senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 film baya marvel filmi kivaminda hdfilmcehennemine dusunce seyredilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 yanlışlıkla bunu izleme de https://www.imdb.com/title/tt1350512/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 @Sam hacı dayı başlığı güncellesene yapabiliyorsan filmin adı belli madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 (düzenlendi) onu ben de baktım da yeni sistemde nasıl yapılıyor bulamadım, soruşturuyorum. yapılıyorsa yaparız. tamam hallettim. Mayıs 24, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Dusman terminator un bazi aksiyon sahneleri live action gibi duruyor. Trailer daki muzik olmamis. Ama trailer cokta kotu durmuyor. Acaba hangi timeline da geciyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 t2'den devam ettiğini söylediler bunun, cameron prodüktör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 efsane tır sahnesini bile tekrar çekmeye çalışmışlar lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 T2 den devam ediyorsa kız ne iş, ve conor nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 On 26.05.2019 at 10:05, pattisliborek dedi ki: efsane tır sahnesini bile tekrar çekmeye çalışmışlar lel. tır sahnesi olmayan bir terminatör filmi çekildi mi ki? t2'nin kendi zaten cameron'ın çekmek isteyip de çekemediği film, her klasik sahneyi daha iyisini tekrarlayarak çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 nasıl çekmek isteyip çekemediği? t2den devam ediyor demedi, t2'den sonraki her şeyi aklınızdan silin dedi. t2'den 30 sene sonra da geçiyor olabilir yani. connor o threati durdurdu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 t2'de t1'i çekerken çekmek isteyip de bütçe ve teknoloji yetmediği için çekemediği herşeyi ekledi, filmin pek çok sahnesi ilkindekilerden geliştirilmiş olarak tekrarlaması. sonra da her terminatör filmi o yaklaşımı devam ettirdi zaten. tır sahnesi her defasında tekrar çekilmiş yani. tır sahnesiz tek terminatör filmi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 ha tamam anladım. bir an "filmi aslında hep yardımcı yönetmen çekmiş kendisi bacağını kırdığı için yataktan dailyleri izlemiş sadece" falan bir trivia vercen sandım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 bu arada, arnold last of us da ki dayi olmus resmen, ordan zombiye baglasalar da olurmus aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Edward Furlong da varmis bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Bu filmle ilgili hislerim çok dalgalı. Fena bir Terminator hayranıyım. İlk 2 filmi hayatımda izlediğim en iyi action filmlerinde tepeye yazarım. James Cameron’ın bizzat dahil olduğunu öğrenince heyecanım artmıştı ama fragman bende hype yaratamamıştı. Şimdi Edward Furlong’un da döneceği bilgisi yine hevesimi arttırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Furlong T2 deki en zayıf aktördü bence, filmin müthişliğinden kaynadı arada hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 On 23.05.2019 at 20:22, Komutan dedi ki: Yanlış bilmiyorsam bu filmdeki Arnold terminator değil onların model alındığı insan. Dark Fate'i bilmiyorum, öncekilerde yaşlanmayı "aletin kendisi robot, ama üstündeki deri ve doku canlı, o doku yaşlanıyor." diye açıklamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 https://deadline.com/2019/08/terminator-dark-fate-james-cameron-on-re-wired-franchise-possible-new-trilogy-1202707063/ inşallah tutar da cameron'lı üçleme yaparlar dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 yani trailerın tonu marvelimsi, safe hikaye akışlı duruyor o yüzden gişe olarak tutabilir ama gönüllerimizde tutamaz gibi. yine de taytlı uçan adamdansa civalı uçan adam izlerim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 On 19.07.2019 at 13:00, Lopeth dedi ki: Furlong T2 deki en zayıf aktördü bence, filmin müthişliğinden kaynadı arada hep evet 40 kilo falandır anca filmde. doğru tespit bravo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 (düzenlendi) Spoiler kulaklığın sesi yüksekmiş, yerimden zıpladım başlangıçta. Ağustos 30, 2019 Densiz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 (düzenlendi) aga bu nasıl trailer. Spoiler tüşman robotun nasıl öleceği bile gösteriliyor sdfs. spo istemeyen izlemesin. Ağustos 30, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 şimdi abimle izleyecektim de korktum, o kadar gösteriyorlarsa izlemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Sen izleme hakikaten Sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar