduz promo videosu bu, yakinda yayinlayacaklardir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 izleyemeden kalkmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 https://gfycat.com/focusedsparsearmyant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Hogwarts haritasında Battle Royale olacak deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 "leak" hi hiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Tabii ki de bi şans verilir buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Ps2 icin gelistiriyorlar sanirim. Grafikler onu gosteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 https://vimeo.com/292872417 her türlü oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 harry potter ile alakam yok ama görüntüler çok iyi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 rockstar diye okuyup "oha rockstar oyun cikartti ise HP olsa dahi oynanir!!!1" diye geldim. degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 iyi ki rockstar değil, online yapıp full hileli mdahale etmeyecekleri, hype ile millet ağlatacakları boktan bir şeyler yaparlardı isimlerinin büyüklüklerine sığınıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 gayet oynanır, önceki serileri de oynadım ve eğlenceli saatler geçirdim, bunun da gideri var gibi gözüküyor. bu arada rocksteady yapmıyormuş bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Bu arada video'da 40. saniyede bi tane goblin'i uçurup duvara mıhlıyor eleman, peşine de kan gözüküyor. +16 falan olsa bari lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 çocukluğu Harry Potter romanlarına denk gelen birisi olmadığım için, benim için Harry Potter'ın tek esprisi Alan Rickman efsanesiydi. ama o da vefat ettiği için, Rocksteady değil Rockstar yapsa bile ilgimi çekmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 DarKRideR said: iyi ki rockstar değil, online yapıp full hileli mdahale etmeyecekleri, hype ile millet ağlatacakları boktan bir şeyler yaparlardı isimlerinin büyüklüklerine sığınıp saygisizca konusmussun kardes... rockstar carpar adami. hp zaten pikacu gibi, ben10 gibi cocuk oyunu. gta ciksa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 gta online leş ötesi yalnız. adam haklı, faul yok. (ha herkesin ellerini ovuşturarak beklediği rdr2'yi gta online'dan gelen haram paralarla yabıyorlar, o ayrı :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 rdr2'yi ben de köpek gibi bekliyorum ve alacağım ama beklentim onun da öyle boktan olacağından. rockstar artık yolunu buldu, o yoldan çıkmazlar. pc'ye sadece online sömürmek için çıkaracaklar rdr2'yi de mesela. o laf söyletilmeyecek devirleri geçti rockstar'ın artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 afedersin rock* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar