Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 net ol net. ortaya ona buna havlıyorsunuz yazmakla olmuyor betalık. lafı ediyorsan, arkasında da duracaksın. kime ne söylediğini bilelim. öyle ne şiş yansın ne kebap aktivizmine kayarsan “ R “ tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 _Rave said: forum kurallarına göre yasak canım çünkü nickin. benim nickim bir cinsel organ değil. valla iyi hoş da senin nickin adolf gibi bir şey oldu forum için. anca alt right insanlar gizlice petlerine rave ismi koyar artık bu forumda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 grego sana efor harcasam yarısı boşa gider ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 14 sayfa harcayacağın eforu harcamışsın abi biraz daha harca ne olacak sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 ya olm bak bana hıyar dedin, hiç sesimi çıkarmadan devam ettim. seni herhangi bir hayvana benzetemiyorum da, kor-magnon, hah bak orda alfa da olursun sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 _Rave said: grego sana efor harcasam yarısı boşa gider ya _Rave said: 3- yaparım ama yapamıyorum ( gregoda gördüğümüz örnek, ürkeklik ) ürkme olm bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 heff akşamüstü bikaç saat uyuyım dedim, kaçırmışız şahane topiği. saksı altlığından, exclusive'lerden nerelere gelmiş konu. arada kojima-sama'ya laf gelir gibi olmuş gerçi de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 goldbären said: _Rave said: forum kurallarına göre yasak canım çünkü nickin. benim nickim bir cinsel organ değil. valla iyi hoş da senin nickin adolf gibi bir şey oldu forum için. anca alt right insanlar gizlice petlerine rave ismi koyar artık bu forumda.... e umrumda mı abi sence? eğlenceme bakıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 adolf da eğlencesine bakıyordu. sonu hiç iyi olmadı -> fotogaleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Grego said: _Rave said: grego sana efor harcasam yarısı boşa gider ya _Rave said: 3- yaparım ama yapamıyorum ( gregoda gördüğümüz örnek, ürkeklik ) ürkme olm bu kadar havlama canım gece 3 oldu bak. sabah sürünle birlikte gelirsin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 HAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 goldbären said: adolf da eğlencesine bakıyordu. sonu hiç iyi olmadı -> fotogaleri sağcı faşist ben mi oldum gold? aşkolsun lan. olay zaten kitlemekten,silmekten,ban ile tehdit etmekten,topik açıp linç ettirmekten patladı. sonra gidip siyaset topiğinde DÖMÖKROSÖ!! diye zırlar şu zihniyet.böyle saça böyle tarak işte. ülkenin hali belli. iki yüzlülüğe gelemiyorum ya. yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 sen hangi yüzdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 havlamayın, hıyar, kullanıcı adın penis, hangi yaş grubu olm bu ya. evet arkadaşlar diye başlayan youtube videosu yoksa ben de HAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 anlamadım laraken bi daha sor. neyin yüzdesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Grego said: havlamayın, hıyar, kullanıcı adın penis, hangi yaş grubu olm bu ya. evet arkadaşlar diye başlayan youtube videosu yoksa ben de HAV kıyamam, nası ilgi istiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 aaaaay, iki yüzlülük dedin ya, ona dedim balım. % sandın bi de lan of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Aassdfsfa...Abi yeter..Sizin yüzünüzden bıraktım, negzel dizi izliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 iki yüzlülüğün hangi yüzündesin diye soracak kadar aptalca bir şey yazmamanı temenni ettiğim için yüzdeden falan bahsediyo herhalde dedim. hangi yüzde olmamı istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 ya yatacam da her gün alphayla tanışmıyoruz. bırak bakalım sfdsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 herkesin uykusu geldi sanırım, verim düşüyor agresiflik kalmadı. admin tatilden dönüp "selam ahali, nasıl memnun musunuz forumun bu başıboş halinden" temalı bir post atıp banladığında nezarette görüşürüz sizinle. cokomabelmatis temiz çorap ve çarşaflı börek getir görüşe gelirken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 _Rave said: Grego said: havlamayın, hıyar, kullanıcı adın penis, hangi yaş grubu olm bu ya. evet arkadaşlar diye başlayan youtube videosu yoksa ben de HAV kıyamam, nası ilgi istiyo ya. lan son 5 saattir başlıktaki herkes senle top diye oynuyor, iki de ben tepeyim nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 sonra niye beta diyorsun bana diye mızmızlanıyosun bak. forumun taşşak malzemesi olmuş adamsın gelmiş burda ben de ısırırmıyım diye debeleniyorsun. beni banladıktan iki hafta sonra seni ters düz edip duvardan duvara vuracak bu beta kardeşlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 DavidMills said: Aassdfsfa...Abi yeter..Sizin yüzünüzden bıraktım, negzel dizi izliyordum. yeter derken? yoksa sen de insanları susturmaya baskılamaya çalışan bir FOŞİK misin?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 _Rave said: iki yüzlülüğün hangi yüzündesin diye soracak kadar aptalca bir şey yazmamanı temenni ettiğim için yüzdeden falan bahsediyo herhalde dedim. hangi yüzde olmamı istersin? olm seni tanıyorum ben. bardayken gördüğüm adamlardan birisin. en sevdiğim tiptir bi de. hiç bi boku olmadan boş yapar, bok dediğim çalıştığı iş değil. o kadar boş yapar ki ama dur demek istersin, diyemesin de çünkü ne kadar daha boş yapacağını merak edersin. ama senin durumun için yeter. uğraşmamam daha fazla seninle barmen değilim, kendi sorunlarını hallet kendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar