Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Merhaba arkadaşlar, iş yerinde düzenli raporlar hazırladığım için herhangi bir sorun ile karşılaşmamak adına düzenli aralıklarla belirlediğim bir konuma çalışma dosyalarının yedeklenmesini istiyorum. Bu kapsamda bana önerebileceğimiz basit bir yazılım mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 işyerinde backup alan bir sistem yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Malesef manuel kopyala yapıştır yapıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 onedrive falan bu amaçla kullanılmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Dosya boyutu ve adından karşılaştırıp değişiklik olan dosyaları güncelleyecek zamandan tasarruf sağlayacak ve planlanan aralıklarla otomatik bu işlemi gerçekleştirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 google drive da yapabiliyorsun, olmadı go go sheets. office programlarıylada yapılabiliyordu ama access mi lazımdı neydi hatırlamıyorum. bakmanda fayda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 private github kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 dropbox yapiyordu bunu directory olarak ekleyince -life sync, versioning- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Cüzzi miktara yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Resilio Sync direk. Yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 reyou said: private github kullanin. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 dropbox varken github onermek python varken .NET kullanmaya benziyor teorik olarak cok guzel calisabilir ama dunya good wishlerle yurumuyor sorun cikinca adam googleda arasi conflict fast forward rebase HEAD master git pull.. kendini mi vursun adam? otomatik kismi da eksik. neyse, dropbox. bu is icin yapilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Resilio Sync önermem ve kullanmam üçüncü parti sunucu kullanmaması. Yoksa en iyisi OneDrive eğer Office365 kullanıyorsanız, yoksa Dropbox filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 ağa ya da başka bi yerel cihaza yedekliyorsan, basit bir program olarak. everyday autobackup eğer nas cihazı vs varsa zaten kendi yedekleme yazılımı vardır içerisinde, onu kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Yerel cihazda ağ üzerindeki başka bir makine içinde yedeklemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 sadece copy/paste ise istediğin task schedule etsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 ee tamam bunu indir işte her gün saat belirle ya da her açılışta eşitleme yapsın http://www.backupsoft.net/download.htm everyday auto backup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 sardalya said: dropbox varken github onermek python varken .NET kullanmaya benziyor teorik olarak cok guzel calisabilir ama dunya good wishlerle yurumuyor sorun cikinca adam googleda arasi conflict fast forward rebase HEAD master git pull.. kendini mi vursun adam? otomatik kismi da eksik. neyse, dropbox. bu is icin yapilmis. File backup icin github bence de biraz overkill yalniz python varken .NET kullanmak ne demek abi? Yazilim dunyasinda "bu dil su dilden iyidir" gibi bi kavrammi var? Gecende java'dan uzak durun falan demistin gerci sen sdgfds edit: git'i sadece terminalden kullanirsan o sorunlarla bogusmak normal tabiki. Herhangi bi git client ile bahsettigin seyler basitce yapilabiliyo ayriyeten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Nete yedekliceksen Google Drive, Dropbox ya da Office'in kinin adı neyse o. Offline yedeklicensen Macrium Reflect. Free versiyonu her gün yedek alıyo. Ben direk HD Imajı aldırıyorum externala. Ama istersen tek folder tek dosya bile alabilirsin. Tam istediğin olmayabilir bu program emin değilim cünkü backup doısyası olarak alıyor sürekli. Ama istediğin gibi program yapabiliyorsun. Ben mesela her aksam 9 da bütün HD'yi backupla diyorum. Derivative yedekte alıyor yane haftada 1 200 GB bir yedek alıp her gun 2 3 GB farkalrı kaydediyor. 1 ayı geçen eski yedekleri sil yeni byük yedek alınca eski küçükleri sil felan gibi baya güzel ayarlanıyopr ben baya memnunum yane. Arabadan laptop calınınca 15 dakikada eski bilgilerin hepsini geri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar