Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

URUZ - Return of The Er Kishi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=dtKTmrR5ukI&feature=youtu.be?feature=oembed" width="459">

Pixel art, platformer, TURKICCCCCC B)

Demo test etmek isterseniz Facebook sayfasında mevcut. Oyun da yakında çıkacak.

https://www.facebook.com/uruzgameproject/
Mesaj tarihi:
Bir an sürekli at üstünde gittiğin bir oyun sanıp heyecanlandım, sonra platform oyunu çıktı hayal kırıklığına uğradım. Özenip aldığım ne kadar platform oyunu olduysa 3-4 saat oynayıp bıraktım. Benden geçmiş.
Mesaj tarihi:
abi tüyler diken diken ya şu müzikle şu atmosfer, şans tanıyın, goygoy yapmıyorum hayvan gibi emek var takip ediyorum projeyi, 1 adam yapıyor her şeyi.

müzik dışında her şeyi 1 adam yapıyor.
Mesaj tarihi:
Muzik guzel, trailer da iyi.

Yalniz cikmadan once pixelart biraz daha 'art' haline donusse guzel olur.

Simdiki hali cok amator duruyor. O kadar yapildiktan sonra sirf pixelart tembel isi olmus diye bosa gidebilir oyun.
Mesaj tarihi:
neutrino said:

Muzik guzel, trailer da iyi.

Yalniz cikmadan once pixelart biraz daha 'art' haline donusse guzel olur.

Simdiki hali cok amator duruyor. O kadar yapildiktan sonra sirf pixelart tembel isi olmus diye bosa gidebilir oyun.

ilk izlediğimde aynen bunu düşündüm. biraz böyle flaşberk gibi hareketler var. o açıdan tırt bile diyebilirim hatta
yoksa izlerken tüylerim dikenlenmedi değil.
Mesaj tarihi:
Grego said:

oyuna tüyler diken diken heyecan yaptıysan, tek mantıklı açıklaması, oyunu sen yaptın?

len benim de emeği ya da çıkarım var olsa beyan ederim :) alakası yok.
Mesaj tarihi:
Pro rüyalarına giriyor muyum len, nerede görsen azından köpük saçarak ileti atıyorsun. Bu kadar mı sevmiyorsun beni. Sevmiyor, nefret ediyorsan diyalog kurma girişimlerini kesebilirsin, daha geç yaşlanırsın ;) hayatın tadını çıkar, sinemaya falan git.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...