Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dosya eşitleme yazılımı

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

sardalya said:

dropbox varken github onermek

python varken .NET kullanmaya benziyor

teorik olarak cok guzel calisabilir ama dunya good wishlerle yurumuyor sorun cikinca adam googleda arasi conflict fast forward rebase HEAD master git pull.. kendini mi vursun adam? otomatik kismi da eksik.

neyse, dropbox. bu is icin yapilmis.

File backup icin github bence de biraz overkill yalniz python varken .NET kullanmak ne demek abi? Yazilim dunyasinda "bu dil su dilden iyidir" gibi bi kavrammi var? Gecende java'dan uzak durun falan demistin gerci sen sdgfds

edit: git'i sadece terminalden kullanirsan o sorunlarla bogusmak normal tabiki. Herhangi bi git client ile bahsettigin seyler basitce yapilabiliyo ayriyeten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Nete yedekliceksen Google Drive, Dropbox ya da Office'in kinin adı neyse o.

Offline yedeklicensen Macrium Reflect. Free versiyonu her gün yedek alıyo. Ben direk HD Imajı aldırıyorum externala. Ama istersen tek folder tek dosya bile alabilirsin. Tam istediğin olmayabilir bu program emin değilim cünkü backup doısyası olarak alıyor sürekli. Ama istediğin gibi program yapabiliyorsun. Ben mesela her aksam 9 da bütün HD'yi backupla diyorum. Derivative yedekte alıyor yane haftada 1 200 GB bir yedek alıp her gun 2 3 GB farkalrı kaydediyor.

1 ayı geçen eski yedekleri sil yeni byük yedek alınca eski küçükleri sil felan gibi baya güzel ayarlanıyopr ben baya memnunum yane. Arabadan laptop calınınca 15 dakikada eski bilgilerin hepsini geri aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...