_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 bak abi betaların davranış şekillerini gözlemleyin. 1-banlayın şunu! ( destek istemek ) 2- enter random küfür sonra vanish ( ısırmaya çalışıp, kaçmak ) 3- yaparım ama yapamıyorum ( gregoda gördüğümüz örnek, ürkeklik )
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 _Rave said: triggerlanmadım işte onu diyorum olum zaten. havlıyosun, ısırmıyosun. bak laraken ısırmaya çalıştı hemen. sen yardım çağırıyorsun bir tehlike durumunda. anladın mı niye beta olduğunu? olm ısırırsam koparırım betalar en sevdiğimdir. sen kendini barda otururken diğer nerde bakmayıp sana baktığı için alpha sanan insanlardansın. hayat öyle değil lan.
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Ya z..cem şimdi Betanı, VHS ni..Bi s...loji. Aaa amma kafa ütüledin. Sana başlık açtılar yemlenmeyi bile bilmiyorsun.
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Laraken said: _Rave said: triggerlanmadım işte onu diyorum olum zaten. havlıyosun, ısırmıyosun. bak laraken ısırmaya çalıştı hemen. sen yardım çağırıyorsun bir tehlike durumunda. anladın mı niye beta olduğunu? olm ısırırsam koparırım betalar en sevdiğimdir. sen kendini barda otururken diğer nerde bakmayıp sana baktığı için alpha sanan insanlardansın. hayat öyle değil lan. yaparım , ederim değil işte. yapabiliyorsan yapıcaksın. yoksa hav hav oluyor o.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 napayım olm kro-magnon gibi seni bulup öldüreyim mi? denk gelir bi ortama gireriz, bakarız o zaman muhabbetlerden. amigdalamız çok gelişmiş değil di mi karşim? kavga etmek falan istemezsin di mi ay ay
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 ürkek mi mdnsn, alfa adamın lügati biraz daha net ve keskin olmalı. ağladığı selpakları kurutup, üzerine şiir yazan, arasında zambak bekleten adam romantizmi bu. ÜRKEK NE OLM
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Aaa rave ne kadar aptalmış halbüki konsolculara laf çakarken ne kadar sevimliydi.
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Laraken said: napayım olm kro-magnon gibi seni bulup öldüreyim mi? denk gelir bi ortama gireriz, bakarız o zaman muhabbetlerden. amigdalamız çok gelişmiş değil di mi karşim? kavga etmek falan istemezsin di mi ay ay yoo gel burda fikir üzerinden kavga edelim. illa fiziksel güç ile olmuyor alphalık. konu hakkında ne düşünüyorsun, neden gelip havlama gereği hissettin onu anlat mesela, konu hakkındaki haksızlığımdan vur. yaparım ama yapamıyorum betalık oluyor işte.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 axedice said: Aaa rave ne kadar aptalmış halbüki konsolculara laf çakarken ne kadar sevimliydi. adam xboxçu diye muhtemelen. there are console peasants, and then, well, there are xbox doritos dew peasants
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Grego said: ürkek mi mdnsn, alfa adamın lügati biraz daha net ve keskin olmalı. ağladığı selpakları kurutup, üzerine şiir yazan, arasında zambak bekleten adam romantizmi bu. ÜRKEK NE OLM sakin sakin konuşuyorum ki üslubu çok kötü onun için haksız kartını oynayıp vanishleme diye.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 hala kimse adres istememiş ya.
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 goldbären said: axedice said: Aaa rave ne kadar aptalmış halbüki konsolculara laf çakarken ne kadar sevimliydi. adam xboxçu diye muhtemelen. there are console peasants, and then, well, there are xbox doritos dew peasants konsolculuktan değil pc toplıcam dedim dolar 7tl anasını satıyım ondan xbox sdfs.
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 goldbären said: hala kimse adres istememiş ya. adres yurtdışı zaten köylülerin önce vize alması lazım sdfs.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 _Rave said: yoo gel burda fikir üzerinden kavga edelim. illa fiziksel güç ile olmuyor alphalık. konu hakkında ne düşünüyorsun, neden gelip havlama gereği hissettin onu anlat mesela, konu hakkındaki haksızlığımdan vur. yaparım ama yapamıyorum betalık oluyor işte. bak sen havlamak diyorsun her seferinde. köpeğin çıkarttığı sesi kötü bir şeymiş gibi göstermek istiyorsun. bana köpek diyorsun yani. bunu senin betalığına veriyorum. sıkıntı yok, karşındakini zekanı kullandığını düşünerek ezmek istersin. hehe tamam. hah tam anlatmak istediğim buydu aslında, bu yüzden haksızsın.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 goldbären said: hala kimse adres istememiş ya. 2 dakika delikanlı ol sen iste.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 yurtdışıysa doların yuronun kurunun önemi yok. konsolcu beta olmak kanında varmış, bahane etme kuru...
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Köylü, BONLOYON SUNU, havlama, hıyar.... en çok kullandığı kelimelere bakarsak bu maymuncuk en fazla 17 yaşında.
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 kendime de köpek diyorum abi farkında değilsin herhalde. metafor, o metafor. yaz google a çıkar bak.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 alıntılasana tam nerde köpek dedin?
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 şimdi alfa köpek breedleri hangisi, beta hangisi, ben mesela grizli olarak bütün köpekleri tokatlarım. bir de omega diyip duruyorsun da omegle demek istemiş olabilir misin? sanki orada çok zaman geçirmiş gibisin.........
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 senin bana karşı olası seviyeli/seviyesiz üslubunün, benim gibi biri için o anlamda belirleyici olabileceği bir ortamda değiliz bu bir. muhtemelen de hiç olmayacağız bu da iki. yani hazır düzgün muhatab bulmuşken kendine, sakin sakin falan takılma onlara. ,
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Catze said: Köylü, BONLOYON SUNU, havlama, hıyar.... en çok kullandığı kelimelere bakarsak bu maymuncuk en fazla 17 yaşında. asfsdf iki lafından biri hakaret olan adam aklına yazmış ona edilen hakaretleri. kıuamam alındınmı şen.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Biri de bana laf söylesin tüm hayat amacım İnternet köşelerinde 2018de forumda kavga etmekmiş gibi roleplay yapayım :(
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 19. Sayfada kopar bence. 1/5
Öne çıkan mesajlar