ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Cthulhu said: ucunbiri'nin başlığı genel alım satım başlığına çeviriyorum. Aklımdaydı bu hafta açmak, bugüne nasipmiş. modeZ sağolsun forumun tüm sayfalarını altalta görebiliyoruz. tüm satılık/alınık oyunları alt alta görmek rahat olacak. Aradığını bulan veya satmak isteiğini satmayı başaran olursa da söylerse üstünü çizeriz, daha derli toplu olur. format basit, Satılık: [Oyun Adı][fiyatı] veya Alınık: [Oyun Adı] Bir açıklama yazılacaksa her oyunun altına yazılabilir. ucunbiri'nin mesajını formata gore editliyorum. Satılık: Descent: Journeys In The Dark (Second Edition) 450TL Satılık: A Game Of Thrones: The Board Game (Second Edition) 300TL *Bunun Turkce olan versiyonu sifir olarak bu fiyatin altina bulunabiliyor, ihtimalen kalite olarak da hic bir farki yoktur, haberim var yani yazmaniza gerek yok. Fiyatlari (amazondaki indirimleri fiyatlari + shipping + handling) * 0.7 olarak belirledim. Dolarin cok artmasi hobiyi neredeyse oldurecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 sıfırı daha ucuza varken niye 2. el bu fiyata koydun ki bile bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 türkçesi daha ucuz ama benimki orijinal ingilizce diyore işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 ^this. Ozellikle ingilizce isteyenler olabilir koleksiyon vs icin. Turkcesi'ni gormedigim icin kalite farki var mi bilmiyorum oyle bir farklilik da olabilir ki onu da zannetmedigimi soyledim. Durust saticiyim iste daha ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Satılık: Unlock! Escape Advantures - Squeek and Sausage 100TL *fiyat aldığım fiyat. ben de ikinci el almıştım. oyun bayağı başarılı, evden kaçış oyunlarını sevenler için birebir. 2-4 kişilik oyunlarla takas düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 unlock a 70tl vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 baktım şu an amazondan sıfırı 20$ ediyor. 100e çektim fiyatını ama 70 çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Ah, ne güzel başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 CthuLhu said: Satılık: Unlock! Escape Advantures - Squeek and Sausage 100TL *fiyat aldığım fiyat. ben de ikinci el almıştım. oyun bayağı başarılı, evden kaçış oyunlarını sevenler için birebir. 2-4 kişilik oyunlarla takas düşünebilirim. alsanıza ya bunu. mis gibi oyun, güzel de fiyat koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 ingilizce olması sıkıntı. çevremdekilerin çoğu ingilizce bilmiyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 bi kişi bilsin ve okusun yeter. herkes tek tek kart okumuyor oyunda zaten. evden kaçış oyunlarındaki gibi, biriniz bi ipucu/şifre bulunca bağırarak söylüyorsunuz ve herkes ona göre devam ediyor işte. gidip herkes aynı şifreyle uğraşacak değil ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Lan sonuncuyu oynamadık daha, dönünce oynayalım öyle sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Alan çıkarsa akşamına oyun organize edeceğim de talip yok canavar gibi oyuna :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Satılık: Monopoly Dünya Şehirleri *Yanlışlıkla aldık bunu. Bir kere kullanıldı. Her şeyi sapasağlam duruyor. Sıfırı için bulduğum en ucuz fiyat 183TL. 115TL'ye veririm. Kargo isterseniz üstüne eklenir ama istanbul içinde elden teslim ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Başakşehir 4. Etapta teslim alabilirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Mantıklı lokasyonlarda İstanbul içi teslim ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Ben 10 civarı (9-11) yaş çocuklara oyun oynatıyorum - var mı bize uygun bir şey? internetten indirip fotokopi ile idare ettim şimdilik. Ama sadece gösterip özendip ileride böyle şeyler oyanayabliriz demek için bile bi kutulu oyun istiyorum. Şunun oyunlarına takılıyoruz çocuklarla. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71eBIH%2BVVlL._SY450_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Satılık: Codenames 45TL *İngilizce. Çok az oynandı. Kağıtları falan sapasağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 efsane bi oyun codenames. oynuyoruz paso. öneririm merak edene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Min max kaç kişi oynanıyor, eğlenceli olması için kaç kişi oynamak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 ne kadar kişi varsa o kadar güzel olur. toplamda 2 kişiyseniz de oynanıyor. 3 kişiyseniz de. farklı modları var oyunun. 4'se tam 2 takım oluyor standart oyun oynanabiliyor. hepsini denedik. hepsi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2018 %10 indirim ile 40.5TL vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 50'den geldi zaten 45'e :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 o zaman 30? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Bende de Carcassonne, Seven Wonders ve Kingdom Builder var. Hepsi gateway oyun sayılır. Fiyat falan düşünmedim de, alma niyetiniz varsa fiyatı konuşuruz. https://boardgamegeek.com/boardgame/822/carcassonne https://boardgamegeek.com/boardgame/68448/7-wonders https://boardgamegeek.com/boardgame/107529/kingdom-builder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar