Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Ben Terminator'u Avengers'i falan ilerlete ilerlete 360p izledigim icin dedim bu arada, sen Terminator'e gonul vermis bir abimizsin, sinir kirizi gecirme diye izleme dedim hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 2 saat önce, goldbären dedi ki: evet 40 kilo falandır anca filmde. doğru tespit bravo... kilo bakımından arcade deki kızlar bence daha zayıftı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 wokenator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 neyse 1 ay kalmış çıkmasına, spoiler filan veriyorsa bunu da izlemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 vermiyo baya casual safe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 abi spoiler yok ama baya dümdüz akışla filmin ortasında olacak "tamam artık biz atağa geçiyoruz" toplantısına kadar özetlemişler sdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 terminatorun spoilerindan nolcak ya ahah dunyayi kurtario iste sonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 @ShadowFury lol, yine de gidecek birini bulabilirsem gitmeye çalışacağım. çok düşük açıldı skor gerçi, beklentiyi düşürüyorum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 tam pizza bira filmi bu evde al pizzani birani oyle seyret bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 olmamış bu film, üzülerek izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 bu hafta gidecektik, gösterimden kalkmış her yerde, hay lanet olsun ya. iki haftada kaldırdılar cidden inanamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Gitme zaten, bayağı kötü diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 ilk film hariç hepsine gittim, bunu kaçırmak içime oturdu. arnold ancak deepfake ile oynatılır bundan sonra, üzüldüm ya. ölüsü bile olsa kaçırmak istemeyeceğim tek seri her zaman. kısmetsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 ben de sana diyecektim, gittin mi ne diyorsun diye. abicim o kadar fansan iki haftadır neredeydin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 (düzenlendi) ya abim ist'ten gelecekti önümüzdeki hafta, hepsine beraber gittik, (ikinciye abim gitmişti, ben çocuğum, anlatıyor şöyle süper böyle ultra, sonra ma aile gittik, çıkar çıkmaz videocudan da kiraladım, gittim bütün harçlığımla nintendo oyununu aldım filan) ikimiz de terminator hayranıyız. ikimiz de bu kadar hızlı kalkmasına çok şaşırdık yani. Kasım 16, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 resistance'ı oyna boşver oyun akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 o nasıl gözümden kaçmış ya, dur bakayım güzel gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 t2den sonra başka başarılı terminator filmi olamayacak hiçbir zaman, bi anlamadılar arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 o zaman bunu izlemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 @Sam düştü izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 iyi seyirler de abimi beklerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 valla çok beklentiye girmeyin düşündüğüm gibi bol efek sahne var ama 1-2 ruhu yok. ama olmasını beklemiyorum bence ne yapsalar daha fazla olmazdı. fan service olacaktır ama o kadar şüpheniz olmasın. kötü sw filmlerine "ama ne yapayım evrenini seviyorum her türlü gidicez" deyip gitmekten biraz daha iyi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 ben de gidemediydim hsonu bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar